Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*
Raspunsuri - Pagina 12
lysbeth spune:
Intai suc de morcovel, o lingurita...apoi doua, trei, si in a patra zi mar cu morcov
Suc de morcov simplu e cam najpa... si unora dintre copii nu le place deloc. Din aceasta cauza se amesteca deobicei cu suc de mar.
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
cativ13 spune:
Bine v-am regasit!
Minunata Targoviste e in sarbatoare si de vineri ne tot plimbam printre artizani, ansambluri folclorice si papusi gigant. aseara chiar am fost la concert si a adormit copila in carucior la 7 jum. s-a mai trezit azi dimineata la 6.
Astazi am venit la tara pt ca trebuie sa mergem la o nunta si afara ...ploua, ploua....ce ne-om face, nu stiu.In legatura cu Marea Intalneala, daca vrea cineva sa vina pe Targoviste, vineri, si doreste sa plecam impreuna...noi suntem doritori. Sotul isi va lua liber vineri pt ca vom pleca duminica mai devreme(mergem la un botez).Va pupammami de Silvia Ioana
provista spune:

Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae 
Damian Calin, bebe de anncutza 
Andreea-Diana, bebe de veronica
Radu Mihai, bebe de curea 
la multi ani! sa creste-ti mari, vosiosi si sanatosi.

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Bine v-am regasit! ![]() Minunata Targoviste e in sarbatoare si de vineri ne tot plimbam printre artizani, ansambluri folclorice si papusi gigant. aseara chiar am fost la concert si a adormit copila in carucior la 7 jum. s-a mai trezit azi dimineata la 6. ![]() Astazi am venit la tara pt ca trebuie sa mergem la o nunta si afara ...ploua, ploua....ce ne-om face, nu stiu. In legatura cu Marea Intalneala, daca vrea cineva sa vina pe Targoviste, vineri, si doreste sa plecam impreuna...noi suntem doritori. Sotul isi va lua liber vineri pt ca vom pleca duminica mai devreme(mergem la un botez). Va pupam mami de Silvia Ioana |
salut!
tot TGV raportam ploaie mare si zielele orasului udeeeeeeee....
dc a trecut vineri, cand ne intalnim, si noi mergem la botez la valahia-continental.
pupe mai vb cand aterizati prin provincie cati.
salutari bb-ilorAriana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
saby spune:
Neata si de la noi!!!!
In primul rand o
pt Alex si Monica, sa treceti cu bine peste toate greutatile.
Am venit si noi din deplasare in sfarsit
, a fost super si la mare si la munte, dar parca tot mai mult mi-a placut la mare. Maiuta a fost tare cumintica mai putin seara cand era obosita si tare maraita. A inceput sa doarma toata noaptea adica de pe la 22 pana la 7, sper sa o si tina chestia asta, a inceput sa faca si kk aproape zilnic si este mai mult decat bine fata de cum facea ea pana acum. Inca nu pot sa-mi dau seama ce fructe ii plac pt ca se cam stramba cam la toate si nu le prea mananca, parca combinatia de morcov mai mult si putin mar o mananca dar si asta e pe toane.
Pupici la mamici si bebei!!! 
Aaaa si cateva www.flickr.com/photos/39734204@N04/3892307488/in/photostream/" target="_blank">poze de la munte si mare
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
salutari bb-ilorAriana-Maria http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg |
petrean spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cativ13
Botezul nostru de pe 13 e tot la valahia-continental Daca nu ploua si maine dupa-amiaza, ne vedem? mami de Silvia Ioana |
deci mergeti la acelasi botez..cool

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Neata si de la noi!!!! In primul rand o pt Alex si Monica, sa treceti cu bine peste toate greutatile.Am venit si noi din deplasare in sfarsit Pupici la mamici si bebei!!! ![]() Aaaa si cateva www.flickr.com/photos/39734204@N04/3892307488/in/photostream/" target="_blank">poze de la munte si mare Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |

foarte frumoase fete !!! si mami slabuta
!! 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
cativ13 spune:
Robert Adrian, bebe de Anca_nicolae
Damian Calin, bebe de anncutza
Andreea-Diana, bebe de veronica
Radu Mihai, bebe de curea
La multe lunite! Multi pupici pt mamici si bebici

mami de Silvia Ioana