Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
HAI ROMANIAAAA!!!
Am uitat sa va zic ca astazi am desfacut patutzul si am pus si lenjeria in el, imi venea sa raman acolo, asa de frumos mi se pare, chiar daca deocamdata e la mama, ca nu ma lasa superstitiosii sa il aduc acasa, abia astept sa fie po****t!
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
raluk16 spune:
anco pofta buna!
Mi-a amintit Monikus cu burta tare de faptul ca eu nici nu mi-am dat seama la barbeque asta de la finutzul nostru ca nu mi-a fost bine. A fost afara, intr-o ciuperca, in frig, am stat 5 ore si erau niste banci fara spatar sau mai stateam in picioare . Nu mi-am dat seama ca nu mi-e bine, adica ma fatzaiam acolo si ma simteam mai bizar... Dar cand m-am pus in masina si am vazut cum mi se relaxeaza spatele pe un spatar si apoi mi s-a incalzit spatele de la spatar mi-am dat seama ca eu rabdasem frig si dureri de spate si nu-mi dadusem seama...
Sper sa fiu bine si sa nu racesc (nici guturai, nici cistita)...
33+ Alex
ralu80 spune:
Am intrat sa va anunt ca pe 3 septembrie ora 15.40 a venit pe lume Erica, 3240 gr, 50 cm, scor Apgar 10, desi mititica a avut dubla circulara de cordon. Astazi am ajuns acasa, papa laptic de la sursa, doarme bine, momentan, iar surioara ei Riana ar sta toata ziua calare numai pe ea.
Am vazut ca s-au nascut multi bebei intre timp, nu am apucat sa citesc nimic, abia am deschis netu...le urez sa fie sanatosi, cuminti si sa pape mult laptic ca sa creasca mari, iar mamicilor le urez recuperare usoara.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME ERICA
FELICITARI MAMI RALU
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu80 Am intrat sa va anunt ca pe 3 septembrie ora 15.40 a venit pe lume Erica, 3240 gr, 50 cm, scor Apgar 10, desi mititica a avut dubla circulara de cordon. Astazi am ajuns acasa, papa laptic de la sursa, doarme bine, momentan, iar surioara ei Riana ar sta toata ziua calare numai pe ea. Am vazut ca s-au nascut multi bebei intre timp, nu am apucat sa citesc nimic, abia am deschis netu...le urez sa fie sanatosi, cuminti si sa pape mult laptic ca sa creasca mari, iar mamicilor le urez recuperare usoara. Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009) |
Iupiiiiiiii
Bine ai venit pe lume Erica!!!
Felicitari Ralu!!!
Sa fiti sanatoase si sa va aduca printesa numai bucurii! Ce frumos ca papa de la san . Sa inteleg ca ai nascut natural si ca totul a mers bine si ti-ai revenit rapid! Ce frumos ca ai doua printese acum si Riana o iubeste pe pitica!
33+ Alex
miha74 spune:
Bun venit pe lume bb EMMA IOANA! Felicitari CRISTINA SI TATI DE ERIC SI EMMA!
Bun venit pe lume bb ALEXANDRU! Felicitari ANAMARIA!
Bun venit pe lume bb ERICA! Felicitari RALU!
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui ralu80 Am intrat sa va anunt ca pe 3 septembrie ora 15.40 a venit pe lume Erica, 3240 gr, 50 cm, scor Apgar 10, desi mititica a avut dubla circulara de cordon. Astazi am ajuns acasa, papa laptic de la sursa, doarme bine, momentan, iar surioara ei Riana ar sta toata ziua calare numai pe ea. |
Bina ati venit acasa!! Astea da, vesti extraordinare! Sa fiti sanatoase! Ralu80, recuperare usoara si sa ai laptic mult si bun!
Liliana, Andra-Maria & cu 33+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
mariaanna spune:
citat din mesajul lui mkunigunda Aida sa-ti traiasca galusca, ce dolofan e Mariaanna nu stiu daca e indicat sa te uiti la clipulete din-astea...sa nu te sperii. Ca o paranteza, eu, curioasa din fire, trebuia sa vad cum se face operatia la ochi ca sa vad ce mi se va intampla, si cand am vazut, mi s-a facut rau...asa ca mai bine nu vreau sa stiu prea multe... Nela si daca ti-e somn, baga-te la nanic ca maine oricum aflati scorul Alex, felicitari pentru vestile bune de la control, e foarte bine ca vrea sa te opereze cat mai aproape de termen, asa e si cel mai sanatos. Tzinem pumnii sa stea fluturasul cat mai mult sub plapumioara la mami! Se pare ca noi doua avem DPN apropiat, asa ca tre sa ne incurajam reciproc, nu ? _ 35+ cu dragostea noastra Victor poze O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Nu m-am speriat...doar mi-am amintit!
Apropo, fetelor, in seara asta mi-a curs o bucata alb-galbuie de mucus, cred ca e dopul....La voi cum a fost, cele care ati nascut?
Mariaanna
35+
Mamica de si in asteptarea unui
povestea nasterii lui Alex
grati.ela spune:
te-am prins mamico! Sa ai o nastere frumoasa si printesa mica sa va bucure din plin frumoasa familie! Mai treci si pe la zuzici cu vesti despre Mateias!
miha74 spune:
Anco- daca imi aduc bine aminte, Cristina pierduse dopul acum vreo saptamana si uite ca a ajuns cu bine la programare, ceea ce iti doresc si tie
mimika- buna idee cu borcanele de la urocultura. Stiu ca existau si niste pungi pentru congelat laptic, de la Avent, dar nu se mai gasesc, cel putin pe unde am intrebat eu. mamica si grasii.
raluk- ai grija sa nu racesti acum, cat despre furtuni...si mie imi este atre frica, dar deocamdata la Bucuresti este vara, astazi a fost chiar foarte, foarte cald.
vik- tinem pumnii sa mai stea bb in garsoniera pana se intoarece tati
despre noi numai de bine, am petrecut frumos astazi, apoi am facut cu sotul o lista cu ce are de facut saptamana viitoare, printre care montat patut, adus de la mama carucior si cosulet, cumparat rechizite pentru Laura.Am facut meniul pentru toata saptamana pentru Matei si pentru ei....ce sa faci daca e familia mare.
Ziua trece, cum trece dar ma ia cu groaza ca mai am doua nopti...de nesomn neprovocat, ca apoi va fi cu scop e altceva
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)