Puiuti de Randunici 2008!! (307)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Mimo, mi-ai lipsit si mie
ca frumos mai povestesti ![]()
Si sa va zic cum face Stef dupa ce-l imbrac, cu orice, ori sa iesim afara ori in pijama
, il laud si ii spun ce frumos e si se duce la oglinda si zice "au, au, au" si se leagana si se mangaie pe burta 
Asa ca "au, au, au", ma gudur si eu nitel, ca m-ati laudat atat ![]()
Iar cu margelele ma feresc si eu cat pot, cu bratara e mai nasol ca o prinde mai repede si trage
. Pana acum nu mi le-a rupt ![]()
Stef a invatat la mare sa spuna nenea si il striga pe baietelul prietenilor nostri, pe Alex, ii spunea "Aie"
Doamne, si de cand am auzit-o pe Mimo de tablita magnetica de scris, i-am cumparat si eu, ca uitasem de ele. E innebunit total! cum se trezeste sta cu tablita in brate si mazgaleste acolo si vine la mine si mi-o pune in brate si imi spune ca sa-i desenez
ba face "brum" si ii fac o masina, ba face "maaaaa" sa-i fac o pisica. pana acum a dezmembrat 2 tablite din alea ieftine din piata, iar in ziua cand ne-am intors de la mare s-a dus Cata in Carrefour si i-a cumparat una mai mare si mai rezistenta si scumpaa 
amira_roxana spune:
olgutz
incredibila faza povestita! biata sku
bubu
f frumoase pozicile voastre. si tu arati f bine!
mimo
m-au distrat f tare relatarile tale; si cea cu gura de nisip si aia cu teo si colacul...

clau
ma bucur ca te-ai acomodat la serviciu si lui rebe ii place cu buni!
ramo
deci andru o sa fie
. asteptam pozici, cand te simti in stare!

LA MULTI ANI MARIILOR, MARIANILOR!

bubu05 spune:
Of, Olga, imi pare rauu de Sof cu muscatura aia...ce aiurea 
Ariel, mama ce aventuri ati avut si voi la munte
Bine ca ati schimbat aerul si peisajul si v-ati relaxat putin. Am vazut seturile alea, sunt superbe
Si vezi ca ti-am scris pe mess 
mimonix spune:
Daaaa
cum sa nu
Am uitat-o pe Gudinda draga relaxata, in concediu ...oaaa, ce viata pe tine
Ia d-acolea inca un pupic
ca nu te-ai suparat!
Si pe Roxana mai cu seama ca am si vazut pozele de la Moroieni unde si noi avem prieteni (iti dai seama cuce viteza am deschis sa vada baba de nu-i unchiul tau prietenul nostru
, da' nu-i
) Si mai vrei si sa pleci din tara repede, sa dea Dumnezeu sa aveti noroc!
Si net![]()
Un pupic lui Sofifi sa creasca la loc obrazul muscat
(eu tot nu m-am abtinut si am ras imaginandu-mi-o pe soacra-ta pe casuta gonflabila 
Si un pupic uneia dintre cele mai dragi si mai aiurite dintre randunici de pe alte meridiane care a incurcat borcanele si mi-a trimis un SMS superb (sarumana pentru urari
) .Ziua fetii e pe 11 bre, o zi dupa adica (ca sa ma esprim codificat
)
Am fost in Titanel cu Dudel (na ce rime m-ies) Ai mei inca n-au sosit, unul dintre prieteni a avut probleme cu masina, a avut explozie de cauciuc, s-a spart baia de ulei, vine cu masina tractata , nasol. Au intarziat mult din cauza asta, ghinion. Cica l-au pus bulgarii pe omul ala sa plateasca 110 Euro taxa de incident .Haaa???
Ca n-a fost incidentul lor, n-a stricat nimic..nu intelegcare-i faza dar ma rog
Vedeti voi, d-aia n-am vrut eu cu masina ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mihutza11 spune:
Multumesc din suflet pt rasp cu perna!
cred ca i-o scot de tot, ca si asa ca nu prea doarme pe ea.. mai ales daca e si mai sanatos asa..
Mimo ca de obicei ai venit cu povesti care mai de care!
Ariel bine ati revenit si voi!
Bitza Andra mananca cam asa:
-dimineata-lapte cu cereale/biscuiti sau omleta
-mai pe la 11 un fruct ceva (banana.piersica), dar nu zilnic
-pranz 13.00- ciorbita
-pe la 17 - pilaf/piure/mancarica de care am, deci cum ar veni un fel 2
-pe la 20- un iaurt sau lapte cu gris sau ceva usor
Olgutz biata Soph, bine ca rade aum!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
amira_roxana spune:
mihutza
super dementiala andra
ce ritm si ce coordonare!
Amira doarme cu picioarele sau fundul pe perna. Azi a adormit-o mama pe perna, leganata pe picioare ca un bebe...deh! si ii mai place sa ia pernele si sa le puna pe jos, apoi sa se arunce pe ele, sau sa se tavaleasca in ele...![]()
natynic spune:
Mihu, deci fara lapte la culcare? La noi e inca un ritual imposibil de eliminat; dimineata la fel, primul lucru e laptele...Din motivul asta e cam aiurea si cu spalatul pe dinti seara, ca dupa ce o spal vine laptele...dar ma rog, barem nu e mancare.
Olgu, nasol, nasol dar ce sa-i faci...vezi?
Riscurile socializarii cu alti copii
Mie Iulia mi-a fost de 3 ori reclamata la cresa ca musca-si stiu pe pielea mea ca musca rrraaauu (desi numai din dragoste)
Noapte buna va doresc si voua si noua, ca azi-noapte tare a chinuit-o Zana Maseluta pe puiuta mea ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
Roxana 
Naty, ba da! uitasem sa precizez
.. la nani de la amiaz bea 2-3 guri de apa si cu lula si gata.. adoarme repede, seara bea un bibe si cateodata mai vrea si atata se foieste pana adoarme.. chicoteste pe intuneric.. aseara respira asa ca un oftat, ca ne pufnea rasul pe amandoi cand o auzeam
..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihatp spune:
mimo si pe mineeeeeeee
-ici randunici
si am o datorie veche la roxana, ca a intrebat de mine si am intrat tot pe graba si n-am apucat sa
si sa 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
miha, nici Luca nu are perna, cred ca nici nu stie la ce foloseste
. e si fixu' meu, ca si eu am o perna mica mica si ma uit ciudat la randunoi care are vreo 4
, e drept ca mici![]()
olga,
obrajorul, sa treaca repede!
ce-mi pare aiurea e ca violenta dintr-o familie face victime colaterale, si ca oricat ti-ai feri copilul in mediul tau, tot are parte de ea oriunde merge
asta pentru biata fetita de 3 ani. ce viata o fi avand!!!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade