Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Lrgat de marea intalnire...caare cine ce aduce, pregatim ceva gratare?
Sotul m-a rugat sa va intreb daca sotii vostri vor sa serveasca un vin natural de la tara? Sa stie daca ia si cat? Nu ca ar fi el mare bautor de alcool ca nu bea nici macar o bere...dar a zis ca la un asa eveniment....macar un pahar tot merge.

Sper sa spuneti cu nu bea nici un tatic..ca sa-i putem lasa pe ei cu bebeii iar noi.....

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Pai eu zic ca nu are rost sa ne complicam cu mancare adusa de acasa si oricum la cati vom fi e cam greu

Am discutat cu gazda, o sa ne faca ei gratare si cam ce dorim de mancare la preturi normale

Acum daca cineva vrea sa aduca de acasa mancare nu e nici o problema, pana la urma fiecare stie cat si ce manaca dar ca linie generala eu merg pe servit masa la pensiune ; si asa o sa avem de lucru cu bebelusii , sa mai si stam la bucatarie ?? nu, mersi !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Excelent! Novus, esti o super-organizatoare!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Adela-Marisa, bebe de Denisamada

Ilinca, bebe de Pisigri

Gabriel, bebe de Magdyi2001

Rares, bebe de Floric

Valentin Cristian, bebe de carmencar

la multi ani! copii frumosi si sanatosi si la mamici

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

LMA!!! si de la noi

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Petra.Tudor, ce bine ca ai mai venit pe la club, mi-era dor de tine! Tin pumnii pentru micutzul zglobiu sa fie totul bine (de fapt sunt convinsa ca e bine!)

Ilinca , si mie imi era un dor nebun sa ma amuz de mesajele tale

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

buna dimi
m-a sunat Monica..mai devreme, a spus sa ii tinem pumnnii ca merge cu Alex la Szeged, in cazul in care gaseste chiar azi dr acolo..si-l lasa din spital(ii asigura transportul)ca fiind in reanimare..altfel nu poate fi trasnportat. Spunea ca ii vor face , crede ea iar embolizare...dr de aici nu s-au prea pronuntat...si oricum..ei sunt de domeniu..sperietori in orice
Stie ca fetele sunt alaturi de ei, si v-a multumit

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Bogdana multumim pentru ca ne tii la curent, sa dea Domnul sa se refaca Alex cat mai repede bine.
Monica

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Nicky, morcovii fierti la aburi sunt dulci. Combinatiile de morcovi, patrujnel, gulie, dovlecel si pulpa de rosii iarasi sunt dulci. Si nu au un gust asa de puternic ca si fructele care sunt crude si cel mai adesea nu asa de dulci. Cine stie de ii capsorul lor si cum functioneaza papilele lor la varsta asta.
In Italia se recomanda sa se puna sare in mancarea de bebe?

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

nu se pune sare.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Mariana, legat de cumparaturi... noi am luat suzete, desi nu am vrut sa le folosim, decat sa le avem acolo. Soacra a descoperit ca Anto se linisteste cu suzeta cand are colici. E drept ca a avut putine si mediocre colici, dar mereu se linistea de la gestul suptului. Cele pe care le luasem noi erau de la Nuk ortodontice, marimea cea mai mica, dar tot mari erau, adica deranja baza nasului. Atata am cautat pana am gasit si mai mici, la Tigex si sunt si transparente, simple si finute, abia se vad - nu ca majoritatea colorate si cat un dovleac.

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Ati vazut asta http: // www. activitaticopii. ro/? Interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Va pup de noapte buna si va doresc un somn linistit alaturi de sotii si bebeii vostri!
Nicholas a adormit acum 15 minute, sotul deja sforaie....ma duc si eu la .

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Lrgat de marea intalnire...caare cine ce aduce, pregatim ceva gratare?
Sotul m-a rugat sa va intreb daca sotii vostri vor sa serveasca un vin natural de la tara? Sa stie daca ia si cat? Nu ca ar fi el mare bautor de alcool ca nu bea nici macar o bere...dar a zis ca la un asa eveniment....macar un pahar tot merge.

Sper sa spuneti cu nu bea nici un tatic..ca sa-i putem lasa pe ei cu bebeii iar noi.....

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Pai eu zic ca nu are rost sa ne complicam cu mancare adusa de acasa si oricum la cati vom fi e cam greu

Am discutat cu gazda, o sa ne faca ei gratare si cam ce dorim de mancare la preturi normale

Acum daca cineva vrea sa aduca de acasa mancare nu e nici o problema, pana la urma fiecare stie cat si ce manaca dar ca linie generala eu merg pe servit masa la pensiune ; si asa o sa avem de lucru cu bebelusii , sa mai si stam la bucatarie ?? nu, mersi !!

Excelent! Novus, esti o super-organizatoare!

(09.03.2009)

Pai trebuie sa ne relaxam la munte,nu??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Kea, spor la diversificat !!! Cum ati pregatit morcovul pt inceput? ca si eu incep de maine

Mergi la inceput