Casnicute, harnicute, mamicute(201)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
Helau!
Pe mine ma scuzati,dar va refuz beuturica.
Dis de dimineata am fost la o ferma sa vedem animale,sa vedem cum cresc legumele in sera...A fost frumos,dar am plecat pe fuga si n-am mai apucat sa-mi fac cafea.Asa ca acu is cam...bleaga.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
bine bre' vad ca m-ati refuzat, imi iau jucariile si plec
pe toate io baui cafea de la voi sa stiti
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
miki...m-ai mancat?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
claudia74 spune:
Miki face vraji sa ajunga mai repede acasuca sa ma viziteze.
Monule ca ai beut cafa mea.
Miha gata blegeala,ai bagat intravenos?
Unde-s disparatele,in codru? Olariooooooooooooooooo poate ne mai aude careva
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
mariussimiuc spune:
Helau!
Da bre banatanco...am bagat am bagat...
Monule,azi mai dai ceva de chileala?
Miki,ce vraji faci tu acolo fato?
Cuscra Bianca,multumesc! Stii tu pentru ce. Nu spun pentru ce ca se sperie Leana si nu mai vine.
Cuscra elvetianca...ce faci draguta?Esti bine?Mai da un semn. Eu stiu ca esti pretioasa dar sa te mai vedem si noi din cand in cand.
Eu azi cica as vrea sa fac un tort pentru soacra,ca maine e ziua ei.Dar inca nu m-a lovit inspiratia. Mai cercetez.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc ...........Eu azi cica as vrea sa fac un tort pentru soacra,ca maine e ziua ei.Dar inca nu m-a lovit inspiratia. Mai cercetez. |
baga vitriol acolo ca da gust mai bun la soacre
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
mikiriki spune:
Hello
Am facut vraji sa se adune sexoasele, dar degeaba nene ca nu s-a prins vrajitoria .
pi tatiii. Ma duc sa ma mai distrez un pic. Luni plec acasuca in DE
monica-elizabet spune:
sexoasele
dau bre si azi
da pen't she bem azi?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Danelutza spune:
va pup pe toate , nu mai zic nimic, decit ca telefonul s-a infierbintat de cite telefoane dau pe zi, tata e pe zi ce trece tot mai rau, iar eu ... si fac treaba, ca sa nu gindesc prea mult