Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
lumsta spune:
Sa mearga bebe de la spital in scaun de masina mi se pare prea devreme, chiar si in scoica. In port-bebe mi se pare cel mai potrivit.
LUMI
19+
si mami de RARES
27.09.2007
ionela_28 spune:
Buna ziua
Ma uit pe la semnaturile noastre si ma gandesc cum trece timpul...Deja vad 20 si ...de saptamani.Asta inseamna ca am trecut de jumatatea sarcinii. mai este putin si vine bebe

.
Danyelana, ce inventiva esti! Nu stiu insa cat va merge aceasta improvizatie;in curand burtica o sa fie fooooarte mare si s-ar putea sa se rupa si elasticul de par![]()
21+
Beatrice1982 spune:
asa ma gandesc si eu ca totusi e mai confortabil in port bebe.......nu????????????????
Poze
Bea
21+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Rebiana27 spune:
Eu l-am adus pe Luca de la maternitate in ceva de genul www.babycomfort.ro/produse/237-paturi-copii/251-cos-bebe---leagane/1731-cos-port-bebe-pentru-bebelusi---amour.html" target="_blank">acesta si a stat f comfortabil in masina.
I can't fake with dignity so i'll not try!!
alexutzzza spune:
Buna fetele
!
Nu stiu daca ma mai tine careva minte ca eu am scris la inceput, apoi am plecat sa ma marit la sfarsitul lui Iunie apoi nu am mai intrat pe forum, deh vara soare :P.
Am intrat azi sa va citesc sa vad cum va mai simtiti. Noi suntem bine deocamdata, avem 19 saptamani si se pare ca bebe e baietel (s-a vazut asta inca de la 11 saptamani si s-a confirmat ulterior, sper ca e intr-adevar baietel :P). Sarcina decurge normal zic eu, abia de vro 10 zile a incept sa creasca burta de nu mai stau confortabil in fostii mei pantaloni. Mi-am luat o pereche de blugi f misto de la Mothercare (io i-am luat din Grecia, nu stiu daca sunt si in Ro). Iii recomand mai ales ptr cele care cred ca nu se ingrasa prea mult. Ca si croiala sunt cam ca blugii normali, iar la burtica sunt ajustabili ca sunt pe elastic si tragi de banda aia si ti-o fizezi pe niste nasturei in functie de cat de mare e burtica. Pe masura ce creste burta, umblii la nasturei :). Am zis ca o sa ma duc si in Careffour Baneasa la Prenatal ca s-a deschis de curand.
In rest...ce za saic a propos de subiectele "hot" ale perioadei...
Eu folosesc Mustela si ulei de masline (dimineata dupa baie aplic Mustela ca intra rpd in piele, seara la culcare aplic ulei de masline ca nu ma deranjeaza daca ramane pe hainele care le port la dormit). Inca nu iau vitamine, din sapt 19 de sarcina mi-a zis dr sa iau, azi merg la dr (avem si eco) si il intreb pe dr exact ce sa iau.
Pe bebe il simt f clar de la 18 saptamani, e tare agitat :). Inainte de 18 sapt (intre 15 si 18 sapt) simteam uneori ca niste gaze in burtica dar ..in niste locuri unde nu prea ai de ce sa ai gaze, am inteles ca si asta inseamna tot sa simti pe bebe, numa ca nu e bebe suficient de puternic, deci ptr cele care se plang ca nu il simt sa fie atente si la asta.
M-a mirat sa citesc multe burtici vorbind de contractii. Cum adica? cum se manifesta? junghiurile alea de care vorbiti sau ce?
Eu am doar rareori niste dureri surde si infundate, ca la ciclu, dar nu f mari dar trec repede...
:) cam atat deocamdata. O sa ma loghez mai des de acum incolo![]()
Pupici la toate burticile si la multi ani sarbatoritelor!
cristies spune:
Buna. Ceaiul de la ora 5 e gata?
Fetele nu inteleg de ce trebuie neaparat cosuletul pentru iesit din spital. Eu ma gandesc sa-l tin in brate pe bebe (sau sa-l tina mama). Iar daca ma gandesc la safety cred ca tot mai buna e scoica, macar e ancorata in bancheta masinii. Mai e pana atunci, dar ma gandesc ca trebuie sa ma hotarasc daca imi trebuie sau nu. Astept pareri.
Pupici.
21+
Beatrice1982 spune:
eu am si scaun si port bebe
asa ca vedem noi in ce-l punem
dar avand in vedere ca va fi ianuarie...........mi-e frica sa nu raceasca saracu ca EU am de venit cu el o groaza cu masina...............
asa ca,.................
cumparam paturici si de toate si vedem noi ce a fi................
Poze
Bea
21+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 dar avand in vedere ca va fi ianuarie...........mi-e frica sa nu raceasca saracu ca EU am de venit cu el o groaza cu masina............... |
Asa da, daca ai mai mult de mers cred ca se justifica. Dar cum eu mai mult de o ora n-am de gand sa ma plimb prin Bucuresti, nu-i prea vad utilitatea. Ma gandisem ca trebuie dus la doctor la control si ar putea fi folosit, dar in acest caz la fel e mai buna scoica, pentru ca voi merge fara ajutoare... Asta daca nu o conving pe doctorita sa vina acasa.
Pupi.
21+
arwen92 spune:
buna burtici
.a intrebat cineva zilele trecute de biberoanele avent,si am gasit ceva acu care i-ar fii de folos.eu stiu ca sunt destul de scumpe cele de la avent,dar asta s-ar putea sa fie destul de avantajos(cred)
uite adresa: http://www.coolbebe.ro/produs/seturi-cadou/set-complet-air(824).
eu pe bebe o sa-l aduc in brate infofolit bine ca stau la 3statii de tramvai fata de spital(deci aproape
)

15s+
Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!
danyelana spune:
Salutare burtici, 
Ionela 28, ce sa faci nevoia te invata. La mine problema e ca nu m-am ingrasat deloc, am doar putina burta si cand am probat pantalonii de gravi picau de pe mine. Chiar ii ziceam mamei ca am gasit unii care imi vor fi buni la 18 luni ca si la 9 sunt mari
. Asa ca pt moment ma descurc cum pot, mai ales ca nu ies foarte mult.
Pupici la burtici 

Acum
20+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire