Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

vezi ca Lumi a inteles?

Pai e duminica.... neuronul meu e la plimbare... e ziua lui libera ce sa fac acum?

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionela, la mine e si mai rau!!!

Mi-am cumparat berea aia dupa care am salivat o gramada,si eu tot apa beau!!!

Lumi 30+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ramonik, adevaru' e ca..intre un piept de pui si o ceafa de porc..la gratar.....al meu clar prefera ceafa .....si in friptura, la fel.....
problema e ca io n-am prea prestat (nici mancat, nici facut) ciorbe la mama acasa..mai mult supe...si daca e sa ma intrebi pe mine, io s manca ciorba fara acrela aia de bors....care, de altfel, imi place asa, ca beuturica (la un mom. dat mi-era sete si de lene sa-mi iau un pahar sa ma duc la dozatoru' de apa...am tras o dusca de bors ...da' asa, in ciorba..mi se pare naspa...si cand il aud p'al meu ca-i plac ciorbele acre....

Lumi, normal ca putem gusta putin.....o colega chiar ma sfatuia sa ma bag la cate o gurita de vin rosu...da' parca nu as risca....asa ca, ma opresc la Schlossgold

ionela, tu mi-ai citit gandurile?

RamonaC, io am vazut ieri varza murata in vid la Cora....banuiesc ca ar trebui sa fie si la alte supermarketuri...incearca

krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
RamonaC, io am vazut ieri varza murata in vid la Cora....banuiesc ca ar trebui sa fie si la alte supermarketuri...incearca [/font=Comic Sans MS][/purple]

Varza murata in punga vidata e si la Kaufland...dar are un gust...iacs... Faza e ca mie imi trebuie zeama aia acra si sarata in care sta varza, de data asta si nu varza.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramonika, nu ma astept io la felicitari, ca nu e meritul meu sa ajung la 27 +, asa a vrut DD, da' nu zic ca nu-mi pica bine. Nu zic deloc ca tare as minti. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Krelia,de cand sunt insarcinata, am baut vin de 3 ori si sampanie o data.
Si acum ma duc sa savurez bericica aia

Lumi 30+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

voiam sa ma mai uit la film, da m-a apucat o lene......

ma pun in pat putin, apoi o plimbarica mai pe seara.

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

voiam sa ma mai uit la film, da m-a apucat o lene......

ma pun in pat putin, apoi o plimbarica mai pe seara.

pupici!

O fi molipsitor?

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Servus la toate burticile!

Ce faceti?
Eu tocmai m-am strans pe acasa...ca aseara de la meci am ajuns pe la cabana la gratare!

V-am citit! Lumi, ma bucur ca ai revenit printre noi si ca esti bine...si felicitari pentru Anabelle si cele 1700 gr! Calatorie usoara!

RamoC dai inainte cu AMR-ul! chiar daca o sa fie sa nasti prima sa stii ca nu e bai...noi o sa iti facem galerie si o sa te sprijinim!

Simina iti doresc sa te bucuri de achizitiile pe care le-ai facut! E fain ca in Bucuresti aveti atat de multe locuri de unde puteti sa faceti cumparaturi! La noi mai subtire! La mine in oras sunt doua magazine mari si late cu articole de bebei. Daca merg la Tg Mures gasesc dar nu foarte multe chestii! Saptamaa viitoare am programat o calatorie la Brasov sa vad poate gasesc ceva frumos pe acolo!

Pupici tuturor mamicilor si burticilor!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lumi, ce ma bucur sa 'te vad'! Felicitari pentru rezultatele super! Wow cat ti-a crescut colul! Bravo! Acum chiar pleci fara griji. Nu mai stiu daca ai zis, merge Richard cu tine?

RamonaC, merci pt bancuri si felicitari pt intrarea in luna a opta!

Andre, felicitari pt luna a saptea! La mai mare!

Doris, bafta la examene! Incearca sa nu te stresezi prea rau.

Si eu aveam program de gatit azi, dar o sa gatesc maine, pt ca azi face al meu gratar si e suficient Daca tot am maine liber, mai bine mai aman Dar azi ar trebui totusi sa fac niste curatenie...

Katyuscha, nu mai zici nimic? Stiu ca la ora asta dormi, dar parca nici ieri nu te-am vazut...

pe toate gravidutele si toti bebeii!

Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput