Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxxy80 Rog si eu fetele care se pricep sa schimbe pe prima pagina la Claucia: printesa ei se numeste Elisa Andreea. Iar la mine data cezarienei este 8 septembrie. Va multumesc mult . Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+ AMR 3 zile |
La voi nu apare modificat, ca eu am facut schimbarile??
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
angelli spune:
Alex25 pentru linkul cu masuratori bebe!
Ma uitam degeaba la hartiuta de la eco fara sa pricep.Nici sa gugaluiesc nu am stiut ce termeni sa pun.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
uve_got_mail spune:
Felicitari proaspetelor mamici: Diana, Cristina, Anamaria!
Lutoniana, hai ca se mai poate!
Crissbebe, felicitari pentru vestile bune, in curand o sa scapi de griji!
Raluk, bine ca a trecut; si tatalui meu, ditamai omul, ii e frica de furtuna, asta tot din cauza unei experiente neplacute!
Azi am luat si eu cadita, scutece de toate felurile, servetele umede, lenjerie de pat, paturica...hainute nu am luat si nici cosmetice, asta ramana pentru cand voi fii eu in spital...
Eu nici acum nu stiu ce fel de comprese sterile sa imi cumpar pentru absorbantele facute acasa-ce dimensiuni si de unde sa le iau?
Am vazut ca si chilotii de unica folosinta sunt pe marimi, mi-am luat marimea 3-L, sper sa imi intre f... in ele Nu am luat pompa de san si biberoane, vedem dupa daca am nevoie;Mimika, buna ideea cu urocultoarele pentru laptic
35+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
monica_dicut spune:
Apropos de modificari,cand aveti chef daca puteti sa modificati si la mine, bebe s-a nascut la ora 20.50 si a avut Apgar 7.
Mercic, pup
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
alex25 spune:
citat din mesajul lui angelli Alex25 pentru linkul cu masuratori bebe! Ma uitam degeaba la hartiuta de la eco fara sa pricep.Nici sa gugaluiesc nu am stiut ce termeni sa pun. Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Iannis |
Cu multa placere, si pe mine m-a ajutat mult sa imi linistesc piticii.
Si ASTA mi se pare ok de citit, e pe intelesul tuturor.
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
alex25 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Apropos de modificari,cand aveti chef daca puteti sa modificati si la mine, bebe s-a nascut la ora 20.50 si a avut Apgar 7. Mercic, pup Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Pai se poate duamna, acusi ma execut!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
kemsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Astea sunt datele de la ultima eco, dar sa stii ca fiecare bb e cu ritmul lui...spre ex, a mea acum o luna era mult in urma la circ abdominala implicit la greutate, iar acum e prima oara cand a luat=o cu cateva zile inainte de DPN.Plus ca mai tine si de mana celui care face eco. BPD - 9.3cm HC - 32.6cm AC - 32.0cm FL - 7.0cm Sper sa iti fie de folos. Uite, eu www.babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/default.aspx" target="_blank">AICI imi verific masuratorile ca sa stai linistita. ---------------------------------------------- Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR aprox 3 sapt |
Multumesc frumos . Cam asa e si la al meu, cu diferenta de cativa milimetri. Uraaa, m-am linistit
Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!
Fotografii
Roxxy80 spune:
Scuze, ultima oara cand m-am uitat eu (adica acum cateca ore), nu apareau. Mea culpa: trebuia sa mai verific o data inainte sa scriu mesajul .
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
La voi nu apare modificat, ca eu am facut schimbarile?? ---------------------------------------------- Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR aprox 3 sapt |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 3 zile
alex25 spune:
Roxxy, te rog nu te scuza ca nu aia e problema, mie mi-era ca nu apare si la voi modificat!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
alex25 spune:
Mai fetelor, nu mai stim nimic de Ralu si DanaDam???
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt