Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria,ms mult!!!

Abia astept sa vad ce gasesc! Dar vreau si eu sa arat bine

Lumi 30+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Doris 71 bafta multa la examene in continuare sa ai, si pana le termini un mesaj sa ne zici ca sunteti bine ne e de ajuns! .

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, sigur am sa-l vizionez, dar cred ca de vinerea viitoare incepand... ca nu mai merg la munca ( medical pana la prenatal) . Acum, daca vom uita tot cand o fi momentul.... ne va fi iertat.... sper.... dar ne vom chinui noi... si nu stiu cat ne vom ierta noi zapaceala. Sper sa reactionez cum imi sta in fire... adica sa ma concentraz pana trec hopul si apoi sa tremur pentru toata perioada si sa uit cum ma cheama

Lumi, sper sa-ti gasesti

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Ionelamaria nici eu nu am vazut intreg filmuletul, dar iti sugerez macar partea cu metodele de respiratie sa o vizionezi ca asta chiar nu poate fi descrisa in cuvinte si eu cred ca e ffff utila (daca vrei sa nasti natural). oricum ai destul timp sa faci asta pana la momentul magic, poate o sa ai chef intr-o zi.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ionelamaria nici eu nu am vazut intreg filmuletul, dar iti sugerez macar partea cu metodele de respiratie sa o vizionezi ca asta chiar nu poate fi descrisa in cuvinte si eu cred ca e ffff utila (daca vrei sa nasti natural). oricum ai destul timp sa faci asta pana la momentul magic, poate o sa ai chef intr-o zi.

Eiii, nici lenea asta nu poate tine o vesnicie.... sper. Eu am inceput sa aman tot pentru intrarea in concediu.... si in " tot" se pare ca se include si filmul

27+ Mihnea

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ramonik, fac ciorbissa de porc.....care sper sa-i placa mofturosului....ca ultima pe care am facut-o (e drept, cam in fuga si numai de legume)..a luat drumul ghenei .....si cativa dintre nervii mei...

fete, sa stiti ca nici la mine nu se va respecta dpn-ul (de fapt, stiti, ca doar o sa nasc prin cezariana)...ultima oara era 5.11....daca mai creste mult vlajganu' meu...mi-e ca ajung in octombrie....ceea ce...zau...nu vreau.....ca nu-mi place luna asta

apropos de amr-uri.....va mai aduceti aminte cum eram la ..8 saptamani..la 10 saptamani?

ah..si pt ca vorbeati si de poftele trim.III....mie mi-e pofta de bere, frate!.....bine, fara alcool, da' bere...e drept, ca mai beam si inainte..asa, ocazional...da' acu'..zici ca-s sticla fara fund..ieri am ras 3 pahare pe nerasuflate ....si acu' am dat comanda tel. la consort sa se prezanteze cu bericutzicutzica

krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Doris - bafta la examene si te asteptam mai des pe la noi.

krelia - daca-i de porc sigur o sa-i placa. tot ce contine carne (mai ales de porc), nu exista sa nu placa vreunui barbat... asa patea si ciorba mea de legume, directia - WC
si mie imi mai e pofta de bere, insa numai Becks cu lamaie, nu din astea obisnuite, ca-s prea amare.... si nu beau decat f. putin, ca are totusi alcool...

Andre - nush daca am apucat sa te felicit pt. vestile bune de la eco. ti-am zis ca totul va fi bine...

Adriana - pe unde umbli? de cand ai intrat in concediu nu te-am mai vazut...

shtephy - ce faci, astepti tura a 3-a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Sunteti extraordinare cu berea!!! Cred ca e epidemie

Cand am iesit la cumparaturi,mi se scurgeau ochii la sticlutele alea frumoase de bericica,adunate din toate colturile lumii!!! Mi-am luat si eu o sticluta mica, cu alcool...Din cand in cand cred ca putem gusta si noi un pic,nu? Inainte chiar se recomanda berea la gravide....si nu numai la noi, am inteles ca si in Anglia si in Japonia.

Burticile din Iasi... poate ne intalnim si noi intr-o zi la un suculet...ce spuneti?

Lumi 30+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

apropos de amr-uri.....va mai aduceti aminte cum eram la ..8 saptamani..la 10 saptamani?

Pai pe la 8-10 saptamani.... nici nu-mi venea sa cred... si nu prea stiam la ce sa ma astept.... spre deosebire de acum.... cand

nu imi vine sa cred

nu am idee la ce sa ma astept

Mi-e tot mai frica de ce va urma

Am momente cand parca nu as respira sa-l simt pe bebe sa stiu ca e bine

si as putea lungi muuuult lista. Si asta in conditiile in care nu am avut niciun motiv serios de ingrijorare pana azi... sper sa nu vb intr-un ceas rau ( NA CA AM DEVENIT SI SUPERSTITIOASA)

27+ Mihnea

Mergi la inceput

Voi cu pofte de bere, eu cu pofte de....zeama de varza . De unde sa iau frate zeama de varza acuma? Ca nici pe piata nu mai e...ca aia veche au aruncat-o toti ai asta noua...abia luna viitoare de baga la butoi . Nu stiu cat o sa-mi pot tine in frau pofta asta....

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput