Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)
Raspunsuri - Pagina 9
NelaM spune:
Dana, cu filmele: eu ma uit la seriale cel mai mult, astea imi plac mie, imi dau senzatia de continuitate, nu stiu, parca regasesc prieteni dragi cu fiecare episod nou.
Ne uitam la mai multe, dar mie imi plac "House" si "Weeds". Weeds e mai ciudatel, da e interesant. Pentru cand vreau sa ma relaxez (si de cele mai multe ori eu adorm pe ele ) ne uitam la "Married with children" si "Fresh Prince", acela al lui Will Smith. Ambele sunt vechiute, dar mie imi plac. Imi mai placea si "Two and a half men" dar acuma sunt in vacanta, revin in septembrie, cred. Si "Gray's Anatomy" iarasi imi place tare.
Mkunigunda, multumim frumos de recomandarea pentru nume.
Ma bucur ca te simti bine si iti tin pumnii pentru control luni (si noi merem tot luni). Lasa ca mai sta Victor pana in saptamana 40 in burtica, tre sa stea, sa ii tina de urat si la Ana Lisa.
Sabina, da, la blogul de poze ma refeream; mai ai unul si cu fetitele, nu am apucat sa intru in detaliu acolo pentru ca nu am avut timpul suficient, dar imediat ce ne mutam sunt pe el!
Abia astept sa stau si eu la o barfa mica cu strutza, sa ne povestim noi doua cate-n luna si stele (ea sa se planga ca i-am facut capul mare cu zuma aia, eu sa ii mai povestesc una alta, cum calca ea marunt marunt in burtica mea, de parca se pregatea de olimpiada... si uite asa sa treaca noaptea)
Ei, uite asta da veste buna cu Mihaela, ma bucur ca e inca 2 in 1 si o sa revina in curand printre noi!
Mily, bine ai revenit!
Noi inca suntem tare pe pozitii, poate reusim sa stam pana la meci.
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
adimercedes spune:
Bun venit bb Alexandru de mami Anamaria, bb Emma Ioana de mami CristinaAna, bb Eric Tudor de mami aidaciolac, bb Doris Maria de mami alinus_25, bb Natalia de mami ralucapaun, bb Nicholas Tom de mami diana_n, bb Elisa Ioana de mami claucia, bb Mara Irina de mami alecsxa0208!!!! Sa va fie viata frumoasa, plina de sanatate, bucurii, noroc, voie buna, realizari superbe si sa va faceti parintii fericiti!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Doris-Alina spune:
Pentru voi, cu drag...
Primele poze cu ERIC-TUDOR si AIDA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
adimercedes spune:
Monica_Dicut, bun venit acasa!!! Ma bucur ca ati scapat de perioada aia mai stresanta din spital si ca totul e bine! Dragoshelu' e superb!!! Cum doarme el cu mana la barbita si cu picioarele incalecate ...
Asa era si Lisa cu "comentatul", se linistea numai in brate si NUMAI sus pe umar. Ura orizontala, indiferent de era pe burta mea, a lui tati, pe saltea sau oriunde altundeva. Insa cu capul pe umar (in general, al oricui) se linsitea f bine. Si cu Infacol! Si apoi a ajutat si suzeta sa se linisteasca (pt ca nu am vurt sa devin eu suzeta ei!)...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
alex25 spune:
BUN VENIT PE LUME BB EMMA IOANA
FELICITARI MAMI CRISTINA
BUN VENIT PE LUME BB ALEXANDRU
FELICITARI MAMI ANAMARIA
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
mariaanna spune:
Am vazut pozele cu Tudorel de Aida!!!!!!Un grasunel si un frumos, alaturi de Ines!Sa iti traiasca!
Eu de o ora ma uit la diferite clipuri cu nasteri naturale....
Mariaanna
35+
Mamica de si in asteptarea unui
povestea nasterii lui Alex
alex25 spune:
Doris, multumim din suflet pentru poze, sunt atat de frumoasa incat am tras o tura de bocit!Sa le traiasca minunea si sa se bucure impreuna de o viata lunga si frumoasa!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
alex25 spune:
Imediat ma bag la listutza sa adaug bbei!
Dar intai sunt datoare cu vesti de la control:
BB e bine, are in jur de 2850gr, placenta e ok grad 2, lichis suficient, col inchis si toate sunt bine.
Am scapat de controlul pe masa, eu de fapt o iubesc pe dr mea, de cand sunt insarcinata nu m-a controlat niciodata!
Cezariana o vrem programata cat mai aproape de DPN, mai exact in sapt 39, asta daca vrea si ea sa stea. Eu i-am cerut pe 29.09, acum sa vedem si daca ii iese asa....controalele vor fi saptamanale de acum incolo...deci....se apropie momentul!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
unombun spune:
Am si eu o intrebare de giga,pentru ca veni vorba de control,la gineco.Nici eu nu am facut,toata sarcina,initial pentru ca altadata am avut av.spontan si nu stiam cum e placenta inserata,mi-a fost frica sa nu se intimpla iar vreo belea,i-am spus doctorului sa facem numai eco si numai eco a facut.Asistenta se tinea ata de mine sa fac si control,ca dom'doctor e priceput,nu e problema,eu am zis ca nu ,numai eco,iar docrotul a zis in final-lasati,daca pacientul vre numai eco,eco facem.Si am ramas asa toata sarcina,a tinut minte doctorul si la spital,cind m-am dus pentru prenatal cu risc,i-a atras atentia colegei sa nu-mi faca control,ca ma stie dinsul de la cabinet.
Intrebarea era,pentru cele cu cezariana,ce rost mai are controlul?Ca bebe nu trece prin zona cu eventuale secretii,bacterii,etc?Poate fiindca,la mine la doctor si o fi si in alte parti,controlul e la pachet cu eco,la pret.Eu ii voi sugera,totusi,sa aiba mila si sa ma lase fara control...
Pup toate fetele si va doresc week-end cu bine
kemsy spune:
Mi-am facut si eu somnul de frumusete de amiaza (a se intelege am dormit ca valiza ).
Ptiu, ptiu ce rotund e Bubuloc . Inca o data felicitari aida!!!
Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!
Fotografii