Puiuti de Randunici 2008!! (307)
Raspunsuri - Pagina 17
Maia37 spune:
Buna,fetele!
mihutza Vlad al meu nu doarme pe perna ca nu e nevoie ci doar cand bea biberonul atunci se aseaza singur in plan inclinat pe una mare patrata si pot spune ca a devenit un tabiet caci atunci cand vede biberonul cu lapte gata preparat si-i mai spun si eu ca-i gata fuge singurel si se urca pe pat asezandu-se pe perna
.Daca in momentul acela sta altcineva pe perna cu bolboroselile de rigoare si impinsaturi,trasa de bluze te da la o parte si se aseaza el fericit![]()
ramo- sanatate bunicii
mimo-bine ati venit si spor la cumparaturi!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, MARII SI DERIVATE/I!
sovi, superba anuska!!! si nasterea a fost de vis din ce povestesti. 
bubule, bine ai venit! am vazut pozele, superbe!
mimo, cu tine am vb deja...acum astept poze ![]()
noi am fost la munte, sambata si duminica. am urcat cu telecabina eu cu alex, iar marcel per pedes, l-a prins ploaia si l-a facut ciuciulete. a plouat sus pe platou cum nu am vazut in viata mea asa ceva! trasnea de rupea, recunosc ca mi-a fost frica, ca dupa calculele mele, omul meu era chiar pe platou atunci (si asa a fost), a dat cu piatra, de in juma de ora tot platoul era plin de gheata si...a plouat mult si bine dupa aceea. mai exact pana am plecat.
cea mai nasola faza a fost cu telecabina, caci din cauza furtunii s-au anulat cursele si de la cabana babele ne-au zis sa stam calmi ca va pleca telecabina spre Pestera dupa ploaie, insa cand am ajuns noi la 4.10 la ea, aia ne-au anuntat senini ca s-a anulat cursa de tot, asa ca....schimbare de planuri, ne-am intors in Busteni, am stat 4 ore si jumatate la coada la telecabina spre Busteni, o porcarie de nedescris! sute de oameni, inghesuiala, comfort mult sub nivelul marii, oameni uzi fleasca....mi-am facut "pomana" si am deschis rucsacul si am impartit haine uscate fetelor, copiilor, care se nimereau la masura cu noi si le-am recuperat in Busteni
.
oricum, a fost o experienta interesanta.
in concluzie, nu a fost mare lucru, dar macar a vazut copilul ce inseamna sa te dai cu "tulumba" cum ii zicea ea, m-am odihnit si eu cat de cat, al meu si-a facut traseul...
pt cine e interesat, am pus poze la produsele noi, pentru botez, pe hainuteshop. sunt chestii dragalase, daca vreti, bagati si voi un ochisor.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ramo_cata spune:
multumesc frumos pentru gandurile bune..sper sa scapam cat mai repede de problemele astea care se tin lantz...este f greu pt ca bunica era baza la tara,bunicul este orb,vede ff putin si nu se poate descurca singur...nu stim ce o sa facem ,socrii lucreaza si nu au cum sa stea cu ei ...dar pentru orice prblema exista o solutie...asa ca trebuie sa ne descurcam...ne rugam la DD sa fie bine...desi e greu de spus pt ca e deja al 2 lea atac...
mare mare pt andra care mi-a adus zambetul pe buze..este o dulceata..si andru joaca,danseaza f mult...l-am filmat,am incercat sa incarc filmuletul pe one true media si nu merge...nici pe webshots nu merge..mihutule legat de perna..andru ziua doarme pe perna ,in patut pentru ca il culc in patul mare si apoi il iau in brate cu tot cu perna si il pun in patutz...noaptea doarme fara perna...nu suporta nimic pe langa el,pe el..de-abia sta acoperit cu paturica...
bubu am vazut si pozele tale...sunt f frumoase...mi-au placut toate costumasele...traiasca palariuta de soare made in ariel...tu esti o frumoasa..mi-au placut toate f mult...
mimo bine ai revenit
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Maia37 spune:
Hai gecko ca am trecut eu la pag 17
doar ca acum tuchi
ca e obosita dupa garda.Tot raul spre bine draga mea!
LA MULTI ANI MARINI SI MARII!Da,azi se sarbatoreste numele caci pe 15 este Adormirea Maicii Domnului si e o sarb.trista.
Olgutza si mie mi se pare un nr. mare de copii in grupa dar daca frecventeaza doar 17-18 din cauza sanatatii...naspa.Cum poti supraveghea 37 de carcaiasi oare?Se loveste si cade el unul singur in grija parintelui dar 37...
naty- succes la cautari(bone) si sanatate Iuliei!E clar ca acolo e un focar.
bubu- am vazut pozici din concediu si sunteti toti veseli si relaxati iar tu slaba ce zici tu ca bulanoasa...nu stii ce-i aia poate
sa-ti arat eu![]()
Si bravo lui Stef si Vlad ca sunt mancaciosi si nu fac nazuri.Vlad al meu e iar marait si-iies caninii de sus azi-maine plus a patra masea stanga sus.
Si el manca foarte bine tot ce-i dadeam dar de cand cu eruptia dentara...ne chinuim.Are si zile bune cand radiez si eu de fericire dar si zile rele cand

Bea in schimb cam 900ml lapte ba simplu,ba cu cereale.Trecem noi si peste asta!
ariel_7000 spune:
MAIA, LA MULTI ANI, ANDREEI!!!
Sanatate sotului si curaj! Am invatat ceva din "experientele" cu bolesnitele. Ca daca dr. care opereaza spune ca "nu pare a fi...", atunci e de bine. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
mimonix spune:
Saluti tuti inca o data!
Sa va zic doua vorbe repede, cat doarme Dudel(asa a rezultat pana la urma, o combinatie de dudulea si dudutz
)
Drumul a fost ok, scurt si la obiect.Nu si lipsit de aventura, ca doar am plecat din "the land of choice"
unde se pare ca dintr-o regretabila omisiune, in aeroportul Otopeni "the only choise" e sa cobori spre poarta de imbarcare pe scari
.Nu exista lift, nu exista rampa rulanta, nimic...doar scari
Cum de altfel nu exista nici vreun angajat mai amabil ca sa te ajute iar despre calatorii conationali nici nu poate fi vorba pentru ca sunt educati in spiritul "nu aud, nu vad". Si ca sa fie tacamul complet am avut parte si transport cu autobuzul pana la avion, iar autobuzul era tip "101" dezafectat de la RATB, adica din ala cu trepte , burduf si teava de esapament indreptata spre interior
. Asa ca am luat voiniceste copil, carut si geanta in dinti si am coborat fara sa bomban pentru ca altfel mi-ar fi scapat geanta. DAAARRR, pentru ca la plecare am fost nemultumita de coborarea treptelor, la sosire am avut de urcat de doua ori mai multe
Norocul meu a fost ca un cetatean grec la 4 ace a trecut pe langa noi si vazandu-ma mi-a luat carutul fara comentarii si l-a dus el pana aproape de iesire (deja intrasem la idei, ma gandeam ca vrea sa-mi fure caruciorul 
Si ca sa aveti o viziune de ansamblu mai clara, la coborarea din avion am gasit carutul aruncat pe jos in pozitie culcat, asa va am facut o fandare perfecta cu copilul in brate si geanta de gat si l-am ridicat dintr-o miscare. Nu m-au descoperit la timp astia, ca ma racolau la "haltere" fara discutie 
In avion, la dus, am pus frumos geanta sus fara sa scot din ea nimic. Si pusa a fost ca eu nu m-am mai putut ridica sa scot apa sau vreo jucarie avandu-l pe Vladutz legat de mine. La intors, m-am luminat si am scos din ea tot ce-mi trebuia inainte de decolare.
In timpul zborului a fost totul ok, mai ales la intoarcere cand am avut-o partenera de drum in spate pe Paulina, un inger blond de un anisor cu care am jucat cucu-bau tot timpul si am facut schimb de covrigi, biscuiti, jucarii.
Una peste alta, m-am descurcat de minune si sunt tare mandra de mine
Copilul meu n-ar fi rezistat atatea ore in masina pentru ca uraste tot ce-i ingradeste libertatea: scaun de masina, carut,etc. De la Salonic la hotel mi-a facut masaj complet, noroc ca m-am bronzat si nu se mai vad vanataile.
Hotelul a fost ok, conditiile bune , serviciile bune, plaja la botul calului, nisip fin, apa curata, mancare prea buna
.
Dudel a aratat interes deosebit pentru fiecare pai, bat, scoica, piatra, barcuta,plasticut, cutie de bere goala, etc ....n-am avut noi zile de concediu cate mai avea el de studiat ![]()
S-a bronzat dar nu prea mult ca l-am imbibat bine cu crema...In apa n-a poftit in primele 3 zile dupa care a accepat piscina mica, apoi piscina mare, apoi marea, apoi nu-l mai puteam scoate pe uscat ![]()
A mancat de-a rupt, a dormit conform programului de acasa cu toate ca n-a fost singur in camera 
Stie tottotototot...unde-i aia, unde-i ailalta, cine-i ala, cine-i alalalt, pupa pe toata lumea, rade in hohote de mor de dragul lui, cere singur apa si papa....iar ieri in avion a "servit" prima lui ciocolatica si tare i-a placut ![]()
Teo "s-a dat" cu skijetul singura, a fost in extaz
E bronzata si frumoasa (si ma-sa modesta
).
Recunosc ca inca mai am emotii cat ii stiu pe drum, dar apar ei azi si ma linistesc 
Apropos de subiectul cu plecatul din tara
, daca va mai coditi mult nu va mai fi nevoie ...am gasit in Grecia chelneri romani, restaurante cu patroni romani si profil grecesc, meniuri in limba romana, ba chiar greci care invatasera romaneste....deci Romania cucereste teren, vai de mama alora ca nu stiu ce-i asteapta ![]()
Despre mine, daca va intereseaza
, sunt parca la fel de obosita si de grasa, doar putin mai neagra
Dar simt cura de slabire cum imi sufla in ceafa ![]()
Aaaa, grupul cu care am fost a fost fff ok, nu s-a certat nimeni cu nimeni si nici nu s-a deranjat nimeni de nimeni ceea ce eu consider ca e o mare realizare , Doamne ajuta!
Iar poze inca nu am caci camera e in bagaj si bagajul in masina si masina pe drum ....dar am facut sute de poze si singurul lucru cu care ma rusinez e ca n-a avut si Dudel sapca d-aia randuniceasca de care vad ca au avut TOTI puii de randunici, aproape fara exceptie ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
VioletaH spune:
Salutare randunime!
Bun venit Bubu si Mimo de la mare, Ariel de la munte, n-am vazut decat poze superbe de la Bubu, sper sa le vad azi si pe cele de la restul randunelelor.
Gecko, de ce nu suni tu la aia cu testul de engleza sa le spui ca iti expira pasaportul in cateva zile si ca vrei sa te inscrii maine dar sa dai testul ulterior, dupa ce te mai pregatesti (daca vrei sa amani). Spune-le exact tarasenia cu reinnoitul, cat dureaza, ca e complicat (nu le zice ca tre sa vii in Ro, ci doar cat dureaza la Ambasada) si intreaba-i daca ai putea sa iei o hartie de la ambasada care sa tin loc de pasaport nou sau ceva, o solutie. Da-le telefon sau du-te pana acolo si vorbeste face-to-face, o sa fii surprinsa ce solutii se pot gasi! Zi-le si la ce iti trebuie testul de engleza, ca vrei sa practici medicina, ca ai bebe mic, d-astea care creeaza impresie. Eu cred ca poti rezolva si fara sa vii in tara acum.
Iar daca nu si nu si NU, pai mai bine te apuci de bebe 2, ca parca asa ne era planul, nu??? ![]()
Vio
10s+ (25 martie 2010) &
Sean (16 martie 2008)
tuchita spune:
he, he as vrea io sa dorm dar n-am cum!
Au dracusorii astia doi o gura cat o sura!
Am pus de o cafea, sa rezist pana diseara!
Mimo,
bine ai revenit cu povestiri frumoase!
De-abia astept sa ne vedem live!
Ariel,
, bine ca te-ai relaxat!
fug....cu vorba-n gura!
Catalina, mami de Ilinca
si Sebastian
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VioletaH Salutare randunime! Gecko, de ce nu suni tu la aia cu testul de engleza sa le spui ca iti expira pasaportul in cateva zile si ca vrei sa te inscrii maine dar sa dai testul ulterior, dupa ce te mai pregatesti (daca vrei sa amani). Spune-le exact tarasenia cu reinnoitul, cat dureaza, ca e complicat (nu le zice ca tre sa vii in Ro, ci doar cat dureaza la Ambasada) si intreaba-i daca ai putea sa iei o hartie de la ambasada care sa tin loc de pasaport nou sau ceva, o solutie. Da-le telefon sau du-te pana acolo si vorbeste face-to-face, o sa fii surprinsa ce solutii se pot gasi! Zi-le si la ce iti trebuie testul de engleza, ca vrei sa practici medicina, ca ai bebe mic, d-astea care creeaza impresie. Eu cred ca poti rezolva si fara sa vii in tara acum. Iar daca nu si nu si NU, pai mai bine te apuci de bebe 2, ca parca asa ne era planul, nu??? Vio 10s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008) |
facut tate celea pomenite...scrie mare si labartzat pe toate formurile...pasaport valabil in ziua examenului
. I-am intrebat daca nu au vreun loc vacant, prin renuntarea altui candidat, pana la data ce imi expira pasaportul...nu este nika
Intre timp m-a sunat barbatu sa ma linisteasca...ca luam si masina...rezolvam si cu pasaportul vietii...si facem si copchilu

Maia37 spune:
Ariel
cum vad si eu mama lucrusoarele?
destupa-ma![]()
Si acum vreau sa ajut si eu vreun copilas si pentru asta trebuie sa ma ajutati randunime!Stati asa ca va spun despre ce-i vorba...Avand nevoie de vit D3 injectabila pentru Vlad sotul meu fiind la vapor a cerut ajutor la agent cand ajunge in America sa faca comanda de vit.D3 inj si sa o cumpere prin comanda sa vina cu ea acasa.Comanda a facut,a cumparat a dat 60 de euro pe Vit B12 3 fiole inj.Eu intre timp am facut rost printr-o prietena ce locuieste in Italia de ce-mi trebuia pentru copil la 8 euro 10 fiole
.Am vorbit cu d-ra lui Vlad si mi-a spus ca in tara nu se gaseste cyanocobalamin(1000mcg/ml)si ca sunt multi copii care au nevoie de asa ceva iar eu chiar nu stiu cui sa dau sau sa ajut pe cineva caruia ii trebuie cu adevarat.Am inteles ca se face in anumite conditii sa nu ai cancer ca e periculos...ma rog voi ce parere aveti?Naty,Tuchi?Expira in 01/11.Dati voi fetelor sfoara-n tara