Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna dimineata!

Ratusca, multumesc pentru raspunsuri.

Cataluza, felicitari pentru culoarea caruciorului!

Cris si la mine la servici este aceeasi atmosfera dar sunt deja obisnuita, este a doua sarcina.

Legat de vitamine, mie mi-a zis dr de familie sa iau Elevit, dar avand in vedere ca aveam niste kilograme in plus inca inainte de a ramane gravida, nu am luat. De ce sa iau daca analizele au fost buna?
In schimb iau Magneziu si omega 3 la recomandarea dr ginecolog.

Eu am in continuare aceeasi problema: nu simt miscarile lui bb, parca nu ar fi acolo. Pe 16 am programare la eco morfologica. Abia astept sa vad ce se intampla!

O zi buna va doresc!

20+ cu si mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna dimineata burtici!

Ma alatur voua cu ceiutul meu de fiecare dimineata (apropos, eu beau Earl Grey adica negru insa doar il trec asa ca o urma prin apa fierbinte si apoi il arunc ). Am tinut-o vreo doua luni pe ceai de tei cu sunatoare si apoi am cedat psihic!

Am descoperit aseara ca mama este posesoarea unui tensiometru pe care l-am "arestat" instantaneu . Dimineata tensiunea era de 11,1 cu 6,3 si puls 96. Ce inseamna? e bine, e rau? ca nu prea ajung la medicul de familie sa-mi spuna ce si cum...

Va pup,

Ratusca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna dimineata.
fetele cred ca l-am simtit pe bebe aseara.stateam intinsa pe pat dupa baita si ma uitam la tv,si am simtit ce a impins putin.dar din pacate doar odata si foarte slabut.dar a fost o senzatie imi venea sa-l agit putin ca sa mai miste
decenuela,care SH de la iancului?ala vis a vis de metrou?si eu stau tot in iancului dar nu imi dau seama de care spui.eu in general le vizitez pe cele de la 12ron.au lucruri fff frumoase si ieftine.

la burtici

15s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Multumim din suflet de urari!
Acum am mai observat 2 Mariute mici carora le urez multa multa sanatate lor, parintilor si fratioriilor/surioarelor din burtica.

decenuela eu zic ca merge si mai mult de o luna dar s-ar putea sa se invete sa doarma acolo. Chiar am vazut niste cosulete de bebe super. Poti sa le montezi picioare, sau sa le pui langa tine in pat. Daca gasesc link-ul il pun.

Onitza imi pare rau.

cristies nu te mai supara din cauza simptomelor de sarcina . Trec repede si lasa o minune in locul lor. Colostru vreau si eu. Ca inca nu da semne.

Ieri am cumparat si eu o salopeta de gravida ca nu mai ma incape nicio pereche de pantaloni.

fetele

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna dimineata burtici!

Ma alatur voua cu ceiutul meu de fiecare dimineata (apropos, eu beau Earl Grey adica negru insa doar il trec asa ca o urma prin apa fierbinte si apoi il arunc ). Am tinut-o vreo doua luni pe ceai de tei cu sunatoare si apoi am cedat psihic!

Am descoperit aseara ca mama este posesoarea unui tensiometru pe care l-am "arestat" instantaneu . Dimineata tensiunea era de 11,1 cu 6,3 si puls 96. Ce inseamna? e bine, e rau? ca nu prea ajung la medicul de familie sa-mi spuna ce si cum...

Va pup,

Ratusca 18+

Tensiunea e foarte buna. Pulsul cam maricel.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Multumesc frumos Mariuca!

Ratusca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Onitza! imi pare rau de contractiile tale! poate e doar o perioada trecatoare. Pe mine ma streseaza rau! La cealalta sarcina am fost mai stresata, cu stat la pat....acum cu rares care are nevoie de mine, nu voi mai putea sta chiar linistita....dar voi vedea.

Hainutele de gravide ma intereseaza si pe mine(eu nu mai pot purta nici chilotii de inainte, ma strang si ma doare burtica). daca dati de vreun magazin care are si blugi faini sa ne anuntati. Eu am gasit ceva pe net, dar ca si alte fete de aici mi-e frica sa nu gresesc nr.-ul, asa ca mai bine probez.

Sa aveti o zi usoara! Si frumoasa!

LUMI 19+ si mami de RARES 27.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Eu am tensiunea mica(10 cu 6, 9 cu 5), si ma cam doare capul uneori. Beau cola si imi e bine....dar cred ca o sa trec si eu pe nitzel ceai negru ca imi place si de la cola am crampe. Iat pulsul e si 110 cateodata, probabil sa compenseze. Stiti ceva de puls asa mare?

Piticul meu il simt de pe la 15 saptamani, iar in curand cred ca o sa ma darame cu loviturile(exagerez). E din ce in ce mai puternic. Dar eu am avut 45 de kg inainte de sarcina, si pentru ca pe burta n-am decat piele, cred ca din aceasta cauza l-am simtit devreme. E si a doua sarcina, dar si pe Rares l-am simtit la 16-17 saptamani. Rabdare fetelor ca in curand or sa va zgubuie strumfii cu miscarile lor! Ei se misca acolo dar nu sunt destul de puternici sa razbata loviturile lor prin apa si pereti uterini si abdominali.

LUMI 19+ si mami de RARES 27.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumsta

Buna burtici!

Sunt in saptamana 20 de sarcina, cu al doilea bebe-el, sarcina cam grea si asta ca si prima, dar care sper sa se termine f bine!

Cam tarziu in saptamana 20 sa ma alatur voua, cred ca am pierdut mute discutii interesante, dar va urmaresc de aici in colo cat pot de des si de activa.

Sarcini cat mai usoare tuturor!

LUMI cu RARES STEFAN

Bine ai venit...niciodata nu e prea tarziu. Sarcina usoara si bb sanatos! Dar de ce e grea sarcina ta?

23+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna dimineata burtici!

Va pup,

Ratusca 18+

Tensiunea e cam micutza dar e ok. Mie dr ginecolog mi-a zis ca e normal ca in sarcina tensiunea sa fie mai mica.

23+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput