Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*
Raspunsuri - Pagina 14
Nico23 spune:
Va multumesc ca ne primiti si pe noi asa mici printre voi
si daca vreti sa ne si vedeti avem aici http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana# cateva poze eu deja va stiu pe voi si pe bebelusi de pe pagina voastra cu poze :DMamica Fericita de Pitica Plangacioasa
Nicky09 spune:
Sabina-super mama, super bebelina, nu mai intru in subiectul kg de dat jos, ca ma enervez iar.Cam innorat la mare sau mi s-a parut? Pacat ca e urata vremea in tara acum. Poate o sa fie frumos cat o sa stati la munte.
Cativ-ce faina ideea de poza in grup....si sa ii lasati pe toti in body, pe urma care mai de care cand de uita sa isi descopere odorul...sa vezi bataie pe bebelusi: asta e al meu , ba nu e al nostru, ba nu nu vezi ca e baiat...hi hi hice distractie!
Mergem si noi azi o zi la munte la noi e cald e pantaloni scurti si adidasi dar la munte cine stei cum o fi....
Salutare
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
petrean spune:
http://Ghiocei2009.piczo.com
asta e
dc vrei parola..intra la mine pe mess...ca totusi..e tare curios..cred ca cineva a sters contul..ca nu merge nicicum
rectific..cred ca erau probleme de la ei..ca vad ca si-a revenit si m-a lasat sa intru
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
Nico23 spune:
Hehe Cati mica si cumintica ????? a mea urla cat o tine gura de dimineata pana seara cu cate o pauza de somn dar urla :) o sa vedeti/auziti voi concerte ce trage
Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nico23 Hehe Cati mica si cumintica ????? a mea urla cat o tine gura de dimineata pana seara cu cate o pauza de somn dar urla :) o sa vedeti/auziti voi concerte ce trage Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa |
sa-ti traiasca mititica frumusica..m-ai facut sa-mi fie dor...de baietii mei mici

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra
novus spune:
Fetele care dati laptic praf la bebelache: la Deva se da laptele praf gratuit pt august dupa cum am vazut un afis cand am mers sa-mi depun hartia pt intrerupere CIC 
M-am interesat si trebuie o reteta de la medicul de familie pt a beneficia de 4 cutii/luna
Nu stiu de care se da
sigur nu o fi Nan sau Milupa
dar ma gandeam apropos de discutia cu branzica din lapte praf ca o fi bun la ceva 
Daca doreste cineva, eu merg luni sau marti sa-l iau ca si asa nu ne ajuta statul cu prea mult
si trimit cui doreste si foloseste !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Nicky09 spune:
yeahhhhhhhhhhh, mi-a iesit in sfarsit sa pun poze asa ca voi, bingo....mai incerc o data cu alta poza, nu va suparati, dar trebuie sa o vedeti pe asta.....
Tot eu
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui Nico23 Hehe Cati mica si cumintica ????? a mea urla cat o tine gura de dimineata pana seara cu cate o pauza de somn dar urla :) o sa vedeti/auziti voi concerte ce trage |

mami de Silvia Ioana
Nico23 spune:
A mea ar sta numai agatata de san cum ma dau jos din pat de langa ea ...... concert mare si nu se linisteste cu nimic si nicaieri decat daca merg si stau iar langa ea :) cat doarme tati eu nu pot sa fac nimic ca trebuie sa stea lipita de mineMamica Fericita de Pitica Plangacioasa
petrean spune:
| citat din mesajul lui novus Fetele care dati laptic praf la bebelache: la Deva se da laptele praf gratuit pt august dupa cum am vazut un afis cand am mers sa-mi depun hartia pt intrerupere CIC ![]() M-am interesat si trebuie o reteta de la medicul de familie pt a beneficia de 4 cutii/luna Nu stiu de care se da ![]() Daca doreste cineva, eu merg luni sau marti sa-l iau ca si asa nu ne ajuta statul cu prea mult si trimit cui doreste si foloseste !!!![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
inseamna ca sunt norocosi..cei din deva..la noi nu s-a facut inca licitatia pe anul asta..tb sa sun la directie sa vad..ca eu am reteta!nu oricine primeste lapte praf..sunt niste conditii legale..in care se da
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra