Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae

Damian Calin, bebe de anncutza

Andreea-Diana, bebe de veronica

Radu Mihai, bebe de curea

la multi ani! sa creste-ti mari, vosiosi si sanatosi.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA, SA CRESTETI SANATOSI ,FRUMOSI SI DESTEPTI!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Saby, ce familie frumoasa!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui saby

Neata si de la noi!!!!
In primul rand o pt Alex si Monica, sa treceti cu bine peste toate greutatile.
Am venit si noi din deplasare in sfarsit , a fost super si la mare si la munte, dar parca tot mai mult mi-a placut la mare. Maiuta a fost tare cumintica mai putin seara cand era obosita si tare maraita. A inceput sa doarma toata noaptea adica de pe la 22 pana la 7, sper sa o si tina chestia asta, a inceput sa faca si kk aproape zilnic si este mai mult decat bine fata de cum facea ea pana acum. Inca nu pot sa-mi dau seama ce fructe ii plac pt ca se cam stramba cam la toate si nu le prea mananca, parca combinatia de morcov mai mult si putin mar o mananca dar si asta e pe toane.
Pupici la mamici si bebei!!!
Aaaa si cateva www.flickr.com/photos/39734204@N04/3892307488/in/photostream/" target="_blank">poze de la munte si mare

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

foarte frumoase fete !!! si mami slabuta !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Multumim , dar mami mai are de dat jos vreo 4 kile

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui novus
Citat:
Neata si de la noi!!!!In primul rand o pt Alex si Monica, sa treceti cu bine peste toate greutatile.Am venit si noi din deplasare in sfarsit , a fost super si la mare si la munte, dar parca tot mai mult mi-a placut la mare. Maiuta a fost tare cumintica mai putin seara cand era obosita si tare maraita. A inceput sa doarma toata noaptea adica de pe la 22 pana la 7, sper sa o si tina chestia asta, a inceput sa faca si kk aproape zilnic si este mai mult decat bine fata de cum facea ea pana acum. Inca nu pot sa-mi dau seama ce fructe ii plac pt ca se cam stramba cam la toate si nu le prea mananca, parca combinatia de morcov mai mult si putin mar o mananca dar si asta e pe toane.Pupici la mamici si bebei!!! Aaaa si cateva www.flickr.com/photos/39734204@N04/3892307488/in/photostream/" target="_blank">poze de la munte si mareSabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
foarte frumoase fete !!! si mami slabuta !! Mami lui Alexandra (03.03.09)
Multumim , dar mami mai are de dat jos vreo 4 kile Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Probabil o sa dam jos toate kg in plus la munte. Va imaginati? 20 de bebelusi la un loc? Sa ii punem pe toti intr-un pat si sa le facem o poza de grup Oare or sta?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Buna Dimineata Cati poate or sa stea dar a mea nu cred ca este cea mai mica are doar 6 saptamani :D abia astept sa ca cunosc si eu , va citesc de atat timp dar niciodata nu am indraznit sa si scriu aici pana acum Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

bun venit nico23
mai..fetele..voua va merge piczo?ca mie-mi spune ca nu mai exista pagina

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico23

Buna Dimineata Cati poate or sa stea dar a mea nu cred ca este cea mai mica are doar 6 saptamani :D abia astept sa ca cunosc si eu , va citesc de atat timp dar niciodata nu am indraznit sa si scriu aici pana acum

Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa

Nico, super ca o sa avem o piticoata asa mica printre noi la munte , lasa ca a ta o sa fie cea mai protejata, bine ai venit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Buna Dimineata Cati poate or sa stea dar a mea nu cred ca este cea mai mica are doar 6 saptamani :D abia astept sa ca cunosc si eu , va citesc de atat timp dar niciodata nu am indraznit sa si scriu aici pana acum

Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa

Bine ai venit !!!

Pai pitica ta sigur o sa stea , la ai nostri e problema ca vor sa plece la plimbare

Mergi la inceput

Citat:
Buna Dimineata Cati poate or sa stea dar a mea nu cred ca este cea mai mica are doar 6 saptamani :D abia astept sa ca cunosc si eu , va citesc de atat timp dar niciodata nu am indraznit sa si scriu aici pana acum Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa
Wow! Si mi-ai raspuns tocmai mie Tipa care boteaza duminicaare fetita numai 6 saptamani si am vazut-o zilele trecute...mi-e asa un drag de ea....mi-e dor de fii-mea mica si nemiscata...intrebam lumea daca nu cumva are ceva, e bolnava, ca nu-mi plangea deloc...si acuma....mama, ce concerte trage!Apropo de plansul Ioanei, sa va povestesc faza: ne ducem aseara la tara sa luam pe cumnata cu copila de doi ani in oras, la concert Pe drum, pe a mea o apuca plansul. nimic ciudat, dau sa o impac, nu merge nimic. in fine, dupa 2 km tace. numai ca...incepe nepotica...si urla ca ea e mai mare si are glasul format Fii-mea, din scoica, se uita bine la ea si...incepe sa urle si ea! si dai, si urla, si care mai de care...sa le fi vazut...nu ne mai trebuia concert...aveam noi in masina si concert, si circ, de toate. Au tacut amandoua, fara interventii maternale care oricum isi dovedisera inutilitatea in repetate randurimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

bun venit nico23
mai..fetele..voua va merge piczo?ca mie-mi spune ca nu mai exista pagina

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

eu nu mai am link-ul salvat

Mergi la inceput