Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
lumsta spune:
[/quote]
Bine ai venit...niciodata nu e prea tarziu. Sarcina usoara si bb sanatos! Dar de ce e grea sarcina ta?
23+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
[/quote]
Pai cum spuneam, pana acum am avut dureri de burtica, si junghiuri multeeee! Acum au inceput contractiile muuulte, nedureroase, dar destul de multe! Si mai am si o trombofilie, si fac tratament cu Clexane inj, si aspenter. Dar sper sa fie totul bine pana la capat! Va tin la curent!
Ce fain trebuie sa fie cu gemeni! O sa ai 2 fetite nu? asa inteleg din semnatura Larisel!
LUMI
19+
si mami de RARES
27.09.2007
catalutza81 spune:
Eu am tensiunea destul de mica 9 cu 5 sau 6 si uneori mai sare la 10 cu 6. Dar pe de alta parte asa am avut-o toata viata, deci nu ma resimt. Contractii mai am si eu din cand in cand, mai mult nedureroase, cand se misca bb.
Si eu sunt un pic disperata cu hainele, ma strang destul de tare pantalonii si nu ma mai pot incheia la nasturi
. Sambata vreau sa dau o raita prin magazine. Sincer, sunt pregatita sa ma duc si la croitoreasa, pt ca eu la solduri am ramas la fel, doar talia si burtica s-au modificat. Motiv pt care orice haine de gravida curg de pe mine...chiar si XS. Ma gandesc sa imi iau pantaloni cu talie fff joasa de la magazine normale si sa le aplic la croitorie o banda elastica exact ca la cei speciali de gravidutza. Sper sa reuseasca cineva sa faca asta. 

O zi buna tuturor!
Catalutza
17+ 
Tanaion spune:
Larisel, Catalutza multumesc pentru indicatii. Gata am si eu copiii la semnatura.
Alexia, cu intarziere, la multi ani de ziua numelui pentru fetita ta!
Cristies si fetele care mai intrebau de crema pentru burtica. Mie la prima sarcina mi-a fost recomandata crema de galbenele. si chiar a fost eficienta, nu am ramas cu nicio vergetura. Si e mai ieftina decat uleiul de migdale.
Lumi bine ai venit!
Onitza, Lumi si eu am contractii din saptamana 18. La prima sarcina nu am avut. Desi fac tratament tot continua. De exemplu astazi la 7 dimineata am luat No-Spa si Gynypral si la 8.30 deja ma apucasera contractiile. Le am si acum, desi stau intinsa, mi-am pus acum si un supozitor cu Uscosin, nu stiu ce sa le mai fac. La mine sunt sunt scurte dureroase,ca niste junghiuri in zona de jos a burtii si se repeta la cateva secunde sau minute.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
[22+]
decenuela spune:
Arwensincera sa fiu...nu prea stiu care erau 2 , nu cel visavis de liceu.....ci putin mai spre muncii...dar tot pe acolo.nu locuiesc in zona aia. da, 12 ron le stiu dar uneori mi se par porcarii sintetice, asa am ramas cu impresia....dar astea sunt ...purtate putin dar...de super calitate.
tensiunea...eu mi-am cumparat un tensiometru...insa trebuie sa aveti grija.. daca e ieftin e posibil sa dea rateuri. eu de cand ma stiu o am intre 9-10 cu 5-6. dar m-am obisnuit.
lumsta spune:
Tanaion, uff, sper sa treaca! Incet incet trebuie sa ajungem la termen. Sunt stresante rau contractiile astea. Eu simt cum se intareste tot uterul ca o minge, si simt o jena cu ceva junghiulete(dar mie nu-mi seamana cu cele dureroase din timpul nasterii), si sunt dese si la mine. Asa a fost si prima mea sarcina, dar s-a finalizat la termen cu bine.
LUMI
19+
si mami de RARES
27.09.2007
Tanaion spune:
Ratusca tensiunea e foarte buna, dar pulsul e cam mare daca erai in stare de repaus. Desi am inteles ca pulsul femeilor insarcinate este de obicei mai mare decat nomal (60-80), poate ar trebui sa intrebi medicul.
[22+]
Tanaion spune:
Lumi, da si la mime se intareste burtica in toata partea de jos si ma doare rau, dupa care incep junghiurile ca niste cutite, nu stiu exact cum sa le descriu, pe mijlocul burtii spre vagin.
Eu nu am cu ce sa compar aceste contractii pentru ca pe Toma l-am nascut prin cezariana (avea cordonul ombilical in jurul gatului) si n-am ajuns sa am contractii de nastere.
Si eu sunt stresata sa nu mi se scurteze colul. Incerc sa-mi ridic moralul, noroc cu voi ![]()
[22+]
lumsta spune:
Tanaion: trebuie sa fie totul bine! Ne rugam sa fie totul bine! Si eu am luat ginypral la sarcina anterioara, pana la final. acum astept sa mai vorbesc cu doctorul.
LUMI
19+
si mami de RARES
27.09.2007
Beatrice1982 spune:
buna ziua fetelor..................
eu nu am avut net doua zile si si am putut intra...asa ca la multi ani cu intarziere pentru marii si mariane...............
bbebe nu se poate aduce acasa de la maternitate in masina cu port-bebe????????????????
ca eu azi noapte cand nu dormeam.....ma gandeam ca in scaunul de masina ..........oare se poate aduce?
parca ala se poate regla nu?
sa nu stea un fund,......................
am luat si eu o lun a centrum materna..dar mi-a trecut si am mai luat elevit...........dar simt ca nu imi e prea bine de la el...asa ca nu maiiau............imi iau iarasi centrum..............
si iau cate o pastila de fier sa nu imi scada prea mult hemoglobina....ca si asa imi cade parul de la anemie de doamne fereste....................
om o stare cam nasoala..............
ma duc sa ma plimb un pic.....................
Poze
Bea
21+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
larisel uite.................
hainute pt cine trebuie...............
http://www.coolbebe.ro/produse/hainute-copii/body-maieuri-salopete-etc%2897%29/p-2
Poze
Bea
21+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!