Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 21
monis5 spune:
Eu vb pe de-a rostul ![]()
desigur.
Asa am auzit / citit ca picioarele 'cresc' in sarcina, iar la unele femei pot ramanea mai mari 
Sper ca nu e nimic adevarat, dar asta-i viata. Am o prietena care a ramas la acelasi numar, dar i s-au latit
.
Clar ca merge ceva de cumparat pt toamna, ma refeream la faptul ca poate nu e o idee buna sa luam ceva scump acum... sa nu avem surprize dupoa aia.
Miany - lasa ca tu nu esti din categoaria asta. Promit. Parol. 
monis
31+
acum si cu poze
shtephy spune:
Neata greierasi!
Se pare ca deja a ajuns un chin somnul asta,imi e tare greu sa ma intorc in pat,simt o durere in burta asa cum zice Andreuta.
Am crezut ca sunt eu defecta cu nr.la incaltaminte,intr-adevar mi-am cumparat incaltaminte cu jumatate sau un nr mai mare.Acu la cat oi ajunge
?Sper sa imi mai vina totusi ce am ca la incaltari stau chiar bine.
Monis si mie imi place mult Sinaia.Nu mai stiu cat am locuit acolo ...cred ca 7 ani.Dar pe langa un oras mare ,e mai buna ca locuinta de vacanta.Casuta noastra este pe langa hotel International,tot o zona linistita ca si Aosta sau mai linistita chiar.
Revin.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+ 
angel001 spune:
si pentru ca am absentat ... sa va zic cate ceva de mikidutza mea....la 28 saptamani (adica acum 2, ca meicruri facem 30) avea 1,200 kg...iubita de ea...si dormea in timpul ecografiei..de-mi venea sa mor de ciuda...ca de obicei este atat de activa....mai am cate ceva de achizitionat...sterilizator, biberoane,pampers si creme pentru ea, iar pentru mine poate niste pantofi cu un numar mai mare, ca cei de acum ma cam strang un pic....
28 saptamani +
Yarina Gabriela
Ramonika spune:
ar fi grav sa inceapa sa-mi creasca picioarele...
toata colectia mea de papuci ar fi compromisa... 
monisule - faci tu capitol? ![]()
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Adicalea, matale nu vrei sa dai detalii despre projectu de lucru ''pulovarasu'' ...hmm..sa nu zici ca curiozitatea a omorat pisica, ca sa stii ca matza din mine are 9 vieti, si tot astept sa imi zici detalii! p.s.: sau am inteles eu gresit si nu ziceai tu ca ti-ai luat bumbacel sa lucrezi pulovaras???? ![]() Laura, 31+ Mara Teodorapoze |
Laura, am reeditat mesajul, reciteste te rog.
Inca nu bausem toata cafeaua si incurcasem putin personajele

Eu sunt cu bumbacul.... ma tot gandesc cum sa-l abordez ca eu eram experta la impletituri (mai ales in anii cat am lucrat la maternitate - deh, garzi de cate 16 ore / zi
monis
31+acum si cu poze

pune manuta si te apuca de pulovarase.
...hmm..sa nu zici ca curiozitatea a omorat pisica, ca sa stii ca matza din mine are 9 vieti, si tot astept sa imi zici detalii!