Casnicute, harnicute, mamicute(201)
Raspunsuri - Pagina 7
maria2mami spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mhldvrc spune:
La multi ani, Liana

, sanatate fericire, multi pupici si numai bine!
Petrecere frumoasa 

Ajutati-l pe Dan !
si
.... Mihaela
de
Tatiana si
Mihaiwww.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
claudia74 spune:
ui sa lasa cu chef oltenesc azi ![]()

LA MULTI ANI LIANA,sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata,sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi tie 

asteptam tortul din oltenia azi,pana atunci dau eu cafeaua :

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
monica-elizabet spune:
La multi ani! olteanco

sa fii sanatoasa
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgi75 Eu ....eu.... Doamne daca nu mai scriu des am uitat "botoanele" pe-aci Acu am vazut ca am bagat 2 mesaje la Quote in loc sa dau Edit sa modific greselile ![]() Hai pupici. |
Tu cre ca ai vrut sa umpli singura un capitol.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI LEANO! Sa fii sanatoasa (la cap
) olteanca draga! 
Hai si da si tu ceva de baut aici la fete,promit ca te las in pace cu voturile. ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
Si cu inatarziere...LA MULTI ANI TUDOR de cuscra Bianca! Sa fii sanatos si la punga gros. ![]()
Fatooo...nici tu nu dai nik de baut pentru ficior? ![]()

monica-elizabet spune:
hai bre ca dau io nah

sa traisca, sa-nfloreasca ![]()
pe toate sa aveti o saptamana buna
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
claudia74 spune:
nu se pune Monule,am asteptat un zaibar bun acu stors
dai zgarcita rau olteanca
,hai ca dau o cafa cu rom macar :

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Acu am vazut ca am bagat 2 mesaje la Quote in loc sa dau Edit sa modific greselile