Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Tanaion, , trebuie sa iti fie greu.
dar poate pastilutele si repaosul la pat o sa te faca bine, si nu va trebui sa ajungi in perfuzii.
si mult calm. suntem toate alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna seara!

carmita_baby, Sara e mai bine. Continuam cu regimul si cu hidrasec. Nu a mai facut febra de 2 zile. Multumim ca te interesezi de matza mica.

cris si eu am greturi de la vitamine si in perioada in care le-am luat m-am ingrasat f mult. De 8 saptamani de cand nu mai le iau nici nu mai am greturi nici nu am mai pus decat 1 kg. Asa ca mai iau cate o pastila cand nu am chef sa mananc fructe.

Tanaion nu iti face griji ca e prea scurt colul. Eu la prima sarcina am avut colul 2-2.5 cm toata sarcina si am nascut la termen. Neaparat trebuie facut tratamentul impotriva contractiilor si trebuie sa te menajezi cat mai mult. O sa vezi ca daca ai putina grija de tine totul va fii bine.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Salutari mamicilor.
Multumim tuturor de intampinare si felicitari celor care au aflat sexul copilasului.
Azi am fost la eco de morfologie fetala, ni s-a confirmat ca e baietel (avem si poza cu proba)si am facut triplu test. Dupa toate masuratorile lui bebe d-na doctor mi-a spus ca e cu o saptamana mai mic, adica sarcina are 16 sapt dar bebe arata ca la 15. Mi-a zis sa nu-mi fac griji. Sper ca totul este ok.
Am o intrebare: cum se determina cate sapt are sarcina daca eu nu stiu data exacta a ultimei menstruatii? Adica atunci cand m-a intrebat d-na doctor i-am spus cu aproximatie 10 mai. Ea in functie de asta imi spune cat are sarcina sau se determina la ecograf, in functie de cat de mare e bebe? Off...nu mai inteleg nimic.
AAa...si inca ceva...acum 2 sapt., dupa 4 ore de varsat in continuu, am ajuns la spital ( nu mi se mai intamplase pana atunci), mi se pune o perfuzie sa-mi revin, analize la urgenta sa vada daca e ceva in neregula (au iesit ok) si apoi ma trimit la camera de garda pt eco si control de chirurgie, d-na doctor credea ca am apendicita.
Chirurgul ma palpeaza si imi spune ca apendicul e putin inflamat dar nu necesita operatie. Intr-un final mi se pune diagnostic disgravidie de sarcina si plec acasa dupa 6 ore de umblat prin spital.
Acum intrebarea mea este...in cazul in care apendicul meu refuza sa mai stea la locul lui, se poate face operatia eu fiind insarcinata?
Sper sa nu fie cazul de asa ceva, dar am cateodata niste dureri infioratoare in partea dreapta(mai ales cand stranut sau tusesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza burtici...ca de obicei la ore matinale va invit la o cafeluta..dupa ce stau de o ora si va tot citesc.

am fost plecata la soacra cateva zile si ce sa zic..mananca banatenii astia...ceva de groaza...daca mai stateam o zi....muream de mancare...bunaaaaa.nu va zic ce....ca doamne fereste faceti avort de pofta.

golanasul meu...ce sa va zic doamnelor despre el...este de o lene....crasa. deja mi-l imaginez adormind cu tzatza in gura...ce sa zic...inca astept sa miste...

despre elevit si alte vitamine..nu mai iau de vreo luna nik. voi le luati la recomandarea dr?

inca o intrebare. fara a fi sau poate un pic superstitioasa as vrea sa-mi cumpar lucrurile pt bb in ordinea prioritatilor. sunt in criza de spatiu si trebuie sa ma informez de ce anume am nevoie mai intai...chiar si pt o luna. nu ma refer la hainute ci efectiv..carut, patutz..din astea. voi aveti habar?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaa...
pt toata lumea, desi la ce oboseala am in mine o ar fi mai indicata. da si aia trebuie sa astepte pana la amiaza.
o zi linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna dimineata!

Plateea si eu sunt f obosita. Am avut pe la 2 un cosmar si nu am mai putut dormi. Acum nu sunt coerenta. As bea o cafea si cred ca o sa imi iau inima in dinti si o sa beau!

Catalutza , multumesc mult.

Ratusca, spune-mi si mie de pe ce site ti-ai cumparat pantalonii, te rog.

Carmenita felicitari!!!

Sunt si eu interesata de vopsea din plante dar pe care o pot cumpara din magazin, nu la coafor.

20+ cu si mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

neatza

ce de fete matinale. si eu ma scol fix la 5 de o saptamana si mai bine. in compensatie adorm seara la 8.30-9.00, dupa ce se culca Ana. trebuie sa fac ceva, ca asta e un orar horror.

multam de raspunsuri la cap. vitamine. e clar, la fel ca la orice alte alea, reactiile sunt diferite de la mamica la mamica. o sa intreb si dr. daca e musai, insa pana atunci le suspend, ca mi-a zis o colega la munca: "parca pana acum nu mi se parea ca te-ai ingrashat, dar te-ai rotunjit bine in weekendul asta.." pAi, ce sa zic, am si eu oglinda.....

Ce mi se pare funny e ca cele care au copii (chiar daca sunt slabe sau nu), te complimenteaza cu chestii de genul "ce bine aratzi, ce fatza luminoasa ai, etc" si tac malc la cap. greutate. Celelalte "domnishoare" nu comenteaza decat despre marimea fundului, burtzii si greutatea exagerata a gravidelor (una chiar mi-a zis despre toate colegele vreodata gravide ca s-au facut nishte vaci, deci cred ca ma inscrie si pe mine.....). Stiu ca sunt o scorpie, dar tare ma calca pe sensibilitatea mea si asa crescuta...

Aaa, si tot la capitolul "depresive": la voi la serv. face lumea planuri de viitor mai mult sau mai putin indepartat fara sa va bage in seama, ca si cum nu sunteti in camera sau nu va priveshte chestiunea? Mie mi se pare ca imi fac deja coliva ca si cum nici nu ma mai intorc dupa 2 ani.... Off!!

Scuzati smiorcaiala. Vremea asta de toamna ploioasa mie imi provoava "astenie de primavara"

Cris, 20+cu ,Ema si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna dimineatza,fetelor ! pt cele ce-si serbeaza azi ziua numelui!pofta buna la cafea,ceai sau ce va va pofti sufletelul

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

am mai crescut o saptsi uitasem sa schimb semnatura

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fetele care iau elevit: mie mi se pare ca de cand iau (doar de 10 zile) mi-au revenit gretzurile. daca il las 2 zile, e ok. sunt cu capul?plus ca mi se face foame la jumatea intervalului (pana acum mancam la aprox 3 ore, de foame cu chioraieli). acum, dupa o ora jumate simt stomacul gol si se aude cum bate vantul

Cris, 20+cu ,Ema si Ana(04.04.2003)

Cris, eu am incepu Elevitul cu o doza zilnica si aveam o foame de simteam ca lesin daca nu mananc in momentul respectiv. Asa ca m-am dus direct la doctor si i-am zis ca asa nu se poate. A inceput sa rada si mi le-a rarit la 1 la 3 zile si asa au ramas pana acum. referitor la greturi, din pacate nu te pot ajuta pt ca eu nu am avut mai deloc.

Ratusca 18+

Mergi la inceput