Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae

Damian Calin, bebe de anncutza

Andreea-Diana, bebe de veronica

Radu Mihai, bebe de curea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

la multi ani! sa creste-ti mari, vosiosi si sanatosi.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

La multi ani si de la noi!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

fetele..am gasit cautand niste papucei pt andrei pt gradinita..un site..vi-l lasa..poate gasiti ceva interesant
http://www.hainedecopii.ro/baieti/incaltaminte/

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mutzunel mic de 5 lunite

La multi ani si de la noi!

Nicio veste de la Monica?

Saby, supersimpatica Yoda ta

Nicky, admirat baiat in caditza

Nico23, baga si tu la semnatura data de nastere a Dianei, sa o uram si pe ea

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetele care dati laptic praf la bebelache: la Deva se da laptele praf gratuit pt august dupa cum am vazut un afis cand am mers sa-mi depun hartia pt intrerupere CIC

M-am interesat si trebuie o reteta de la medicul de familie pt a beneficia de 4 cutii/luna

Nu stiu de care se da sigur nu o fi Nan sau Milupa dar ma gandeam apropos de discutia cu branzica din lapte praf ca o fi bun la ceva

Daca doreste cineva, eu merg luni sau marti sa-l iau ca si asa nu ne ajuta statul cu prea mult si trimit cui doreste si foloseste !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

vezi ca-ti mai trebuie si copie dupa certifiatul de nastere al lui bb si dupa buletinul tau de identitate

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mutzunel mic de 5 lunite

La multi ani si de la noi!

Nicio veste de la Monica?

Saby, supersimpatica Yoda ta

Nicky, admirat baiat in caditza

Nico23, baga si tu la semnatura data de nastere a Dianei, sa o uram si pe ea

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

nimic...am tot sunat..nu raspunde...

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Saby,Nico super pozici de bebici

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

si..numai 4 cutii se da la voi de copil?eu am reteta pt 8..de copil...
si copilului ii ajung 4 cutii o luna?funny

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

MARIANA aka Simina sau invers io am plecat cu un gentoi imens la spital (de fapt cu 3) si n-am folosit nici jumate, in schimb mama si sotzu' au facut ture... Deeeeci... iti zic ce mi-a folosit mie:
- camasi de noapte - multe si subtiri. In spital se da caldura... multa... si daca ai patul langa calorifer... o sa transpiri ca un cal. De-aia am zis multe. Ideale sunt alea cu bretele, doar lasi breteaua si mufezi individa.
- tampoane de vata in tifon. Multe. 15-20 si uriase. O sa le schimbi des ca n-o sa te suporti altfel.
- paturici absorbante. Ca lohiile alea mai dau si pe langa tampon. Io n-am avut ca n-am stiut, dar bine mi-ar fi prins. Mai ales ca la prima schimbare de Pampers gagiu' mi-a facut pishhh in pat.
- daca iti poti aduce si un cearsaf n-ar strica. La mine in salon unei tipe nu i-au schimbat asternutul, i-l lasasera pe ala de la pacienta precedenta.
- hainutze pt gagica si neaparat manusi, ca nu o sa stea nimeni sa ii taie gherutzele acolo. Io am avut o singura pereche si rau mi-a parut, ca se jegosisera cumplit pana am iesit.
- prosoape
- slapi de plastic ca sa poti face dush incaltata. Iar am fost neinspirata si m-am dus cu papuci pufosi. Scurgerea de la dush era infundata si cand am iesit din spital puteau papucii mei de puteai face camera de gazare. I-am aruncat in primul cos.
- pampersi pt bb - si eu tot pt nr 1 optez, a purtat aproape o luna si daca nici al meu n-a avut bulane... la 3,700 cat a avut...

Ma mai gandesc si revin.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare fetele
eu sunt ruptaaaa!!! am fost la nubnta azinoapte, m-am intors la 3 jumate cand m-a luat mutzu in primire sa pape si dupa aia a gangurit juma' de ora intr-o mare veselie; asa se mira de sunetul ploii, si facea din alea cu aer tras in piept (cum zicea aris ca face si al ei)... si mie-mi venea sa ma spanzur de lutra; si la 6 fara un sfert era mutzu fresh, gangurea la mine sa-l iau din patut; l-am luat si l-am tinut langa mine, in timp ce lesinam de somn; la 7 fara un sfert i-am dat papica si l-a auzit mami meu ca s-a trezit, a venit si mi l-a luat, dar degeaba, ca-mi trecuse somnu'; acuma doarme de apropae 2 ore....recupereaza baiatul meu, si mie-mi vine sa sar de la etaj; nu-mi mai trebuie nuntaaaaaaaaaaa pana nu face bebe 18 ani
si sa va zic... naspa nene la nunta, am descoperit ca nu mai am ce sa vorbesc cu gagicile alea, adica ele au in cap moda.... rochii.... petreceri.... si eu eram complet pe langa; pobesteau de iesirile lor, se distrau... si eu ma uitam lung; incerc sa ma abtin sa le povestesc de bebe, adica asa minimul necesar, 2-3 vorbe, ca altfel dau cu clontul ca sunt plictisitoare; m-am simtit chiar naspa, abia astept sa ies cu voi, sa avem ce vorbi; asta e, chiar nu prea avem alta ocupatie, deci ce puii mei sa le povestesc cad eu de 5 luni stau numai in pampersi??????????????

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput