Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetelor, eu ma duc la seara AXN
nOAPTE BUNA!!!!

Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

felicitari anamaria si cristina ana !!!!!!!

fetili, cred ca se apropie si la mine clipa. am vazut la baie dupa pipi, in vasul de wc o chestie lunguiata gelatinoasa transparenta, galbui-maronie.oare?????
asa-i ca si daca era ceva din dop nu patesc nimic pana luni? adica oricum maone seara ma duc la spital si probabil raman acolo, dar nu vreau sa se intample nimic fara medicul meu acolo.intre timp am mai fost la baie si nu am mai vazut nimic.dati-mi dreptate ...please.

anco 38+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Anco, din ce am inteles eu, de la caderea dopului si pana la declansarea nasterii poate trece o perioada de 1-2 sapt, asa ca nu iti fa griji!

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Anco, din ce am inteles eu, de la caderea dopului si pana la declansarea nasterii poate trece o perioada de 1-2 sapt, asa ca nu iti fa griji!

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

sa ma incurajati! ca nu trebuie sa se intample nimic mai ales ca nu mai fac absolut nimic ca a venit mama la mine. dar n-am nici bagajul facut ca nu vreau eu sa-l fac pana maine dupa-masa

anco 38+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

adinus, Doamne fereste de gripa porcina! Bine ca nu a fost cazul!

Ce mi-a placut cum ne-a anuntat sotul Cristinei "gata" . Multumim taticului emotionat! Fetelor, azi eu se pare ca nu am fost la datorie cu transmiterea cum a trebuit... Ma simt putin prost, noroc ca Dana nu se supara c-o deranjez sa faca pe mesagerul

Bine ai venit pe lume Emma Ioana!!!

Felicitari Cristina!!!

Recuperare rapida, mami! Sa fie printesa sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

Dana multumim de urari! Mie mi-e tare drag pentru ca inainte de finutul nostru nu am avut niciodata tangenta cu un copil, deloc in jurul meu. Asa ca el m-a ajutat sa-mi inving teama de bebei, mai ales ca e si foarte cuminte si nu plange niciodata

vik cu cea mai mare placere astept sa fiu anunatat la sfarsitul lunii vestea cea mare

Nela multumim de urari! . Tin pumnii sa vina Ana fix de 1 octombrie!

Ramo multumim mult de tot de sfaturile cu mingea!

Santorini multumim mult de sfaturile de muls

Bine ai venit pe lume Alexandru!!!

Felicitari Anamaria!!!

Recuperare rapida, mami! Sa fie puiul sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!

Lore te asteptam cu vesti bune peste 10 zile . E posibil si sa se mute inapoi, daca acum s-a intors si nu ai simtit, inseamna ca are loc. Stai in 4 labe, pe coate, deci sa fii cu fundul mai sus.

Miillyy bine ai revenit!

Kinga (si eu vreau sa fie puiul meu balanta. Dupa ce scapam de frica prematuritatii, mie mi-e frica si sa nu intarzie si sa vina scorpion )

Sabina multumim mult de vestile despre Mihaela! Pai cred si eu ca de-abia asteapta sa nasca, tot asa e de vreo 2 saptamani cand credea ca a venit vremea. Tinem pumnii! Doamne ajuta sa scape repede si sa fie sanatosi, si ea si Joshua! Uite ca acum am vazut mesajul Melaniei, nici nu am observat ca a fost ziua Erikai! La multi ani si multe bucurii!

crissbebe eu asa am citit ca si in ziua nasterii se pot intoarce puii. De asta nici nu sunt linistita, ca stiu ca faptul ca era cu capul in jos la ultima eco nu garanteaza nimic.

Nela am uitat sa-ti zic dimineata cat va admir pentru sacriciul sa stati la meci! Si eu nici nu stiam de meci, am aflat de la tine si apoi acuma seara il auzeam pe taica-meu...

Doris multumim mult de tot pentru poze!!!

Ce puiuc grasunel si frumos!!! Cred ca daca noi suntem asa plangacioase si emotionate, atunci Aida nu se poate satura sa-l admire!

Alex felicitari pentru vestile bune! Esti super harnica cu listuta!

uve Sa folositi sanatoase lucrusoarele!

anco poti fi linistita, si eu stiu ca asta ar insemna ca peste 1 saptamana, doua nasti Poti face bagajul cand ai chef

Scuze de placinta, dar am vrut sa citesc tot inainte sa trimit.

