Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*
Raspunsuri - Pagina 6

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 multumesc simona si simina ![]() ayla..acum am citit ce ati patit..uff..sunt tare suparata pt ce vi se intampla..si ma ![]() olga ![]() novus..am o veste proasta..nu mai putem veni la munte..avem o nunta in acel we..si are si alin examen in sambata aia..si chiar nu mai putem veni:( nu este problema de avans..asta este..dar am vazut ca vine cineva ..denisa parca..si poate ia ea camera platita de noi in avans..imi pare tare rau fetelor! si sper sa ne vedem prin bcuresti acum cat se mai poate ca mai e vreme buna afara.. astept pm cand vezi mesajul.. ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de ![]() nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Imi pare tare rau ca nu mai puteti ajunge

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
citat din mesajul lui novus Hellou fetele !!! Tocmai ne-am intors toata familia ![]() ![]() ![]() ![]() Am fost la o cabana la 20 km de Deva intr-o zona superba, fara galagie, praf sau curent electric ![]() Alexandra a fost vedeta serii si sincer am ajuns la concluzia ca suntem super norocosi in primul rand ca avem un copil ![]() ![]() ![]() ![]() A fost luata in brate de aproape toti ![]() ![]() ![]() ![]() Asa ca la Moeciu o sa fie floare la ureche cu gasca de bebelusi ![]() ![]() ![]() Mami lui ![]() |

olishka spune:
citat din mesajul lui Monnvas Faza: I-am povestit sotzului de necazul Monicai. Si toata istoria lor trista. Si deodata ma intreaba: "Auzi, pe barbatu' ala il cheama Alexandru?". Mi-a luat piuitul, ca stiu ca el nu citeste aici. "Am visat azi-noapte tot ce mi-ai spus, o sa fie bine". Sa dea Domnul ca Mafalda al meu sa aiba dreptate. Monica mami de ![]() (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
WOW
Sa speram ca o sa fie asa!!!

Nicky09 spune:
citat din mesajul lui Leeloo21 multumim fetelor! ![]() acum plec la examen..am lasat baietii instalati..are tati supita sa i-o dea baiatului pe la 1..si apoi somn de voie..speram..diseara party!!! monik ![]() ![]() ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de ![]() nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Succes Leeloo, tine-te bine si sa nu ai emotii! Clanul e cu tine...

Haide Leeloo, fii batzoasa/ Sa te-ntorci cu 10-acasa/ chiar astazi de ziua ta/ un examen iti lipsea/ nu conteaza, fii barbata/ si-arata la lumea toata/chiar de ai copii acasa/tu esti tare-ambitioasa!.....
Na ca ma bag si eu ca sa ma aflu in treaba....
Mina si

Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

petrean spune:
citat din mesajul lui anamariame Buna! Ma chinuie talentul si de dimineata ma joc cu imikimi. Se pot salva pozele editate pe calculator? Ca tot caut optiunea asta si nu gasesc... ![]() ![]() ![]() Asteptam in continuare vesti bune despre Alex. Monnvas, sper sa fie asa cum zice sotul tau ![]() Ana-Maria, mami de ![]() |
dai clcik drepta pe poze..si ai optiunea save as

Poze gemeni
Povestea noastra

Monnvas spune:
Ilinca
Rares
Gabriel
Adela-Marisa
Valentin Cristian
Leeloo21 si bafta la examen.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

IliesClara spune:
Ilinca M. asa stiam si eu, ca piersica este un POSIBIL alergen din cauza cojii paroase, pe care copii de fapt nu le mananca.
Eh... cate citesti si intrebi... atatea variante auzi.
Stiu ca e un subiect fumat, ca s-a discutat pana in luna si in stele despre asta, dar tot nu sunt lamurita, poate ma lumineaza cineva dintre voi. Anumite "fructe sau legume sunt posibili alergeni" inseamna ca exista oameni la care poate provoca reactii alergice, nu? Sau asta inseamna ca trebuie musai evitate, nu trebuie nici incercate? La toti copii dau reactii adverse?
Ma gandeam intr-o zi ce sa le mai dau: bananele constipa, si cica e ok dupa 5,5 luni; kiwi, capsuni (singurele pe care ghioceii nu le-au mai prins, erau prea mici) si alte chestii care au samburi mici dau alergii; caisele (eu de caise stiam) pot duce la prob de digestie pt ca toata pulpa e ca un pireu si e greu de digerat - nu prea are suc; despre citrice pana la 8 luni nu poate fi vorba; merele doar coapte sau fierte; perele, prunele pot provoca diaree; strugurii au f.f. mult zahar etc.
La toate este vb de posibilitatea intamplarii unei chestii nasoale ca efect secundar. Inseamna ca nu se dau deloc? ...sau se dau cu prudenta dupa ce copiii s-au invatat cu fructele inofensive (si care o fi acelea?!) ?
Poate sunt o mama iresponsabila, dar eu toate aceste indicatii le-am asociat cu triplul test din sarcina. Acela da rezultate statistice, adica o cifra care se raporteaza la o limita clinic patologica. Poate fi 1 la 8000 risc de Down. Care inseamna Low risc. Acuma, nu garanteaza nimeni ca bebele din respectiva burta este acel 1 afectat sau face parte din cei 7999 indivizi care vor fi sanatosi.
Tot asa poate da un rezultat 1 la 60, care reprezinta risc crescut, si bebele poate fi foarte bine unul sanatos dintre acei 59.
Asa am inteles eu si treaba cu fructele: pot da o problema, eventual, in cel mai rau caz. Nu inseamna ca sigur vor da.
De ce m-a framantat chestia asta? pt ca citind si citind ajung la concluzia ca bebeii pana pe la 8-9 luni de-abia pot manca cate ceva, si si ceea ce mananca depinde de tara in care locuiesc sau de pediatrul care il urmareste.
Daca as fi nascut vara nu ma deranja problema pt ca fetele ar fi ajuns la varsta diversificarii iarna, cand nici asa nu aveam de ales mare lucru, numai mere si citrice. Asa, ca s-au nascut in martie, mi se parea perfect initial - pt ca ajungeau la varsta de diversificare vara si toamna cand au atatea si atatea legume si fructe la dispozitie, si inca varianta de gradina, nu numai cele din import.
Si uite ca majoritatea dintre ele nu e voie...
Stau si ma gandesc daca a meritat de saltat ocaziile astea de alimente sanatoase si pline de vitamine de dragul unor teorii de probabilitati si posibilitati?!
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

petrean spune:
eu le-am dat gemenilor mei..toate fructele..cu exceptia kiwi,capsuni,zmeura si mure...care nu sunt indicate sub 1 an. Din categoia legume..nu am ocolit nimic.
Nu stiu dc spui Clara ca sunt atatea "interdictii"..impuse de cine?de dr?

Poze gemeni
Povestea noastra

IliesClara spune:
da, de dr-i, pediatrii, nutritionisti. Cate documente deschizi, atatea pareri gasesti. Nu prea stiam ce sa iau de buna.
Iarasi. In unele tari se incepe cu supica de legime, pt ca sunt fierte, nu cu fructele care pot fermenta.
Morcovi nu se dau ca... nu stiu ce etc
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

IliesClara spune:
Multi ani traiasca!!!!!... mamici, bebici sarbatoriti azi!