Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vesti de la Ayla & Co: au ajuns cu bine dincolo, asteapta rezultatele la angiormn si in fct de asta se decide ce tratament va urma, insa se spera sa fie totul ok cu embolizarea, fara operatie.
Va roaga sa ne rugam pentru ei,

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor am sunat intamplator la depozitul ala de hainute si m-au primit sa ma duc sa vad hainutele; dar mutzu a avut alte planuri, in clipa in care am ajuns acolo s-a pus pe plans isteric nu asa; m-as fi plimbat printre hainutele alea ore in sir.... dar asa... am fost nevoita sa plec instant, abia am reusit sa iau cateva hainute; pot sa va spun ca cele de la nanette, alea grosute corespund la marime, adica le-am luat 6-9 si cateva 12 luni; cand am timp sa ma uit la ele va zic exact ce am luat si ce marimi (adica ce a luat surioara, ca eu tineam oracaitorul afara) Doamne ce-a mai tipat, fantastic;
dar nu m-am putut abtine intre atatea lucrusoare roz si m-am gandit la mazarica noastra mica care e inca in burtica, si i-am luat ceva dragalas dragalas; deci mariana, te astept la munte sa-ti dau ceva frumos rau de tot;
pentru fetele din bucuresti, sincer, merita facut drumul acolo, eu nu ma dusesem tintita pe luat, dar am incropit repede lista cand mi-a zis ca pot sa merg sa le vad; e un depozit imens, multe camere, toate sunt pe umerase, le gasesti plimbandu-te printre ele imediat; eu decat am aratat cu mana, si le-am luat instant

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Vesti de la Ayla & Co: au ajuns cu bine dincolo, asteapta rezultatele la angiormn si in fct de asta se decide ce tratament va urma, insa se spera sa fie totul ok cu embolizarea, fara operatie.
[/size]

asteptam vesti bune

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Ayla & Alex

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua mamici!!
La multi ani ghioceilor de astazi si lui Leeloo
pentru Alex si Moni sa treaca cu bine peste incercarea asta!!

Noi am fost in Cora sa ne facem cateva cumparaturi pt in casa si am trecut si pe la raioanele de bebelusi....mai rau m-am ametit....biberoane de tot felul (de la 5lei la 30lei)..tetine n'spe feluri(silicon, latx..anti-colici, simple), pampersi (aici ne-am blocat rau de tot).. ce pampersi trebuie sa-mi iau eu pt maternitate si nunumai?? am vazut 2-5kg si 3-6kg..de care sa iau??

Pentru cele care cautau scaun de masa de lemn...am vazut unul f frumos la 150lei
Am mai vazut si costumase cu capse pana jos pe picioruse (cauta cineva , da nu mai stiu cine)

Dca stie cineva unde pot gasi eu colaci de wc de unica folosinta?? adica pe la ce raion???

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumim

nicky ai fost mortala cu mica poezioara..sau cantecel..super caraghios..si cand zic caraghios pt mine este de foarte bine:D multumesc

petratudor..cred ca cu tine m-am intalnit in kaufland..doamne..scuze..imi cer scuze ca am fost asa aiurita..insa sa vedeti intamplare ..k am ajuns inaintea lu tati care-l avea pe tudor in masina..si am luat carucior ca sa ma duc la legume sa cumpar ce avem nevoie..si m-am accidentat groaznic..am dat nu stiu cum..cu carutul peste calcaiul drept..si mi s-a luat pielicica groaznic cam 3cm patrati..intelegeti voi..si eram nemancata si mi s-a facut rau.eram singura..m-am dus la baie..m-am spalat ca imi curgea sange..si m-am dus la farmacie sa-i cumpar ceva sa ma dezinfectez..si..petra a venit tocmai cand ma bandaja tati..k eu eram varza..si ma gandeam eu aiurita asa..oare cine o fi femeia asta de tipa langa copilul meu si ma mai striga si pe nume..uff..sunt asa toanta..si eu ti-am facut shhh ca sa nu trezesti baiatul care abia a adormit..si numai pt k ma gandeam sa vezi ca se trezeste si eu schilodita asa il car tot magazinul in brate..uff..scuze ca am fost artagoasa..nici nu am avut reactie..si m-a certat alin ca oare ce a zis si fata asta..k esti asa ciudata..dar..eram lovita scuza-ma!!!

sa itit zica fetele ca sunt vorbareata si draguta deobicei..si eu rar ma lovesc..dar si cand se intampla..se intampla..n-am mai patit asa ceva cu sange de cand eram cu tudor de cateva sapt in burtica..cand am alergat dupa tren si am cazut in genunchi.si eram tot cu tat care iar m-a certat ca sunt toanta..

toate fetele!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Citat:

Ne roaga sa ne rugam pentru ei,

Ayla m-am gandit la voi mereu....ne rugam sa fie bine Alex

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetelor am sunat intamplator la depozitul ala de hainute si m-au primit sa ma duc sa vad hainutele; dar mutzu a avut alte planuri, in clipa in care am ajuns acolo s-a pus pe plans isteric nu asa; m-as fi plimbat printre hainutele alea ore in sir.... dar asa... am fost nevoita sa plec instant, abia am reusit sa iau cateva hainute; pot sa va spun ca cele de la nanette, alea grosute corespund la marime, adica le-am luat 6-9 si cateva 12 luni; cand am timp sa ma uit la ele va zic exact ce am luat si ce marimi (adica ce a luat surioara, ca eu tineam oracaitorul afara) Doamne ce-a mai tipat, fantastic;
dar nu m-am putut abtine intre atatea lucrusoare roz si m-am gandit la mazarica noastra mica care e inca in burtica, si i-am luat ceva dragalas dragalas; deci mariana, te astept la munte sa-ti dau ceva frumos rau de tot;
pentru fetele din bucuresti, sincer, merita facut drumul acolo, eu nu ma dusesem tintita pe luat, dar am incropit repede lista cand mi-a zis ca pot sa merg sa le vad; e un depozit imens, multe camere, toate sunt pe umerase, le gasesti plimbandu-te printre ele imediat; eu decat am aratat cu mana, si le-am luat instant

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

dyana, despre ce depozit este vorba???trimite-mi te rog pe pm macar
mercic

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetelor am sunat intamplator la depozitul ala de hainute si m-au primit sa ma duc sa vad hainutele; dar mutzu a avut alte planuri, in clipa in care am ajuns acolo s-a pus pe plans isteric nu asa

Unde este acest depozit???

Citat:

In primul rand ca mi-ai spus Mariana, si si multumesc pentru ca te-ai gandit la "mazarica"..abia astept sa vad acel ceva dragalas, problema este ca s-ar putea sa nu mai ajungem la munte...azi m-a anuntat sotul ca a luat o lucrare mare de marti si cu termen scurt si nu poate lipsi vineri si sambata.....sa vedem ..poate reusesc sa-l fac sa se razgandeasca....diseara sau maine dimineata

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput