Puiuti de Randunici 2008!! (307)
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:
Nu s-a trezit inca asa ca am timp sa mai sporovaiesc.Nu de alta dar azi sunt o DUAMNA
Nu tu haine murdare inca, nu tu periuta de dinti
(aoleo, sa nu mai ranjesc ca nu e cazul
), i-am facut lui Dudel piure cu ficatel la shaker ca blenderul e tot pa si el
Sa continui asadar...cu Luny nu m-am intalnit, era prea departe
M-am gandit ca ne-om intalni noi mai degraba si mai fara efort in IOR decat acolo, sper ca sunt si ei bine sanatosi si se intrec pe sosea cu ai mei acum 
La capitolul "cum invata cei mici din greselile lor" : in prima zi pe plaja s-a enervat Dudel
Ma, dar s-a enervat asa de tare ca a luat de jos un pumn de nisip si s-i l-a indesat in gura
Apoi a ramas mut, a facut ochii mari
, a stat cuminte sa i-l scot frumos pe tot cu degetul aratator, ce n-a iesit a inghitit cu apa si uite asa i-au trecut si nervii si nici nisip n-a mai mancat vreodata 
Si sa va mai spun ce destepti suntem si cum a avut Dudel propriul lui Aqua Parc
Era pe plaja un tobogan de plastic unde Dudel isi petrecea o mare parte din timp. A invatat chiar sa urce singur scarile pana sus si sa se aseze frumos. Si intr-o zi i l-am mutat in apa, la mal ...Continuarea va las pe voi s-o ghiciti 
Si a mai invatat Dudel care-i coada lopetii si care-i lopata propriu-zisa 
Eu cred ca multe dintre voi cititi si va cruciti de achizitiile valoroase ale lui Dudel, dar asa e el...invata greu dar bine
Si mai zice TEO curat frumos,doua-doua si ALTA !....ptiii, ca fac si eu ca Gecko numar la cuvinte toata ziua doar doar ies la socoteala ![]()
Si am abservat ca are simtul proprietatii f dezvoltat. Intr-o zi la piscina i-a venit Teodorei ideea sa probeze colacul lui . Si ca sa aveti si imaginea completa, era colac d-ala in care bagi numai picioarele si avea si volan si claxon
Va puteti imagina ce-am ras vazand-o cum face sarituri in piscina cu colacul ala si apoi claxoneaza
Singurul fffff suparat era Dudel, care sub nicio forma n-a acceptat ideea ca cineva ii foloseste colacul
Asa ca a trebuit sa renuntam repede la distractie 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
cami33 spune:
Mimo
, mi-a fost taaare dor de tine
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mimonix spune:
Scrisorica mica:
Gecko lasa mama ca tot raul spre bine, vezi tara gri asa cum e ea ca sa nu ti mai faca dor curand
Apoi incepi sa profesezi (dar te-ai hotarat ce?) si apoi bebe 2 ca sa mai iei o pauza dupa tot stresul asta cu acte/servici.
Tuchi am vazut poze frumoase cu copii frumosi, un Surubel barbatel si o Ilinca cu pletele in vant
.Ma bucur ca la servici ai gasit un echilibru, ca garzile iti rotunjesc veniturile, ca ai revenit pe forum ca intrasem la idei
Si eu sper sa ne vedem live curand, ca uite a venit toamna si se aduna pe la cuiburi lumea.
Zoze, Alice eu va tin pumnii si va doresc mult succes , sa fie alegerea buna si sa n-aveti emotii ca la bine te obisnuiesti repede.
Eu consider ca achizitia cea mai importanta cand pleci din tara e linistea (in sensul de lipsa stresului) Iar viitorul copiilor clar va fi mai luminos. Sunt de acord si cu cei care nu pleaca, eu ma numar printre ei....ma apuca un dor bolnav de strada copilariei, de prieteni, de un week end la munte cu gasca...Dar repet, astept sa vad incotro se va indrepta Teo si cu siguranta n-o voi lasa singura daca alege sa plece.
Nicoletama bucur ca ati ajuns cu bine si ca ai net
Eu vreau sa vad scoala si casa si pe voi 
Ariel cum ma te-a plouat la munte, ca doar eu n-am fost
Numai cand plec eu ploua cu bulburuci ![]()
Stela am vazut poze frumoase din concediul si ma bucur ca v-a priit atat cat se poate cu bebe mic dupa voi. Si nu te mai stresa atat cu Tea, ca asa cum nu mananca ea e grasuta si frumusica foc
Naty imi pare rau sa aud ca iar a avut Iulia necazuri si se pare ca pentru voi cresa nu e alegerea perfecta. Bafta in gasirea unei bone bune, din pacate nu prea stiu cum sa te ajut dar daca aud ceva iti zic.
Kya vacanta placuta 
Simo esti bine?
Blankar ce face Marc, ati venit acasa? Vreau pozeee 
Sovi ma bucur mult ca ai reusit si de data asta sa nasti asa cum ti-ai dorit si ca totul a fost usor si de vis . Printesa e superba
(si mie mi se pare ca-ti seamana
)
Maia, Ioana, Ramo multa sanatate celor iubiti si voua multa putere! Maia sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa, La Multi Ani cu intarziere!
Elara am vazut printesuca si La multi ani pentru ea azi!
Iar tu calmaaa, eee! Nu-i Luny aici ca ea stie sa zica mai bine ![]()
Bubu eu mor si invii cand ma uit la pozele voastre
Atat de relaxati, de fericiti, de frumosi toti
Eu nu stiu soro cum poti tu sa porti margele ca mie praf mi le face Dudel.Pe drum spre Grecia mi-a rupt cercelul din ureche, adica eu am ramas cu toarta agatata si el cu cercelul mult dorit in mana!
Cami si voi la fel de relaxati si frumosi, ma bucur ca v-a priit vacanta si mai ales ca ti-a placut concertul 

