Gravidutze si mamici de Cluj - 132

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Aha, deci maine vine Alexandra! Sigur aflam azi cand se da vazuta si Iulia!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Da Adriana, maine e programata cezariana. acuma cred ca nu ne mai face surprize alexandra pana maine sper.
Am pus niste poze cu mine si cu Alexandra. Am tot uitat de ele.
Va pup dragelor, ma retrag la bucatarie

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra - 12 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, spor la bucatareala! mai poti?pai n-ai pus multe kg, stai linistita.

ioi..pe mine ma apuca starile de rau(de emotii)...ieri am fost cu S de i-am luat pijamalute si incaltari pt gradi (nu am gasit nicicum niste papucei facuti ca lumea, in care sa nu transpire. am luat eu niste sandalute, dar nu-s f incantata) Gabi, Co, voi ce le-ati luat pt interior?
mai trebuie sa procur niste pantalonasi de trening, tata-su zice ca a vazut undeva o gentuta-buburuza..ioi..ce emotii am...
n-am chef de nimic, zici ca m-a batut careva.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alina, sa stii ca tot am vrut sa zic si am uitat, sa ne pui poze cu tine si cu buritica. Am vazut, frumoase!

Paula, am mamica emotionata!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, imi pare rau de cazatura lui Edi! Of, of!

Alina, am vazut pozele cu voi, ce dulcica e Alexandra si tu o graviduta f frumoasa!

Paula, si eu tot sandalute i-am luat Sarei pt interior, unele din piele, moi si usoare tocmai pt ca nu am gasit papuci de casa ca lumea, noi oricum la incaltari suntem f atenti la mai multe aspecte. Mult succes la gradi si ai incredere ca va fi bine! Poate nu chiar de la inceput, dar dupa o vreme, cu siguranta.

Revin cu linkurile complete de poze ca ieri pusesem doar unul. Inca mai am de ridicat DVD-ul de la Big ca nu fusese gata cand am fost eu:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/page2/

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

elena, bine ca a scapat numa cu pansament.Stefan nu l-a tinut nici pe ala mai mult de cateva minute, astfel ca dupa vreo 2 zile a facut o miniinfectie acolo. ai grija sa nu apara ceva alb, sa semene cu puroi. eu am dezinfectat cu rivanol, dar nu m-am mai dus la spital pt asta (desi ei asa au zis), ca nu e mare lcuru. am fost, cum ti-am zis, la drita de fam, cd am vazut ca incepe sa puroieze, dar era normal, ca intra acolo mancare si eu nu puteam curata ff bine.dar la noi a fost cred mai urat, ca a fost nevoie de cusaturi.
felicitari pt adaptare!

Gabi, stiu ca o sa treaca,si ca va fi bine, dar ce sa fac, dc ma ia cu emotii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salutare

Gabi, Oana, cred ca iar ati fost mai harnice ca noi, era liniste deplina la delfinasi, deci fetelele erau ok:)Gabi, merci ca ne-ai pus pozele, se vede ce fericita era sarbatorita, nu mai zic de parinti

Paula, noi am luat de la Deichmann astia
http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=164507

Deocamdata sunt ok, sunt cu panza inauntru, deci nu sintetic. E geru de gasit ceva potrivit, era ceva si pentru baietei, am obseravt ca aveau la noi in grupa unul dintre ei, cu locomotiva Thomas. in rest copilasii poarta cam orice, incluziv crocsi cu sosetele, asa ca nu te stresa.

Fata noastra de 10, Adriana succes mare luni

Alinuta tinem pumnii la cezariana, sa o intampini cu bine pe alexandra, cred ca va fi superba, dupa "datele" parintilor:P

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Co, imi deschide o pagina frumoasa cu un piciorus.:) am fost deunazi pe acolo, mai mergem sambata si ma mai uit inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare gagici

eu scot majoretele pt alina, ce e sigur e sigur, la noi inca mai asteapta

ALEXANDRA TE ASTEPTAM

alina esti o graviduta fff frumoasa , iar kg nu se vad
ai o burtica fumoasa, iar Alexandra cred ca va fi fff scumpa

gaby foarte reusite pozicile insa eu mai vreau cateva cu noi

ada bine ati revenit , asteptam poze si impresii

elena tare m-am bucurat ca s-a acomodat Edi , apoi dupa ce am citit patania voastra tare m-am intristat
ic mare sa treceti cu bine peste

ofof chiar ieri vb cu , cumnata mea de ce ne asteapta pe cand ne cresc copilasi, avem si noi aici multi copii iar o fetita de 5 sau 6 ani a cazut de pe bicicleta iar nasu si fata ii distrusa saracuta

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Co, da, m-am uitat dupa voi dar inca nu erati venite, mi-era dor de papusica vesela cu ghiozdanul ei! Erau cuminti fetitele si Sara si Maria! Pe Sara insa am lasat-o ca de obicei, plangand! Dar educatoarea si Anca, ingrijitoarea m-au asigurat ca are o adaptare f buna, e cuminte si foarte mancacioasa! Plange tot mai putin, deci sint tot mai linistita dupa prima saptamana!Si noi de acolo ne cumparam incaltamintea! Foarte multumita sint!

Paula, mi se pare firesc sa ai emotii, eu si acum am dupa o saptamana, doar ca la inceput erau mult mai mari!

Elena, ,la apel?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput