Puiuti de Randunici 2008!! (307)
Raspunsuri - Pagina 6
mihatp spune:
cine vrea sa contribuie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141997
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
Maia37 spune:
Buna fetele,
Blanka felicitari pentru bb Marc si Sovi sa-ti traiasca printesica Ana Miruna!
Giani D-felicitari pentru
lyvy- hai
ioana-sanatate tatalui tau!
Stela si Mihutza sa aveti parte de casnicii frumoase in continuare
Azi fata mea a implinit 15 ani si a fost cu prietenele toata ziua.Tortul il vom taia maine cu familia caci azi nu eram in stare de servit musafirii.Ieri seara ne-am intors de la Buc. caci alaltaieri s-a operat sotul meu.Am trecut si peste asta si sincer am avut un ghem mare in stomac.Asteptam rrezultatul biopsiei peste 2 sapt.Sunt oarecum linistita caci d-rul mi-a spus ca e sigur ca nu e cancer.
Naty si eu cred ca ar fi bine sa ramai acasa cu Iulia si-i doresc sa nu se mai imbolnaveasca asa des.
Va pupic de noapte buna
mihutza11 spune:
Tuchi tot mai frumosi pe zi ce trece se fac copilasii! si ce tare e Ilinca aici .. si stii ca e mini-tu, da?
Sovi bine ati venit acasa! pupa falcoasa sirena si de la mine, ca mi-a facut pofta de bb2! si la fel ca Naty zic si eu ca seamana cu tine!
Simo cazatoarea-sefa!
Gudinde daca ramane nu-i bai, ca tot la genunchiul asta mai am un semn de buna purtare de cand eram mica
Miha
Maia La multi ani Andreei!
si sanatate sotului, va tin pumnii sa iasa bine biopsia!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
tuchita spune:
Buna dimineata!
Azi va dau cu adrenalina si vorbalina poate mai ciripiti si voi!
Maia, LA MULTI ANI pentru Andreea!
Sa fie sanatoasa si voioasa si norocoasa si iubita!
Sanatate multa sotului!osafiebine!
Am vazut-o pe Anuscha-Ratuscha, dulce foc!
Sovi, incredibil ce usor si lim ai nascut!( adik sa te plimbi a doua zi pe faleza.....)
Sa fiti sanatoase, sa va intelegeti bine, Sashone sa fie cuminte!
Mihutza, multam!
Sa stii ca sunt oameni care spun ca Ilinca seamana si cu randunoiul.
Fizic nu stiu, insa ma imita in toate la comportament.
Tipa ca mine, comenteaza ca mine, il cearat pe Seb ca mine....trebuie sa imi controlez atitudinea si limbajul mai mult, ca pana acum a prins doar lucrurile proaste!
Miha, te-as ajuta cu concertele daca as sti!
Eu asa sufar ca n-am stiut de turneul U2 din europa din timp, sa pot sa strang bani si sa ma organizez...
La Cohen n-am avut cu cine sa ma duc, cand am gasit cu cine nu mai erau bilete...de-astea!
Oricum, eram in Herastrau si stadionul unde a cantat e langa parc si l-am auzit si eu u pic!
Catalina, mami de Ilinca si Sebastian
cami33 spune:
Neata!! Dau eu o cafea maaare si taaare azi
La noi ploua si e mohorat si bubu ma dispera ca vrea in "pac"
Miha, ce pot sa-ti spun de concert??? Si acum parca plutesc, a fost MAGIC
OMUL asta, la 75 ani, stie sa atinga sufletele ca nimeni altul.
Are un band fatastic, muzicieni unul si unul, a fost un moment extraordiar cand i-a prezentat pe toti, cu palaria in mana
Cred ca spune tot faptul ca spectacolul a durat 2,5 ore iar bis-urile 50 min, pur si simplu nimeni de acolo nu l-ar fi lasat sa plece
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Vreau si eu o pilula de vorbalina, ca sunt intr-o lipsa de cuvinte de nu ati mai pomenit .
La multi ani, Andreea! Sa fii sanatoasa si fericita!! Sa iti traiasca domnisoara, Maia !
Cami, Tuc, eu am stiu de concert din ziua in care l-au anuntat, dar...pana cand m-am adunat eu sa cumpar si bilete, nu mai ramasesere decat foarte scumpe pentru ce aveam in buzunar atunci. Asa ca...raman sa ma intreb cum ar fi fost daca
Miha, sfatul meu este sa verifici periodic www.emagic.ro , www.eventim.ro , www.bilete.ro si mai sunt inca vreo 5 site-uri de unde poti cumpara bilete la diverse manifestari de gen
Sovisel, bine ati venit acasa ! Galerie nu am mai apucat sa iti fac , eu am ajuns direct la felicitari, masa si dans
Trimit, ca sunt in pana de idei. Lancezesc si imi pare ca si mintea la fel
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
mstela spune:
Hello..si noi pe aici,dar azi tare sunt nevorbareata si am iar o sfarseala in mine de as zace...Tea vrea joak, socrela,traiasca,face de mancare, iar randunoiul e cu in sus si trag de el de azi dimineata sa se duca la piata...de-astea.vorba lui tuchi...
Maia multa multa sanatate sotului...sa scapati de probleme si LA MULTI ANI ANDREEI,SA FIE SANATOASA SI SA AIBA O VIATA FRUMOASA!
Naty,ma bucur tare ca ati ajuns acasa...sa va tina Dumnezeu departe de internari de acum...multa rabdare ca daca vrea Dumnezeu va sosi si bona potrivita cat mai curand.
Cata,te-am citit cu placere si am mai scris,mi-era dor de tuchismele tale.Frumoase poze.
Sovi,inca o data felicitaripentru tot...am vazut ratzushca mica draguta..pupa mama pe ea...sa fie sanatoasa tun.
Pup restul..
mami de TEA (1.04.08)
tuchita spune:
Olgutz si Stelutz,
Eu n-am mai iesit din casa, m-am spalat, manichiurat si epilat, cu copiii printre picioare, evident.
Acum vreau sa ma apuc de calcat.
Surubul s-a culcat, ii era asa de somn ca nici ciorba n-a mai putut-o manca....
S-a invatat la soacra-mea sa bage paine in el si asa ma enerveaza....si urla cand nu ii dau pane, pane, paneeeeeeeeee!!!!
p-aici sunt, poate plec dupa amaiaza la cumparaturi, ca saptamana viitoare e ziua lui tata, a sora-mii si a bonei!
natynic spune:
Si eu in zona, la fel de nevorbareata, pesemne si vremea ne face asa...Al meu plecat la "ceva" din care sa mai iasa un ban, ca deh...eu cu gatit si cu scos din infinitii mei saci cu lucruri, foarte bine ajutata de Iulia care scoate si imprastie tot pe jos-asta inca n-ar fi rau deloc, dar apoi cara dupa ea prin casa DVD-uri, pantofi, pungi...a bagat pe nesimtite in gura o moneda, noroc ca i-am scos-o la timp. Ce ma distreaza cand imi amintesc cum eram sfatuita sa o las in grija altcuiva cat fac treaba cu mormanele depozitate ; a cui????
Iar a rezistat "eroic" la somn, s-a invartit prin casa pana cand efectiv i s-au in.mu.iat picioarele in bucatarie si a cazut cu capul de gresie si da-i urlete...pana la urma a ramas cuminitica la ea in camera si cand m-am intors in 2 minute adormise pe salteaua veche, pusa acum pe jos in camera pt joaca. O fi si asta o metoda, daca tot uraste patul-tarc...
Tuchi, ce de aniversari! Succes la cumparaturi. De curiozitate, ce-i iei bonei cadou? Si mai vroiam sa te intreb cum procedezi cu ea cu mancarea lui Seb?-o faci tu si o lasi pregatita, ii lasi ingredientele si face ea sau cum? Ma rog, sunt o mie de chestii pe care ar fi bine sa le stiu daca reincep sa caut bona...
Mai eu cu atatea am mai sarit poate peste niste chestii-pe unde e Bubu, ca n-o vad??
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI ANDREEA DE MAIA! Sa fii sanatoasa, norocoasa si la fel de frumoasa!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
pauza de calcat!
Naty, Seb mananca la comun cu noi, deci in general gatesc pentru toti si mananca si el.
Fructele i le face ea. Acum nu mai mananca masa de fructe cu branzica, mananca fructele bucati, ou dimineata sau paine cu ceva....
Daca nu am nik ii face bona, ii las de toate si se descurca ea.
De cateva ori i-a adus supa proaspata de la ea de acasa!
Asta insa vine dupa mult timp, saptamana viitoare face un an de cand e la noi.
As zice ca iti trebuie cam 3 luni pana te obisnuiesti cu cineva, insa ,daca iti asculti instinctele si copilul, iti dai seama in 5 zile daca e persoana potrivita sau nu!
Apoi e suficient un mp3 player cu care sa o inregistrezi, n-ai nevoie de camera video neaparat.
Pe fosta am tot inregistrat-o, pe actuala niciodata, pentru ca n-am simtit nevoia si n-am avut nici o suspiciune.
Ce-i drept pe ea o stiau bine niste amice din parc, si mi-o laudasera de mult!
Gata, fug la treaba!