Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*
Raspunsuri - Pagina 13
Nicky09 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui provista![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae ![]() Damian Calin, bebe de anncutza ![]() Andreea-Diana, bebe de veronica ![]() Radu Mihai, bebe de curea ![]() la multi ani! sa creste-ti mari, vosiosi si sanatosi. ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea varsta Dragos ora exacta |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA, SA CRESTETI SANATOSI ,FRUMOSI SI DESTEPTI!

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
saby spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() foarte frumoase fete !!! si mami slabuta !! ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Multumim
, dar mami mai are de dat jos vreo 4 kile Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
cativ13 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui saby
, dar mami mai are de dat jos vreo 4 kile Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Oare or sta?mami de Silvia Ioana
Nico23 spune:
Buna Dimineata
Cati poate or sa stea dar a mea nu cred ca este cea mai mica are doar 6 saptamani :D abia astept sa ca cunosc si eu , va citesc de atat timp dar niciodata nu am indraznit sa si scriu aici pana acum
Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa
petrean spune:
bun venit nico23
mai..fetele..voua va merge piczo?ca mie-mi spune ca nu mai exista pagina

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
saby spune:
| citat din mesajul lui Nico23 Buna Dimineata Cati poate or sa stea dar a mea nu cred ca este cea mai mica are doar 6 saptamani :D abia astept sa ca cunosc si eu , va citesc de atat timp dar niciodata nu am indraznit sa si scriu aici pana acum Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa |
Nico, super ca o sa avem o piticoata asa mica printre noi la munte
, lasa ca a ta o sa fie cea mai protejata, bine ai venit printre noi 
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
novus spune:
| citat din mesajul lui Nico23 Buna Dimineata Cati poate or sa stea dar a mea nu cred ca este cea mai mica are doar 6 saptamani :D abia astept sa ca cunosc si eu , va citesc de atat timp dar niciodata nu am indraznit sa si scriu aici pana acum Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa |
Bine ai venit !!!

Pai pitica ta sigur o sa stea

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui Nico23 Buna Dimineata Cati poate or sa stea dar a mea nu cred ca este cea mai mica are doar 6 saptamani :D abia astept sa ca cunosc si eu , va citesc de atat timp dar niciodata nu am indraznit sa si scriu aici pana acum |
Tipa care boteaza duminica
novus spune:
| citat din mesajul lui petrean bun venit nico23 mai..fetele..voua va merge piczo?ca mie-mi spune ca nu mai exista pagina ![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
eu nu mai am link-ul salvat
Mami lui
Alexandra (03.03.09)

pt Alex si Monica, sa treceti cu bine peste toate greutatile.