Puiuti de Randunici 2008!! (307)
Raspunsuri - Pagina 5
natynic spune:
Cat de misto s-a dezvoltat Seb! Superbe poze si nu-ti vine a crede ca-s si din Herastrau
Tuchi, mi-ai facut pofta de Herastrau. Las sa treaca si nenorocitul asta de adenovirus si sa vezi ce plimbari o sa trag eu cu fata mea prin parcuri cat mai e cald!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
Primele poze erau de la zoo de la Targu Mures.
Si mie mi-a fost dor de parc si de copiii mei....si asa as vrea sa mai facem o intalnire randuniceasca sa-i vad si eu live pe puiuti!
Sora-mea a experimentat cu amandoi copii mici saritul din patul pliant.
Aeusit sa-i mai tina o perioada, insa nu pentru mult timp.
La mine nici Ilinca n-a sarit la vremea ei si nici Sebul acum.
Cred ca tine de interesul pentru ce e afara, de copil...nu stiu.
L-ai vazut cat e de barbat, are 13 kile cred, e inaltut( dar nu foarte) si nu l-am prins niciodata cu piciorul sus incercand sa sara.
Cred ca nu-l duce capul!
Pe de alta parte, daca prinde o gaurica mica de fermoar deschisa il deschide pe tot si fuge!
eu zac in continuare, am atipit vreo juma#539; de ora, intre timp s-a trezit Ilinca.
Trebuie sa plecam la cumparaturi ca nu mai are tanarul Surubel chiloti si ma-sa sampoane!
Catalina, mami de Ilinca si Sebastian
natynic spune:
Da, e clar, tine de "tehnicile" fiecaruia...Iulia cu fermoarul nu le are deloc de ex, e clar, desi m-a vazut de multe ori cum trag. Inchipuie-ti insa ca si acum, cu noua saltea care e cu 7 cm mai subtire, tot reuseste sa ridice piciorul pana la marginea patului, cam la vreo 150 de grade, asa-numai ca acum marginea ii vine pe la gat si nu se mai poate catara. Dar desigur, e o solutie temporara pana vom lua/face altceva.
Naty
sovietica spune:
Pupam!
am ajuns acasa azi la 14. Acum Omul e cu sash la cumparat consumabile pt in casa, si eu i-am promis solemn ca ma culc putin
N-am putut sa ma abtin sa citesc din urma, sa vad ce majorete turbo ati pus la treaba ca am putut avea o astfel de nastere
Va multumesc randunici din suflet pentru urari si incurajari!
N-am incarcat decat o pozica, promit sa mai fac, si voi povesti cat de curand si nasterea. Sirena e toata fracsu/tacsu, cu ochi caprui si groapa in barba . Eu ma simt foarte bine, nu m-am rupt deloc, in ziua in care am nascut am iesit la plimbare pe faleza pentru ca ma simteam foarte bine, mai bine decat cu o zi in urma cu burtoiul! Ana suge bine la san inca de la juma de ora dupa ce s-a nascut
Imi dau seama ca greul abia acum incepe, sash i-a tras deja 3 scatoalce zanei in timp ce alaptam (vroia sa o mangaie, nu sa ii faca rau, dar...). Nu stiu ce urmeaza, nu stiu cum ma voi descurca, dar trebuie sa ma descurc, de poimaine, voi fi numai eu cu 2 bebei, de la ora 15 pana pe la 21, cand o veni omul.
a, pozica http://family.webshots.com/photo/2190845510102206853dVkDrh
ma duc sa ma intind putin. voi reveni sper, cat de curand.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept
natynic spune:
Sovi, ba eu jur ca Ana e toata TU!. Va fi totul bine, o sa vezi, cum a fost si pana acum Felicitari inca o data pt frumoasa sirena!
Dupa maseaua de ieri a iesit azi si caninul. Bietul meu pui, amandoua deodata! Sa ma mai mir de scenele recente de la culcare? Poate aveau o f mare legatura. Cum cred ca au avut si scaunuele. Alea moi de sapt trecuta, cand era sanatoasa tun s-au datorat dintilor; si pe fondul scaderii imunitatii, intoarsa la cresa a prins adenovirusul cu care a ajuns la diaree-diaree (adica apa galbena cum are inca si acum) si voma. Dar sigur pe directoaea cresei (careia i-am dat aseara sms sa o avertizez sa ia masuri) nu o voi convinge, imediat mi-a replicat ca Iulia avea deja scaun moale de cand a revenit de la munte. Daca ar fi avut infectia de la munte, sigur ii dadea si lui David (la cat s-au pupat si muscat), dar nu e cazul. Oricum perioada de incubatie, dupa cum am intrebat si verificat, e de 2-3 zile asa ca...tot de la cresa e, sa nu ma abureasca. Oricum i-am raspuns ca, si in cazul in care Iulia e primul caz tot trebuia sa o avertizez pt ca de la ea ar putea urma altele.