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Am intrat si eu putin acum sa va spun ca am vb cu Cristina_ana. Era la terapie intensiva dar nu pt ca ar fi patit ceva ci pt ca asa e regula spitalului. Era putin trista pt ca nu si-a vazut printesa decat cateva secunde si apoi nu i-au mai adus-o. A vazut-o mai mult din ce a filmat si pozat sotul. Ii era si foame pt ca i-au zis ca nu are voie sa manance nimic pana maine dimineata. A reusit ea sa faca rost de un iaurt dar..... A vrut sa intre azi si pe forum dar nu s-a putut. A zis ca mai incearca maine dupa ce o scot de la terapie intensiva. Va pupa si spera sa va poata scrie maine.

Acum am si eu ocazia sa zic bine ati venit acasa bebei de Cristina, Aida, Diana si Anamaria. Sa va bucurati de ei si sa aduca multa fericire in viata voastra.

Aida, bebe Eric iti seamana leit. Tare grasunel si frumusel.

Lucia, frumoasa burtica ta.

Nela, si mie imi place tare numele Lisa si Ana. Nu conteaza cum este combinat.

Crissbebe ma bucur ca esti mai bine.

Alex, ai vazut ca ai scapat si de control pana la urma...

Fug in patut acum pt ca azi am cam umblat aiurea toata ziua si m-am obosit. Burtica e foarte tare. Sper sa ma mai lase daca ma bag in pat. Oricum am facut si un lucru bun, i-am cumparat dulap lui bebe. Maine il primim acasa.

Multa bafta fetelor care urmeaza sa isi intalneasca bebeii.

Roxxy si ma bucur ca vei putea naste exact cand ti-ai dorit.

Va pup pe toate si ne auzim curand.

Monica 32+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

felicitari proaspetelor mamici si din parte noastra, va va traiasca bebeii sanatosi, sa va bucurati de ei!!!!

tzaca, sa-ti traiasca grasutul ca e asa frumos! bucalatul!!!

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

va multumesc fetelor, m-am mai linistit acum. sigur nu se intampla nimic, pentru ca nu trebuie.

am vazut si eu grasunul aidei

mi-e cam foame asa ca cred ca merg sa pap ceva ca maine seara cine stie daca imi mai da voie sau nu.

anco 38+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Mimika mi se pare f buna ideea cu recipientele de la urocultura. Insa nu am inteles cum faci, te mulgi manual direct in ele sau depozitezi laptele in ele? Reusesti sa pui lapte deoparte cu doi mancaciosi???

Cand scot cu pompita dintr-un san, din celalalt imi curge intr-o veselie. Asa ca pozitionez un recipient in dretul sanului curgator ca sa recuperez lapticul. Plus de asta, la un moment dat am congelat in astfel de recipiente. Acum nu mai am si de congelat, insa mai am de pus la frigider, ca sa utilizez in aceasi zi, si sa sterilizez biberoanele intre timp si sa le pun la pompa din nou.

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Am intrat si eu putin acum sa va spun ca am vb cu Cristina_ana. Era la terapie intensiva dar nu pt ca ar fi patit ceva ci pt ca asa e regula spitalului. Era putin trista pt ca nu si-a vazut printesa decat cateva secunde si apoi nu i-au mai adus-o. A vazut-o mai mult din ce a filmat si pozat sotul. Ii era si foame pt ca i-au zis ca nu are voie sa manance nimic pana maine dimineata. A reusit ea sa faca rost de un iaurt dar..... A vrut sa intre azi si pe forum dar nu s-a putut. A zis ca mai incearca maine dupa ce o scot de la terapie intensiva. Va pupa si spera sa va poata scrie maine.

Fug in patut acum pt ca azi am cam umblat aiurea toata ziua si m-am obosit. Burtica e foarte tare. Sper sa ma mai lase daca ma bag in pat. Oricum am facut si un lucru bun, i-am cumparat dulap lui bebe. Maine il primim acasa.

Multumim mult de vestile de la Cristina . Ce rai is si astia din spitale ca de comoditate nu aduc bebeii la mamici . O pupam si noi tare si ne e tare draga ca in clipele astea minunate se gandeste sa intre pe laptop cu noi

Fugi in patut! Si sa "stapaniti" sanatosi dulapul!

33+ Alex

Mergi la inceput