Gravidutze si mamici de Cluj - 132
Raspunsuri - Pagina 16
elenuta23 spune:
paula
ic sa treaca emotiile, dar cand va avea prima serbare cum va fi ??? ![]()
pt interior eu zic sa ii cumperi cu ce se simte el mai lejer , nu neaparat ce au alti
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
AMR
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
Gabriela77 spune:
Elena, postasem mesajul cam in acelasi timp, sigur, iti trimit toate pozele cu voi, nu le-am pututincarca pe toate! Le iau si cele de la Big si vi le trimit separat, ok?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Elena, postasem mesajul cam in acelasi timp, sigur, iti trimit toate pozele cu voi, nu le-am pututincarca pe toate! Le iau si cele de la Big si vi le trimit separat, ok? ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+ |
multumim multcred ca o sa fie nevoie sa te ti de capul lor cu pozele, deoarece is c=am neseriosila capitolul acesta

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
AMR
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
bex spune:
Paula nu stiu de ce nu merge....sunt niste papucei mov de panza, care se inchid cu scai, au fost 59 parca. Sunt si modele de baietei f dragute. Sunt Elefanten, noi, ca si Gabi, am mai luat de cateva ori si au fost in regula..
puiul mic Stefan
Elena, ce relaxata esti tu mami, ia spune si azi gatesti
Va pup, ma pregatesc sa merg dupa papusa
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elenuta23
multumim multcred ca o sa fie nevoie sa te ti de capul lor cu pozele, deoarece is c=am neseriosila capitolul acesta ![]() Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept) |
Sincer, si mie asa mi s-au parut, adica ma dusesem dupa o saptamana si inca nu a fost gata, acum nu am mai avut eu timp! Dar nu-i las eu asa, fii fara grija!
eladea2005 spune:
Salutare!
iaca intru si eu sa urez nastere usoara celor 2 gravidute, Alina si Elena!!! tinem pumnii!!! 
vad ca toate vorbiti de cresa, gradi...uauuu, ce-a mai trecut timpul...noi inca nu ne inscriem la capitolul asta...
dar macar avem de la cine cere sfaturi cand va fi cazul...![]()
un weekend minunat sa aveti!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alinabojuc spune:
Gata la bucatarie.
acum trec la pat ca am cam obosit
Va pup dragelor. nu stiu daca mai intru azi. sper sa ne revedem cu bine. abia astept sa v-o prezint pe alexandra.
abia astept sa imi fie prezentata si mie
ciudat e ca nu am emotii deloc azi. maine mai vedem...![]()
Elena cand ma intorc sa ai si tu pe iulia in brate.
Sa fiti cuminti, sa nu faceti prostii fara mine 

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
Alexandra
- 12 septembrie 2009
Gabriela77 spune:
Alina, iti urez succes in cea mai importanta intalnire din viata ta! O sa vezi, e ceva...de nedescris in cuvinte! Nimeni si nimic nu o sa iti mai stearga din memorie emotiile acelor clipe. Nu cred sa fi trait ceva mai intens in viata mea! Sa vina pe lume Alexandra usor si fara probleme, iar tie putere si curaj pentru ce urmeaza! N-am nicio indoiala ca vei fi o mamica de exceptie!
mami_alexia spune:
Nastere usoara, draga Alina si sa savurati momentul!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
alinabojuc spune:
Feteloooooooor acu m-au sunat de la clinica sa imi spuna sa ajung la 7.30 acolo. mamaaaaaaaaaaa acu ma trec toate apele. nu am avut nimic si dupa telefonul asta parca...m-am trezit la realitate. 

Multumesc Gabriela 
Toata tremur 
ma duc la relaxare din nou, daca mai reusesc. 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
Alexandra
- 12 septembrie 2009