Olguleaia nu e cresa maaa, e varza! Cum 37 de copii?
Mai bine acasa! Asa am ras cu Dinescu ala, mareee dreptate are 

Vali superba poza cu burtica 
Clau ma bucur ca totul decurge bine si ca v-ati acomodat repede!
Si daca am uitat pe cineva rog anticipat sa ma ierte si dau multi pupici
pentru iertare!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
maia, ai pm de la mine.
mimo, sepci voi aduce la anu' viitor. bubu a fost norocoasa care le-a luat pe ultimile doua din stocul unei prietene (concurente), careia i-am dat si furnizorul meu
....culmea!!! le-am luat de la ea la pret mai mare decat de la furnizor, ce tare sunt!!!
Dar e normal, caci furnizorul imi vinde numai cate 12-20 de bucati...mai e si transportul, asa ca...e normal. mai vreau sa aduc si crocsi la anul, acum ma intreb daca sa ma bag la wellies sau ba....inca meditez pe tema asta. oricum, am timp de meditat, caci bani nu mai am ![]()
am uitat sa va zic!!! teo are putza!!!
o avea si inainte, insa acum are putza decalotata, iese cu "totul", in cel mai natural mod posibil, fara nici cea mai mica trauma. deci, in 2 luni baiatul meu a fost decalotat total, doar prin crem.uire de 2 ori/zi, fara nicio lacrima, din contra
. asa ca, va recomand din suflet, spuneti si voi la cunoascuti, crema homeopata Mercurialis Salbe. am inteles ca si Graphites Salbe are aceleasi rezultate, eu nu am apucat sa o verific, caci nu am consumat nici macar 1/4 din tubul asta.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
natynic spune:
Maia, in urma operatiei tata trebuie sa ia pt tot restul vietii vit B12. Daca insa pm-ul lui Ariel se refera la vreun caz mai disperat, nu-i niciun bai, tata se poate descurca in continuare si cu varianta de 100 mcg.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
naty, stai linistita, pm-ul meu catre maia este de alta natura, nu are legatura cu vit b12
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Scrisorica mica: ....... Si daca am uitat pe cineva rog anticipat sa ma ierte si dau multi pupici pentru iertare!Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Pe mine mah, pe mine.
Olgutzika spune:
Bietul meu copil a fost muscat de o fetita
De obraz
Rau 
Era cu soacra-mea la niste minuni d-alea gonflabile, se juca toata lumea frumos...si la un moment dat o fetita de trei ani s-a dus la ea si a luat-o in brate si a vrut sa o pupe. La Sofu' nu merge dragostea cu sila, si dupa ce s-a impotrivit zicandu-i "Lat-o! Lat-o!", a impins-o. Iar fetita a reactionat si a muscat-o rau de fata
Biata soacra-mea nu a stiut cum sa intre mai degraba in casuta gonflabila ( imaginati-va...
) ca sa o scoata de acolo si sa o aline! Iar bunica "agresoarei" i-a carpit patru palme grele
fetitei si au plecat de acolo, in urletele copilei, dupa ce si-a cerut scuze in disperare. Iar lu' biata soacra-mea ii venea sa o ia si pe aia in brate si sa o bata pe bunica. E clar ca si copilul a fost reactionat asa cum reactioneaza adultii cand face ea o boacana, cu violenta. Oooooof
!
Acum o intreb pe Sof daca i-a papat fetita obrajorul si rade...Noah
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
amira_roxana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
Pe mine mah, pe mine. |
si pe mine

dar lasa ca ne da mai multi