Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*
Raspunsuri - Pagina 10

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Monica.....mi-a lasat mesaj..ca e la Szeged..si ca dr vor merge la risc..vor incerca sa reduca presiunea sangelui ca sa scada presiunea intracraniana...sa poata intra cu cateterul la locul hemoragiei.Dr spera sa nu aiba alte reactii decat cele prevazute de ei.Monica e terminata..spunea ca nu mai are putere nici sa reactioneze..a plans toata noaptea...si e in stare de soc:( ![]() ![]() ![]() Poze gemeni Povestea noastra |

Mami lui

Kea spune:
Of, Monica, draga noastra Monica, de ce oare trebuie sa treci tu prin atatea? Si Alex la fel! Ne rugam pentru voi, sa revina totul la normal pt toti 4, sa va bucurati unii de altii!
Anamariame, ii poti da broccoli, au si cei de la Hipp in borcanasele de la 4 luni.
Noi am inceput diversificarea de azi (5 luni si doua saptamani). N-a refuzat, dar facea de zici ca-i bagam degetele pe gat. Nu stiu daca a ajuns ceva in stomac. Incercam si maine putin mai diluat. Am avut mari emotii, tati era cu camera de filmat, radea de se imprastia, mami a reusit sa-i intinda tot morcovul pe fata, dar in gura nu reusea sa bage prea mult pt ca statea limbuta de straja si nu lasa sa patrunda nimic.
Eu chiar vroiam sa va intreb cand poate sta in fund. Al meu se ridica de azi in fund. Daca il apuc de mana, fara sa-l trag, se ridica dintr-o miscare. Daca se apuca de altceva, ii aluneca manuta si nu reuseste sa se ridice pana la capat, da n-ati vazut asa ceva, in carut nu sta cu capul jos, sta cu el ridicat, caci el incearca sa se ridice. Acum eu ce fac?
5 luni

IliesClara spune:
asa fac si fetele, isi ridica ceafa de pe pat si din carutz ca si cum ar vrea sa se ridice si daca le dam doua degete reusesc sa se traga de ele in sus pana in fund. si cand ajung in fund, ooo ce fericire! se uita in stanga si in dreapta razand si chiuind cautand oarece priviri care sa le vada ce pot ele sa faca si inspectand peisajul.
noi le-am ridicat spatarul de la carut la prima treapta (unghi 30 grade cred) de pe la 5 luni. unii spuneau ca se poate de la 4 luni jumate, dar ne-a fost frica.
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

mababei spune:
pentru Alex
! Si multa putere pentru Monica! Suntem alaturi de tine!
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

IliesClara spune:
Alex si Monica!
Luana mica si Claudiu!
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

Nicky09 spune:
D-zeu va pune la incercare, Monica, fii tare si increzatoare, ai sa vezi ca treci si prin asta, noi iti suntem alaturi!Doamne ajuta!
Fetelor, eu am mare admiratie pentru bucataria mediteraneana, pentru stilul in care mananca italienii astia pe aici si pentru felul in care isi hranesc copiii.De mici li se spune ca fiecare lg-ita ce intra in gurita este ba vitamina , ba proteina, etc de care un organism are nevoie pt dezvoltare si respectiv pentru mentinere.Cand ceva nu-i place copilului nu se insista, se incearca o alta forma de pregatire...din pacate morcovul nu e un aliment cu multiple forme de preparare, asa ca prin fierbere se obtine un gust care nu place copilului...de ce le taiati aripile din start?Repulsia pentru legume si verdeturi de acum se formeaza. Incercati prima data cu ceva dulce, apelati in prima instanta la omogeneizate care sunt atent controlate si verificate, apoi pregatiti voi ce stiti mai bine ca sa ii placa sa manance.
A fost doar un punct de vedere, nu dati cu rosii in mine!
Leeloo-nu ne-ai spus cum a ecurs examenul si cum ati sarbatorit aniversarea ta. Asteptam detalii.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

mababei spune:
Seara buna mamici!
Repede sa nu se-nchida:
Ilinca
Adela-Marisa
Rares
Gabriel
Valentin Cristian
pentru mamici!
Leeloo
Sa fii sanatoasa si fericita langa frumoasa ta familie
!
mamica accidentata!
N-am dezertat ( Pisigri) sunt prin preajma dar "in culise". Sotul "joaca" mai mult in deplasare de vreo saptamana si-s singura cu zvarluga care trebe pazita mai ceva ca buteliile din vremuri vechi, apuse. Daca-l scap din ochi da cu dedicatie cu capu-n tot ce prinde
! Vai de mine, sa-l las o secunda pe pat ca tzup.. imediat e la margine pregatit de picaj in cap! Sotul zice "asta sigur se face parasutist"
! Iar saptamana asta a fost....
. Bine zicea Ilinca odata ca daca ai copil cuminte si dintr-odata incepe sa tipe/urle/maraie/caraie...te prinde cam nepregatit si-ti vine chiar sa
Sper sa fie doar dintii de vina ... desi dupa aproape o saptamana pot zice ca m-am obisnuit cu noua situatie!
PetraTudor, ma bucur ca ai revenit si Bogdanel e bine!
Clara, bine-ai revenit la noi! "Te-am urmarit" la gemanuti si m-am delectat cu pozicile frumoaselor mamarute
!
Mariana, iti recomand cu caldura biberoanele de la Tommee Tippee. Nu contin bisphenol, tetina are forma anatomica a sanului, au o valva de aerisire care ar impiedica colicile ( vezi ca au si biberoane speciale anticolici ). Acum nu stiu daca a fost pura intamplare sau chiar a functionat dar Calin nu a avut colici si cel mai important nu a refuzat sanul desi a mancat mixt din prima zi si inca il alaptez ( ba chiar a devenit de vreo doua luni tzatzoholic). Le gasesti la Sensiblu sau pe diferite site-uri cu produse de bebei: bebe lino, bebe store. Si ai grija totusi cu fiertul biberoanelor ca s-ar putea sa le gasesti...prajite
.
Gata, c-am pus-o de-un cersafior!
Mai raman pana se termina minunea de meci! Va spun oricum noapte buna si cat mai putine treziri!
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

IliesClara spune:
Nicky, morcovii fierti la aburi sunt dulci. Combinatiile de morcovi, patrujnel, gulie, dovlecel si pulpa de rosii iarasi sunt dulci. Si nu au un gust asa de puternic ca si fructele care sunt crude si cel mai adesea nu asa de dulci. Cine stie de ii capsorul lor si cum functioneaza papilele lor la varsta asta.
In Italia se recomanda sa se puna sare in mancarea de bebe?

PetraTudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Iuhuhuhu !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avans nu mai trebuie ca am retinut toata pensiunea ![]() http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10# Va asteptam cu drag !!!! Mami lui ![]() |
OK, multumim!!!!
De acum citesc cu regularitate, ca sa vedem si noi ce trebuie sa aducem/facem!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

IliesClara spune:
mababei