Gravidutze si mamici de Cluj - 132

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

andreea,daria si sai linistita ca te tin la curent

vad ca nu suntem siguri care nu mergla cresa , deja uu facusem tot feu de idei sis ma simteam vinovata ca nu il duc pe Drgaos la cresa, da noi am hotarat ca e mai bienn sa mai stea acasa cu noi si cu surioara lui, cu toate ca el ne spune mereu ca merge la scoala si la gradinita sa coloreze, sa cante sa danseze

apropo, azi am reusit insfarsit sa b cu gaby, mami de ionut si ioana, sut ok inca nu l-au operat pe iout deoarece mami pleaca o una jumate la ceva specializare la bran- brasov si nu dorea sa ramana fara ea acasa si operat
va saluta si va doreste tot binele din lume

deja imi lipseste Dragos , numai la oa 18 a plecat darasa greu e fara el , oare de ce suport tot mai greu despartirile de el ?????? scumpu lui mami

fug in pat ca iar ma apuca plasul......

nopate buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata, hai ca azi sunt prima suntem singure si eu nu am somn:P

Alina primul gand de dimineta mi-a fost la tine

Andreea in cazul in care as fi avut de ales cred ca as mai fi tinut-o si pe Carina acasa cateva luni. Dar oricum ideea cresei propriu-zise am respins-o si eu, fetele noastre sunt la gradinita (deci nu e o confuzie ca eu tot zic gradi, nu cresa) sunt in grupa mica-baby, dar au activitati specifice si program gradintei si educatoare cu studii superioare cu specializarea engleza. Cresa are putin alte coordonate, activitati de tip recreativ, dincoace sunt de tip educativ, la cresa scopul este ingrijirea copiilor, la gradi in plus apar acivitati de tip instructiv-educativ etc...ma rog, teoretic prescolarii sunt de la 3 ani+, dar in practica gradinitele particulare au venit cu flexibilitatea de a primi copiii mai mici, car beneficiaza de exta-serviciu de schimb de scutece sau mai stiu ce ce alte nevoi specifice varstei "pre"-pre scolare.

Oricum e clar mai potrivit sa mearga copilasul cand este mai independent, dar pana la urma si aceasta independenta...se castiga in timp si in functie de context, dar este ideal pentru cine poate sa trimita copilul al 3 ani la gradinita, fara discutie!

Andreea stii ca noi nu suntem asa amatoare de parcul asta, parac si leaganele s-au cam stricat si murdarit, mi-e cam groaza de parcurile astea...pupam printesa perfecta

Elenuta va urmarim

Andreea(Eric mic) imi pare rau, sper sa fie o alarma falsa...nu poti sa mai ceri o opinie? sa fii tu impacata si sigura ca intr-adevar nu este alta solutie? sa fii tare!

Va pup,mai venim

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

BUNA DIMINETA
CO suntem doar noi prin zona
ANDREEA draga si eu zic sa mai consulti pe cineva ,nu te necaji ,doamne da sa nu fie nimic grav
IOANA puiule sigur o sa i placa voinicelului la cresa ,de abea astept sa ne dai vestile
ELENA cum esti ?cred ca ti dor de puiut dar lasa ca i bine acolo cu bunicii

de la 6 sunt la salon ,asa ca pic de somn

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alex, da harnicute sunteti fetelor!

Elenuta, ce faci??? Mai esti in zona mami?

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Si eu, si eu!

La ora asta sigur Alexandra e venita!

Elena, nimic inca?!

Andreea, si eu zic sa mai consulti un doctor. Multa sanatate

Alex, harnicuta tare mai esti! Ce mai face Tiadris?

Co, intr-adevar , partea educativa a gradinitelor particulare e de necontestat

Va las..ma duc sa fac niste ardei umpluti si atat pe ziua de azi, restul timpului il sacrific pe invatat. Nici nu stiu de ce ma omor asa de tareSi de saptamana viitoare trebuie sa incep sa caut mai asiduu job.Inca nu-s pesimista dar am observat ca piata e destul de inchisa...In fine, ma descurc eu cumva

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA draga multa bafta sa gasesti repede un job
asa pofta mi ai facut cu ardeii umpluti poate fac si eu sapt viitoare ...daca mai am timp
Tiadris e cu Claudia (educatoarea ei)

Cine are un nr de telefon de la firma pt curatat covoare ?
cei pe care ii stiam eu sunt f aglomerati si imi pot lua covoarele doar peste o luna jumate :(

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am vb cu Ramo, din pacate Andreea a ajuns la chiuretaj..... of, saracuta mamicuta, cred ca-i distrusa, noroc ca-l are pe Eric langa ea, vai, pe cuvant ca nu stiu ce se intampla, atatea sarcini pierdute....

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

http://www.limpio.ro/
Alex la astia am spalat noi saptamana asta covoarele, atat la la cel din bucatarie nu mi-au iesit niste pete mai vechi, dar in rest sunt curate toate si la fel de moi ca si cand le-am cumparat si chiar si miros a covor nou Eu am fost multumita, le-au adus perfect uscate si nedeteriorate.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea suntem alaturi de tine!!!Stiu ca nimic nu te consoleaza,dar trebuie sa mergi mai departe pentru Ericut.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

SUnt asa de suparata!Cum va spunea Raluca am ajuns la chiuretaj din cauza ca bebele s-a oprit din evolutie.Asa de rau ma simt ,mai mult psihic decat fizic,dar ii multumesc lui Dumnezeu ca il am pe Eric ca altfel nu stiu cum treceam peste asa ceva.VA multumesc din suflet pt tot!Merg in pat ca sunt ametita

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput