Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Burticile din Iasi... poate ne intalnim si noi intr-o zi la un suculet...ce spuneti?

eu spun DA.
numai sa avem cu cine, ca suntem noi doua, ionela, miha si restul de fete nu prea au mai aparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Abia astept sa ajung in Romania,sa mananc muraturi facute in saramura, nu in otet!!!

RamonaC, poti incerca cu o varza-doua la borcan,se mureaza f repede. Mama punea asa in fiecare vara, si amestecata cu varza rosie, taiate...na,ca m-am mai pricopsit cu o pofta!

Lumi 30+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

RamonaC - eu am vazut varza murata la punga in Carrefour. nu stiu daca ai in oras la tine, insa se merita sa incerci pe la vreun supermarket mai mare, poate poate.
in piata la tarani nu se mai gaseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:

Burticile din Iasi... poate ne intalnim si noi intr-o zi la un suculet...ce spuneti?

eu spun DA.
numai sa avem cu cine, ca suntem noi doua, ionela, miha si restul de fete nu prea au mai aparut.

BINEEEE.... DECI NU MA VEZI.... SCRIU DE NU SE POATE AZI SI TU...."NU AM APARUT" HM.... AUZI LA EA...

Si normal ca vin la intalnire.... sanatosi sa fim

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Ramonika, si 4 daca suntem, tot e bine!

Doris, bafta maxima la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:

Abia astept sa ajung in Romania,sa mananc muraturi facute in saramura, nu in otet!!!

RamonaC, poti incerca cu o varza-doua la borcan,se mureaza f repede. Mama punea asa in fiecare vara, si amestecata cu varza rosie, taiate...na,ca m-am mai pricopsit cu o pofta!

Lumi...la asta m-am gandit si eu..da nu stiu in cat timp se face. Oricum marti vine mama la mine si o sa o pun sa-mi bage la borcan niste varza sa se mureze...cand o fi, o fi... poate am noroc si o sa beau zeama de varza inainte sa nasc.
Pana una alta...eu intreb pe toata lumea, ca cine stie cine o fi fost mai harnic si o avea pe acasa si varza murata

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

m-am exprimat prost
trebuia sa zic, iar restul de fete nu prea au mai aparut.

Mergi la inceput

Ionela, de tine si Miha a spus Ramo ca sunteti, deci am fi 4....Restul nu au mai aparut.

Mergi la inceput

vezi ca Lumi a inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ok.... asa da. acum am inteles si eu.... si daca ma gandesc bine, azi mi-am baut cafeluta.....

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput