Puiuti de Randunici 2008!! (307)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mama ce liniste!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Multumim din suflet pt urari! sa vi se intoarca inmiit!

Nicoleta drum bun si acomodare usoara!
ma bucur sa aud de Naty ca vine acasa cu Iuliutza! multa sanatate!
Cuscra deci asa v-ati tras blog! bine ca trecu sperietura..
Tuchi bine ai revenit! imi era dor de tuchismele tale!

randunici calatoare prin concedii: sa aveti parte de vreme si voie buna!

Ariel pai era clar mai ca solutia era Vacanta.. asa ca just do it ca o viata avem!

si cu asta am plecat la .. iar m-a prins ora 1.. offf..

edit: ca am scris cuvinte in plus..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ps. am o belitura in genunchi de toata frumusetea, demna de copil care abia incepe sa mearga.. m-am belit in joaca cu Andra, in casa pe mocheta .. ne jucam de-a catelul si nu stiu cum mi-a alunecat piciorul si m-am harjonit de mocheta .. ufff... era de fata si al meu si a zis ca nu-s cuminte..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am venit acasa, suntem mai bine (si sper sa ramanem!) desi tot cu diaree apa-apa, v-am citit, va multumesc tuturor pt incurajari si va iubesc!!
Cu cresa s-a terminat, asta e clar. Si altceva n-am de adaugat decat sa repet cuvintele Ralucai care mi-au mers la inima: nu se compara 5 luni de serviciu cu, probabil, ultimile 5 luni legate in care voi mai putea sta in viata asta cu Iulia.
Nicoleta are dreptate si ea, pt cine vrea sa dea devreme copilul in colectivitate dar POATE amana momentul asta, sa-l amane. Sau in cel mai rau caz doar sa faca o incercare si daca nu merge sa NU INSISTE ci sa caute o solutie alternativa. Copilul meu MANCACIOS la externarea din iunie avea 9700 g, acum la inceput de septembrie, dupa 2 luni are 9600 g. Pai cum sa ma astept eu sa se intareasca imunitatea ei in conditiile astea??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Off,dar ce liniste suspecta si pagina 2!
Cata,sa stii ca asa mai facea si David cand plecam noi cateva zile de acasa.Cand ne intorceam cateva minute nu prea ne baga in seama,desi se vedea clar ca abia asteapta sa ne sara in brate...cred ca facea pe durul!Sa aveti o plimbare frumoasa cu vaporasul
Ai mei au fost ieri cu barca pe lac!Si Sam nu mai vroia sa se dea jos din barca
Nicoleta,drum bun sa aveti!!!
Mihutza,lasa ca nu esti mai tare ca mine la lovituri.Nu cred ca ma intrece nimeni.Aseara am vrut sa imi iau niste pantofiori ca era frig si ma durea unghia de numa,ma apasa rau de tot.sper ca sa imi revin pana vin frigurile ca altfel voi umbla in sandale.Plus ca saptamana trecuta am reusit de m-am taiat la un deget si am atins o vena...alta dixtractie.Deeeci,sunt de neegalat
Adriuta,m-am uitat si eu la blogul lui Adrian si am realizat ca Sam al meu in 1 a facut 1 an si 6 luni si habar nu am avut!
Ariel,sa aveti un w-e relaxant

Noi azi mergem la un finut care implineste 3 anisori!Si Sam a reusit sa scoata din cutie masinuta care era cadou,de fapt a rupt cutia(bine ca nu a ajuns si la hainute sa rupa etichetele)...nu stiu cum sa i-o dau asa,ca am mai luat una si pt fratiorul lui si aia e in cutie..poate reusesc si o lipesc!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa ca va rog si pe voi, cum o sa rog pe oricine acum, daca din intamplare va trece pe la ureche o informatie despre o bona disponibila, BUNA si cunoscuta de cineva, nu ma uitati!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Pana am scris eu vad ca a aparut si Naty!bine ati revenit acasa si sa nu mai ajungeti niciodata la spital

Mergi la inceput

Naty, bine ati revenit acasa! Sper din tot sufletul sa fie ultima spitalizare ever!

Despre bone...trebuie sa vezi cat mai multe, apeleaza la agentii sau da anunt in ziar( cum am facut eu!)
Nu te baza pe cunostinte ca te poti trezi ca e ianuarie si n-ai nimic.

Simo, esti grozava cu accidentatul!
Cum e cu cerclajul?

Mihutza, naspa julitura de mocheta!

Noi am fost in Herastrau, nu ne-am mai plimbat cu vaporasl, insa a fost foarte bine.
Copii s-au jucat in pietricele, noi am stat pe banca pe malul lacului, in apropiere canta fanfara...
Tare bine m-am simtit!
Acum am culcat puii si am o gramada de treaba, dar sunt asa de obosita ca nu ma simt in stare!

Mergi la inceput

Am reusit sa lipesc cutia!
Cata,e bine pana acum cu cerclajul.E chiar bine ca daca sar calul ma atentioneaza,ma iau niste intepaturi asa de tare ca imediat ma pun in pat!Bine,nu am exagerat in nimic,adica desi dr m-a lasat sa conduc doar de 2 ori am mers cu masina,nu il ridic pe Sam,nu il tin in brate,nu imping nimic...mai strag prin casa,spal ,calc,de-astea!Pana acum ,multumesc lui Dumnezeu e f bine!
Spor la treaba

Mergi la inceput

poze

Mergi la inceput