Copilul pana una-alta a inviat, dupa cum veti vedea imediat ce descarc filmuletul facut adineauri!
Naty
gudinde spune:
Naty bine ati revenit acasa! Doamne ajuta sa se recupereze rapid si total si sa nu mai aveti astfel de probleme.
Atitudinea directoarei nu mi se pare ok. Oricum parerea mea este ca nu-i Iulia singurul caz de copil bolnavior din cresa in aceste luni.
Noi am renuntat la gradi atunci cand a facut acea otita urata. Oricum virozele si alte proble ORL sunt de asteptat la intrarea intr-o astfel de comunitate, dar probleme gastro-intestinale facute practic non-stop ridica un semn de intrebare oricat de sensibila ar fi Iulia. Pacat ca directoare nu are o atitudine mai deschisa si pro-activa.
Sovi este superba Anuska! Sa va traiasca!
Tuchi rochia cu margarete a Ilincai ma topeste de fiecare data cand o vad. Ii sta spendid, iar ea este bucatica rupta din tine.
Spor la shoping si va doresc sa nu va prinda ploaia!
Clau where are you?
Kya vacanta placuta!
Simo eu m-am operat la haluce iarna si m-am descurcat de minune cu adidasii: nu m-au apasat pe unghie, totul a fost perfect. Nu m-au deranjat nici cand aveam firele ca sunt mai larguti, sunt 38, in cond in care eu port 37.
Mihu nasoala julitura de mocheta! Sper sa nu-ti ramana semn.
Ariel se pare ca si mie-mi prieste concediul. De cand stau acasa nu mi s-au mai umflat picioarele. Vai ce bine e!
bitza037 spune:
Naty bine ati venit acasa!!!!offffff......mititica de Iulia
Sovi...Anuska este superba.....si daca are ochii lui Sash va fi mortal de frumoasa....sa-ti traisaca ambii copii si sa fie sanatosi si voi pe langa ei!!!!
tocmai mi-am facut cont pe Picasa sa pun si eu cateva poze cu ANtonia....dar s-au descarcat acumulatorii...pe flickr este full....
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
era sa uit....am vazut pe Ilincoasa si Sebaceul si mami a lor
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihatp spune:
sovi, m-ai terminat cu povestea (prescurtata) a nasterii Anuskai (nu stiu daca am scris bine). sa fie sanatosi, frumosi sunt foc! ma bucur tare pentru voi, si tare pofta mi-ai facut! sper ca la a doua sa nu mai stau 36 de ore in travaliu. dar si daca stau, tot merita. mica printesa!
naty, ma bucur ca sunteti acasa.
tuchi, frumosi pui ai! iar Ilinca e ... n-am termen pentru cat de frumoasa e!
eu ascult Leonard Cohen si o astept pe cami sa-mi povesteasca cum a fost. mi-e pielea de gaina si sufletul cat casa si sensibil... ma duc sa bag si o bere sa mearga pe stare. tare rau imi pare ca n-am stiut din timp de concert. abia cu o zi inainte am aflat, prea tarziu sa ma organizez. si are 75 de ani, nu stiu daca mai prind vreun concert cu el. am inteles de pe net ca a fost DIVIN.
an uitat sa va spun ca m-am intalnit cu cris. deosebiti si randunica si randunoiul, iar puiuta este absolut dementiala, cate stie sa faca si cat de dulce e! rau a fost ca au sosit in Baia Mare intr-un moment tare aglomerat. era termenul limita de depunere a proiectelor in perioada in care eram plecata si trebuia sa le termin mai devreme, am avut 2 nunti in weekend-ul ala, socru-meu ar fi implinit ceva ani atunci si am fixat sa mergem la cimitir si duminica noaptea plecam in delegatie, cu randunoiul dupa mine, deci bagaje pentru doi. tare rau mi-a parut ca nu am putut sta mai mult impreuna. tot sunt multumita ca i-a placut Baia Mare
gudinde, bitza
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
nime
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade