Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*
Raspunsuri - Pagina 5

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean buna dimi m-a sunat Monica..mai devreme, a spus sa ii tinem pumnnii ca merge cu Alex la Szeged, in cazul in care gaseste chiar azi dr acolo..si-l lasa din spital(ii asigura transportul)ca fiind in reanimare..altfel nu poate fi trasnportat. Spunea ca ii vor face , crede ea iar embolizare...dr de aici nu s-au prea pronuntat...si oricum..ei sunt de domeniu..sperietori in orice ![]() Stie ca fetele sunt alaturi de ei, si v-a multumit |

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui novus![]() ![]() ![]() ![]() Mami lui ![]() |

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!

Leeloo21 spune:
multumim fetelor!
acum plec la examen..am lasat baietii instalati..are tati supita sa i-o dea baiatului pe la 1..si apoi somn de voie..speram..diseara party!!!
monik pt toata familia voastra!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Nicky09 spune:
In sfarsit, am ajuns acasa,am urcat 4 etaje cu Nicho n brate si cu o plasa mare de carne...mi-a iesit limba de un cot.
Stam intr-un bloc cu 4 etaje fara lift, imi ies ochii de cel putin 2 ori pe zi cand iesim la plimbare.Sper sa ne gasim o alta casa. Fug sa pregatesc carnea pana nu se apuca de urlat sirena....ciao ciao!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

petrean spune:
citat din mesajul lui Nicky09 In sfarsit, am ajuns acasa,am urcat 4 etaje cu Nicho n brate si cu o plasa mare de carne...mi-a iesit limba de un cot. ![]() ![]() ![]() Mina si ![]() Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
noi tot la 4..si am 3 copii

Poze gemeni
Povestea noastra

Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
noi tot la 4..si am 3 copii ![]() ![]() ![]() ![]() Poze gemeni Povestea noastra |

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!

Ela78 spune:
Noua ne-a iesit asa:
dezv motorie - 6 luni
socializare -8 luni
verbalizare -8 luni
autoservire -8 luni
cognitiv - 2 luni

motor - 6 luni
iq - 129 (adica f bun)
concluzie
dezv mentala - 6 luni
cronologic - 5 luni
Trebuie sa ma joc mai mult cu el...
Elena,

olishka spune:
Salutare!!!LA MULTI ANI Rares, Ilinca, Gabriel, Valentin Cristian, Adela Marisa!!!
LA MULTI ANI Leeloo!!!
Olga, mamica lui David iepurasul

anamariame spune:
Buna!Ma chinuie talentul si de dimineata ma joc cu imikimi. Se pot salva pozele editate pe calculator? Ca tot caut optiunea asta si nu gasesc...La multi ani sarbatoritilor si lui Leeloo
(si bafta la examen!)
Asteptam in continuare vesti bune despre Alex. Monnvas, sper sa fie asa cum zice sotul tau
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

Nicky09 spune:
citat din mesajul lui Ela78 Noua ne-a iesit asa: dezv motorie - 6 luni socializare -8 luni verbalizare -8 luni autoservire -8 luni cognitiv - 2 luni ![]() motor - 6 luni iq - 129 (adica f bun) concluzie dezv mentala - 6 luni cronologic - 5 luni Trebuie sa ma joc mai mult cu el... Elena, ![]() ![]() |
Unde ai citit interpretarea IQ-ului? De unde stiti ce inseamna 127 sau 34 sau alte valori pt un bebe? Am mai spus si eu ieri ca nu cred in veridicitatea unui test pe internet, dar intreb de curiositate, cum faceti o interpretare , cititi doar valorile si gata? Sau este scris pe undeva si eu nu am vazut?
Mina si

Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"