Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lumi - ma bucur ca ai reaparut. rochie, depinde de buget. in Iulius mall sunt mai multe standuri cu rochii scumpute, in Siraj gasesti mai ieftine, mai este Otiola in Podu Ros.

RamonaC - misto bancurile. ai dreptate cu DPN-ul, nu cred ca o sa se respecte intocmai, n-are cum. asa ca sunt sanse mari sa nu fii prima, insa printre primele tot o sa fii. important e sa fie bine, nu conteaza ordinea.
felicitari pt. luna a 8-a!

krelia - ce ciorbita faci tu acolo, daca nu e secret?

simina - si la noi a plouat azi dimineata, insa mocaneste, fara tunete... e si frigutz, parca e deja noiembrie...

miha - te asteptam mai des pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Doamne, Ramona, ce putin mai ai? Eu as schimba cu tine daca s-ar putea numai ca sa se termine statul la pat. Scapi repede, cand noi o sa ne chinuim puiul tau va avea o luna, veti fi obisnuiti unul cu altul, etc. Desi daca va fi ca la sept - oct, nu se va respecta lista, acolo prima a nascut la 29 de sapt, a doua la 33 ... so, cum ne-o fi norocul. Euma gadesc la Doamne Doamne cum sta acolo sus si se distreaza de noi, ca oricum stie cum va fi. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ramonika,ms mult

Deci gasesc rochii de gravide pt ocazii? Nu o sa ma pot plimba prea mult,ajung pe 9 si pe 12 e nunta....deci o sa am la dispozitie doar 10 si 11 sa caut. Aici sunt mult prea scumpe, si nu are rost sa arunc banii pe ceva ce, probabil, nu voi mai purta niciodata!

Lumi 30+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Lumi - am vazut multe rochii largute, nu stiu daca inseamna neaparat ca-s special pt. gravide, insa merg lejer pe o burtica si mai marisoara. is de alea genul cu o bata mica sub sani si apoi larga jos. eu mi-am luat una de genul asta, nu e foarte pretentioasa, insa merge, mai ales ca n-o s-o port de multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Doamne, Ramona, ce putin mai ai? Eu as schimba cu tine daca s-ar putea numai ca sa se termine statul la pat. Scapi repede, cand noi o sa ne chinuim puiul tau va avea o luna, veti fi obisnuiti unul cu altul, etc. Desi daca va fi ca la sept - oct, nu se va respecta lista, acolo prima a nascut la 29 de sapt, a doua la 33 ... so, cum ne-o fi norocul. Euma gadesc la Doamne Doamne cum sta acolo sus si se distreaza de noi, ca oricum stie cum va fi.

27 + Chiara Ada

Andre multi! Esti o scumpica pt ca ai vrea sa faci schimbul cu mine. Ne apropiem toate cu pasi repezi spre momemtul magic. Este si teama si bucurie si nerabdare la mijloc... dar in acea clipa va fi numai . Doamne ajuta sa ajungem toate la finish line cu bine!

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ramonika, eu am burtica cam mare pt 30 sapt...mi-e teama cu rochiile pt persoane "normale" ca se vor lua pe burta,deci scurte in fata si lungi la spate...Dar, daca nu voi gasi altceva,asta este, iau si de aia!

Lumi 30+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetele din Iasi...am si eu o mare rugaminte la voi!!!

Am o nunta pe 12 Sept, aveti idee de unde as putea sa-mi cumpar o rochie?

Eu mi-am luat una vara asta de la Otiola din Podu Ros. E cam ce spune Ramonika dar e ffffff larga de sub sani. As incapea cu cea mai mare burta posibila in ea. Am dat cam 400 pe ea... daca retin bine.... e draguta... nu cea mai eleganta pe care am purtat-o vreodata... dar se aseza bine si e fff comoda. Sper sa gasesti ceva sa-ti placa

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna fetelor, sunt si eu pe aici, mai rarut ca-s inca in examene, maine am 2 si pina pe 14 inca 4. Am pierdut cateva capitole dar poate dupa ce termin am sa recuperez. Ma bucur ca sunteti bine, vad multe discutii constructive, mai iau si eu notite din cand in cand.

Va si bb la termen.

Doris 28+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna ziua

Am uitat cu totul de salut....

Lumi, te asteptam cu drag in Iasi...

Ramonika, eu m-am apucat sa salvez intr-un document notitele tale. Foarte utile.... mai ales pentru cei extrem de lenesi ca mine... Am filmul dar mi-e lene sa-l vad

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Am filmul dar mi-e lene sa-l vad

nu e graba, insa recomand cu caldura sa te uiti la el, chiar si pe bucati (nici eu n-am vazut tot o data, are 4 ore jumate...). mi se pare foarte util, in special pt. cine naste natural.
sper numai sa putem pune in practica ce zice tipa acolo si nu sa intram in panica, sa nu mai stim nici cum ne cheama...

Mergi la inceput