Gravidutze si mamici de Cluj - 132
Raspunsuri - Pagina 17
elenuta23 spune:
gata pt aceasta dimineata
am aspirat , am sters pe jos, spalat vase...etc, iar acum l-am pus pe Dragosel la culcare, e trezit de la 7
si vreau sa ma intind si eu
dupamasa va merge cu buni la tara pana duminica, am emotii ca nu a mai fost acolo niciodata si nu cunoaste pe nimeni
, sper sa fie totul ok
co azi voi face mazare
dar dupa ce ma trezesc
ic mare pt ochisori albastri si frumosi ai micutei Carina
aiic la Floresti avem un mare dezavantaj , e fff mult praf in sensul ca stam la parter iar usile sun deschise larg si asa se pune cum sufla vantu
, tot a 2 zi trebuie sters pe jos si aspirat, zilnic nu fac fata
insa nu pot fi toate roz ![]()
o dupamasa placuta va doresc 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
AMR
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
bex spune:
Alina gandeste-te ca esti norocoasa, mai ai cateva ore pana cand viata ta se va schimba radical. O intalnire cat mai placuta cu printesa ta
Andreea, Eric ce va face dupa 2 anisori, va merge la bunici?
pentru puiut
Fetelor, cu succes am incheiat si a adoua saptamana. Parca e tot mai usor si tot mai frumos. Sper sa o tinem tot asa!
Andreea, vecinico, ce faceti voi, printesica Daria?
Elena, cred ca mi-ai dat o idee buna cu mazarica...cred ca fac si eu maine
, ce zici sa vina Iulia duminca, in 13, uite ce copilasi nrocosi avem in 13, Stefan de Anca, Ana a Dianei, Carinuta mea,cuscrela Ioana plus ca eu sunt nascuta duminca dimineta si cica asta poarta mare noroc;)
am toti piticii, o dupa-masa faina
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
mami_alexia spune:
Co, Elena,, eu v-am luat-o inaintea, la mine mazarea e pe foc deja
Si da, 13 e cu noroc
(stiu eu si sotul meu)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
dariandra spune:
CO - scumpa, va citesc si eu din umbra.Nu prea scriu ca asa trece timpul... . Ma bucur tare pentru "reusita" Carinei, sa o numim asa.Este o fetita tare curajoasa si independenta.
Am fost ieri in parc pe la ora 17, cu gandul sa va intalnim.Probabil erati ocupate.Saptamana viitoare am putina treaba dimineata, dar poate ne vedem spre sfarsitul saptamanii.
ALINA - Citindu-ti gandurile si emotiile, am retrait momentele unice cand imi asteptam sufletul meu drag.Dupa cum spunea si Gabi, pana acum este cu adevarat singurul moment important din viata mea (nici nunta, nici examenele, nici promovarea de la servici nu se compara cu acest eveniment DESAVARSIT).
Imi aduc aminte ca am plans, imediat ce Daria mi-a fost asezata in brate.Si acum o privesc si stiu ca este exact copilul pe care mi l-am dorit: cu ochi migdalati, gene arcuite, par ondulat si extrem de perseverenta...![]()
SUNTEM ALATURI DE TINE SI GANDESTE-TE CA TOTUL VA FI BINE, IAR MICUTA ALEXANDRA VA FI O ADEVARATA MINUNE PENTRU VOI TOTI!
ELENA - SA AI GRIJA DE TINE SI DE DARUL VOSTRU SCUMP, IULIA!PROBABIL DORESTE SA TE MAI SIMTA CA FIIND NUMAI A EI!VA SARUTAM SI DAT-NE UN SEMNAL, CA PLECAM DIN LOCALITATE PANA DUMINICA SEARA.
ALEX29 spune:
ELENA -ALINA asteptam vestile ,Doamne ajuta sa scapati repede si totul sa fie bine 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Ioana13 spune:
Alina, vad ca o depasesti pe Elenuta!!! Sa treaca repede si cu bine!!!!
Elenuta, au ametit majoretele de la atita dans!!! Le las sa se odihneasca noaptea asta?
Noi am avut o saptamina plina de joaca si voie bune! Am jucat fotbal, am cules nuci, le-am mincat... Analizele au iesit bine, nu stiu daca v-am spus, asa ca suntem pregatiti de cresa! Ma astept sa accepte usor cresa, daca va plinge si va fi suparat nu stiu cum voi reactiona![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Andree27 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt asa suparata de numa.
Am fost marti la dr si am un hematom mare langa sarcina,care pe zi ce trece creste tot mai mare si durerile sunt tot mai profunde.Mi-a dat tratament,dar se pare ca fara nici un rezultat.MAine diminiata sunt programata la prima ora iar daca nu s-a oprit din crestere trebuie sa-mi faca chiuretaj.E nu stiu ce fel de hematom care tot creste ca mi-a explicat ,dar asa speriata am fost ca nici nu am ascultat mare branza.SPerrr din suflet sa se opreasca si sa-si faca efectul medicamentele,desi am dureri!!!Doamnne ajuta!!!!!
Merg in pat ca nu ma simt bine si sunt asa speriata!!VA pup si noapte buna!!!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
eladea2005 spune:
salutare!
intru in primul rand sa citesc vesti despre cele 2 viitoare mamici...dar vad ca inca nimic nou...![]()
CO, personal am hotarat ca Eric sa mearga direct la gradinita, adica pe cand va avea 2 ani si vreo 9 luni...consider momentan ca e prea mic si nepregatit pentru asa ceva...si e super independent de mine...dar sunt convinsa ca, cu timpul, va creste si va intelege mai bine ce inseamna despartirea de mine si de cei din familie atunci cand trebuie sa mearga la gradi...![]()
Andreea, imi pare sincer rau de situatia in care te afli, dar vreau sa te linsitesc, sa stii ca exista hematoame/chisturi care cresc in sarcina, dar pe parcursul ei se diminueaza sau chiar dispar... (si eu am avut unul chiar mare, desi sarcina era abia la inceput)...
eu zic sa mai consulti si alt medic! sanatate multa!
sa vii cu vesti bune!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
ciao gagici
multumim din suflet pt toate gandurile bune 
, tare mult conteaza cand sti ca cineva se gandeste la tine
alina ce fericire pe tine maine cad iti vei tine minunea in brate
, iti tin pumni sa treci cu bine si sa fiti sanatoase amandoua
andreea draga mea, dupa cum iti spuneam si eu am avut un cheag de sange al iceputul sarcini cu dureri mari , insa cu tratamnet s-a retras
mi se pare absurd , in cateva zile tratamentul sa isi faca efectul, acum numai tu esti cea in masura sa aegi ori mai consulti o parere sau 2, ori mergi pe mana dr tau
iti doresc din suflet sa treceti cu bien peste si sa nu fie nevoie sa iti ia sarcina

nici o sarcina nu seamana una cu alta , precum nici un om nu este identic cu cealalat, am trecut prin multe cu aceasta sacina iar cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns la sfrasit, nu speram sa ajug pana aici , cu toate ca toti dr spuenau ca nu etse suficient lichid plus problemele cu inimioara .....si multe altele dar dna dr Rotaru mi-a dat un tratament homeopat si in 3 luni lichidul si-a revenit la normal.
Nici un dr nu stia de acest tratament, deoarece a spus sa nnu spun, singura era dna dr Neamtu la care i-am marturisit si care mi-a spus ca ea nu are incredere in medicamentele homeopate, insa stie multe cazuri ale lui Rotaru care au fost numai reusite,asa ca nu am decat cuvinte de multumire fata de ea.
Restul dr- lor au spus ca nu au ce face , mergem asa si daca va fi va fi daca nu asta e.
deci merita incercat si cerut mai multe pareri
scuze ca m-am intins atat 
![]()
noapte buna si poate maine vor veni fetele noastre sa nu aveti atat de mult de munca cu majoretele ![]()

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
AMR
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)