Puiuti de Randunici 2008!! (307)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Rox, am fost azi in Herastrau si m-am tot uitat dupa voi....
a fost asa de bine cu copiii amandoi!

Au adus astia lebede pe lac, pauni pe langa....
am vrut sa fac poze si mi s-a terminat bateria la aparat dupa 2 poze!

maine le-am promis plimbare cu vaporasul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

ma gandeam io ca nu m-ati iertat!

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

heiiii...Tuchi...si eu sunt pe aici...am culcat fata si acum ma apuc sa fac ceva de mancare si sa bag vinetele la conge pentru iarna....

Roxana....nu am apucta deloc sa scriu cate ceva despre noi.....poze???? s-a umplut contul de pe flickr unde imi era cel mai usor sa le pun....o s aincerc sa pun pe webshots sa vedem daca resusesc......

week end-ul asta vine cineva prin parcul CArol????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi

Nico drum bun si acomodare rapida! Te asteptam sa ne scrii de pe meleaguri vieneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Drum bun, Nico! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne vedem cu bine...cand voi da buzna peste tine

M-am conversat cu homeopatul si a zis ca stresul la care am fost supusa in ultimul timp in ritm constant si sustinut, era imposibil sa nu ma "loveasca" trenul. mi-a recomandat cel mai bun remediu: VACANTAAAA! mi-a mai dat niste remedii, noroc ca le aveam in casa, de cand m-am aprovizionat ultima data cand mi-am tratat tiroida. am luat deja 2 doze si sunt 90% mai bine. tensiunea azi a fost buna, nu m-a mai durut nimic, doar putin sanii, care s-au mai dezumflat si nu mai "ploua". Nu crede ca e tiroida, m-a pus insa sa fac analizele iar, ci e convins ca e vb de SNC (sistemul nervos central) - ala de nu-l poti controla voit, care mi-a redeclansat minunea de distonie neurovegetativa, pe care am mai testat-o eu dupa nasterea lui alex, tot cam pe la 1.5 ani...atunci cand lucram la firma aia pana la 1-2 noaptea...in fine, incerc sa ma tratez iar asa, data trecuta a avut succes rapid, sper ca si acum si acum va pup, ma culc. nu imi mai dau voie eu mie insami sa stau mai tarziu de 1.
aaaa, in we mi-am luat concediu, plecam la munte. noi doi si o umbrela (Alex adica), ca pe teo l-am deportat la valeni

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel recuperare rapida iti doresc si evident vacanta placuta la munte. Stiu eu ca te duci undeva unde e frumos de tot

Nicoleta drum bun si sa va mearga toate din plin!

Adriuta mi-era dor de tine, n-ai mai aparut in ultima vreme. Am vazut si blogul lui Adrian

Tuchita si cum mai, s-a suparat Surubelul pe voi si a stat deoparte? Mai ai garzi din astea infernale? Uff! Noi plecam in Albena la mare.

Bitza spor la bucatareala!

Eu sunt azi in grupa de buhuhu Am terminat bagajele - dar nu garantez ca nu am uitat nimic. Pana acum am facut ordine si curatenie, si am spalat vase, sa nu ramana dupa noi ca dupa bomba atomica.
Iar acum lucrez pentru servici - ca doar ce e un concediu fara ceva urgent de facut pe ultima suta de metri, nu?
Si ma uit la ceas si vad ca e 2 fara 20. La 4-5 am zis ca plecam. Pai mai apuc sa dorm? Neah! Maine seara cred ca o sa pic lata inaintea Sanzianei.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kya

...gata am terminat...am pus si verdeata la conge si vinetele(erau coaate si curatate le-am pus doar in pungi sa nu credeti ca le-am facut acum).....am curatat pestele pentru maine......si acum ma duc la nani

va pup noapte buna!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, le-am terminat pe toate - gentile sunt la usa, casa e pico bello, sarcinile pentru servici sunt terminate, unghiile mele facute Numai eu pic din picioare, si abia imi tin ochii deschisi.

Mai astept jumatate de ora si-l trezesc pe randunoi.

Asa ca va spun bye bye, ne auzim peste o saptamana.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bye, bye Kya!!! Concediu placut!!!

Mergi la inceput

buna dimineata!
pentru toata lumea!
S-auzim numai de bine!

Mergi la inceput