Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)
Raspunsuri - Pagina 10
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Gata! Sotul Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Felicitari, Cristina!!
Nota zece pentru telegraficul tatic!
Bebe Emma sa fie sanatoasa si papacioasa, necolicioasa si dormicioasa!!
Liliana, Andra-Maria & cu 33+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monica_dicut spune:
ce grasun!!!! SI ce seamana cu mamiiiiiiiiii Este ABSOLUT SUPERB!!!! Sa fie SANATOS si sa creasca mare, sa le aduca parintilor numai si numai bucurii.
adi, te rog din suflet zi si mie cu INfacolul cum se foloseste. EU am citit pe el ca se baga o pipeta din aceea cumva sub limba bebelusului. Mi-e cam teama sa-i dau ...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
mkunigunda spune:
Aida sa-ti traiasca galusca, ce dolofan e
Mariaanna nu stiu daca e indicat sa te uiti la clipulete din-astea...sa nu te sperii. Ca o paranteza, eu, curioasa din fire, trebuia sa vad cum se face operatia la ochi ca sa vad ce mi se va intampla, si cand am vazut, mi s-a facut rau...asa ca mai bine nu vreau sa stiu prea multe...
Nela si daca ti-e somn, baga-te la nanic ca maine oricum aflati scorul
Alex, felicitari pentru vestile bune de la control, e foarte bine ca vrea sa te opereze cat mai aproape de termen, asa e si cel mai sanatos. Tzinem pumnii sa stea fluturasul cat mai mult sub plapumioara la mami! Se pare ca noi doua avem DPN apropiat, asa ca tre sa ne incurajam reciproc, nu ?
_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Roxxy80 spune:
Aida, ai o minunatie de bebeloi. Imi vine sa-i mananc obrajorii cand ma uit la pozele lui. Sa fie sanatos!!!
Unombun, cea mai buna metoda de a vedea starea colului uterin (daca e inchis/deschis, sters, permeabil etc) este prin tuseu vaginal, lucru pe care mi l-au confirmat doi ecografisti mari. La eco se poate masura si spune daca e inchis/deschis, dar cel mai sigur e sa fie urmarit prin tuseu.
De exemplu, eu azi am fost la control si colul meu e sters, ceea ce inseamna ca pot naste oricand.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 3 zile
alex25 spune:
citat din mesajul lui mkunigunda Alex, felicitari pentru vestile bune de la control, e foarte bine ca vrea sa te opereze cat mai aproape de termen, asa e si cel mai sanatos. Tzinem pumnii sa stea fluturasul cat mai mult sub plapumioara la mami! Se pare ca noi doua avem DPN apropiat, asa ca tre sa ne incurajam reciproc, nu ? _ 35+ cu dragostea noastra Victor poze O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Asa este, si eu sunt fericita ca nu vrea sa ma grabeasca, acum cel mai mult conteaza cum ne descurcam de acum incolo, dar sunt linistita avand in vedere ca ne vom vedea saptamanal.
Eu am DPN 01.10.
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
liliac1 spune:
BINE AI VENIT PE LUME, BEBE ALEXANDRU!! fELICITARI MAMICO SI REFACERE RAPIDA SI USOARA
Liliana, Andra-Maria & cu 33+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
kemsy spune:
Alex , si eu am DPN pe 29.09 sau pe 30.09 (apar cu 2 date diferite in dosarul meu de gravida ). Imi poti spune cat ai tu trecut la bebe circumferinta cefalica si circumferinta abdominala??
Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!
Fotografii
alex25 spune:
citat din mesajul lui kemsy Alex , si eu am DPN pe 29.09 sau pe 30.09 (apar cu 2 date diferite in dosarul meu de gravida ). Imi poti spune cat ai tu trecut la bebe circumferinta cefalica si circumferinta abdominala?? Gianina 36+ cu Loris Stefan Viitoare mami de printisor iubit! Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!! Fotografii |
Astea sunt datele de la ultima eco, dar sa stii ca fiecare bb e cu ritmul lui...spre ex, a mea acum o luna era mult in urma la circ abdominala implicit la greutate, iar acum e prima oara cand a luat=o cu cateva zile inainte de DPN.Plus ca mai tine si de mana celui care face eco.
BPD - 9.3cm
HC - 32.6cm
AC - 32.0cm
FL - 7.0cm
Sper sa iti fie de folos. Uite, eu www.babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/default.aspx" target="_blank">AICI imi verific masuratorile ca sa stai linistita.
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
Dana15 spune:
Am facut somnicul de frumusete...
Miillyy bine ai revenit!
Nela saru'mana pentru propunerile de filme..ma tenteaza Weeds
si sotul asteapta meciul..sper numa sa nu fie dezamagiti berbecutii nostrii de echipa Ro.
Alex numa' vesti bune! asa sa fie mereu!
Doris multumim pentru pozele cu puiucul Aidei..Doamne ce obrajori! ce fatuca draguta!
Unombun eu zic sa nu te temi asa tare de controlul pe masa..mai ales daca zici ca medicul este sensibilizat asupra acestui lucru, sigur se va purta cu delicatete, in cazul in care considera ca acest consult este necesar.
De ce nu treci la semnatura datele tale? varsta sarcinii, culoarea caruciorului..
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Roxxy80 spune:
Rog si eu fetele care se pricep sa schimbe pe prima pagina la Claucia: printesa ei se numeste Elisa Andreea. Iar la mine data cezarienei este 8 septembrie. Va multumesc mult .
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 3 zile