Puiuti de Randunici 2008!! (307)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata si de la noi!!!!!

in primul rand LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIANILOR

Mihutza Antonia nu doarme cu perna si mie mi se pare ca doarme foarte bine asa si nici nu am de gand sa-i pun curand, acum sa vad si ce zic celelalte randunici......
urmeaza sa vad filmuletele cu Andra

Bubule am vazut pozelefoarte frumoase si sa va fie de bine vacanta-n patru!!!!!!

am vazut intr-o poza ca Stef manca fructele de la ora 11...in fiecare dim. mananca asa sau alternezi???
...sau chiar asa....si celelalte randunici sa-mi ziceti si mie cam ce mai mananca puii ????

Mimo bine ai revenit si tu din vacanta , urmezi tu sa pui poze!!!!!o mai asteptam pe Luny

EDIT: era sa uit Olgutz

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc pt. floricele, Olgu!

Bitzo, ma bucur ca ti-au placut pozicile si tie . La mare ii faceam o casoleta din aia cu vreo 3 feluri de fructe bucatele si papau jumate Stef si jumate Vlad si le dadeam zilnic, plus niste chec bun, 2 feliute de caciula asta era gustarica. Acasa ii fac fructe dimineata, dar nu e batut in cuie. De ex. ieri a mancat juma de banana pe la 11 si apoi o felie de paine cu branza si rosie. Cel mai mult ii place banana frecata cu branza de vaci si biscuiti. Daca ii dau ousor intr-o dimineata, ii fac apoi si cateva bucatele de fructe ca si desert.

Azi am aflat secretul, de ce s-a trezit asa tarziu . Cica pe la 7 dimineata plangea si i-a facut randunoiul 250 ml de lapte, l-a lins si s-a culcat la loc. Jur ca eu nu l-am auzit . Apoi la 10 jumate eu i-am facut alt bibe si l-a lins si pe asta Acum o sa-i dau o para sau putina banana, mai devreme a mancat cateva gurite de paine cu unt si gem, de la Vlad , apoi a pranz ciorbita cu pui si paine. Dupa-amiaza fac o budinca cu paste si branzica si seara mamaliguta cu branza...sau vad eu...Noi ne adaptam in functie de ce-mi vine pe moment si le fac la amandoi aceleasi mancaruri.

De pernuta, Stef are o pernuta mica, dar nu sta mereu pe ea. Eu il pun seara pe perna sa-si bea laptele, cateodata adoarme pe ea, o ia in brate si sta pe burta, e un dulce. Iar cand dormea cu Vlad, aveau acolo pernute si dormea si pe-alea. Dar cum si el se freaca prin pat, doarme si cu si fara perna. E una fleoscaita si plata si am tot felul de fete de perna cu personaje din desene si ii incanta pe amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, bine ai venit acasa! Abia astept povesti si poze!

Ramo, imi pare rau pentru bunica... sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

deci cafeaua mea nu v-a placut!
Una vrea ceai, alta vrea uzo....uratelor!

In alta ordine de idei vazut placut poze Bubulini si Andra!

Ascult indemnul Olgutzei si ma fac ca lucrez!

Ramonica, cate belele si pe voi!
si Doamne-ajuta!

Si ca sa nu uit din nou.....
LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIOARELOR SI MARIORILOR!

Si ma duc la hartoagele mele reamintindu-mi lozinca aia...cine-i harnic si munceste ori e prost ori nu gandeste!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, ba mie mi-a placut tare cafeaua, dar cand am vazut cate capete in zid dadea Gecko m-am speriat si am uitat sa multumesc. Si apoi, in afara de pag 13...cine stie mai bine decat mine ce MINUNE cereasca e cafeaua de dupa o garda?...
Mihutza, nici vorba de perna. Oricum n-ar sta dar nici nu i-am pus. Eu insami am dormit multi ani fara perna si rau am facut ca n-am pastrat obiceiul, desi si acum numai pe perne mici dorm. Pt coloana ei e cel mai bine fara.
Mimoooo, bine ati revenit, v-am dus dorul si voua!
Olgu, ce sa mai zic...fa-te ca lucrezi! La mine tocmai a fost o colega in vizita; in sfarsit si-a facut cineva curajul sa-mi povesteasca mai in detaliu despre mizeriile de la serviciu. Ufff...rau imi va fi oricum si mi se va scoate RAU pe nas ca n-am catadicsit sa ma intorc mai devreme inapoi-un motiv in plus deci sa mai stau cat mai mult acasa.
Dar Sophie la cresa, de ce Olgutz??? 37 de copii? Pai uite la Iulia in grupa ajunsesera 15 si tot prea multi s-au dovedit...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, o inscrisesem in iarna, pur si simplu...nu ma intreba de ce! Ca socializeaza, ca e o cresa ok ( intre timp mi-am schimbat parerea vanzand cum s-a imbolnavit un cartier intreg de conjunctivita-si forme fffff urate cu leziuni de cornee, de la copii la adulti, pentru ca acolo nu s-a luat nicio masura de prevenire a raspandirii bolii ) etc. Ii e foarte foarte bine cu bunicii, asa ca nu voi schimba asta pana la gradi. Fireste, sa ramana ei sanatosi!

Da, 37 e un numar foarte mare, si sunt 37 intr-o singura grupa. Mai e una, unde probabil ca sunt tot atatia. Daca nu ai solutii, admiti si numarul asta....dar, de fel, lipsesc foarte multi, cica mai mult de 17-18 nu sunt pe zi....

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

nu ma ajuta cineva si pe mine sa ma teleportez pana acasa????

am terminat treaba, sunt rupta, n-am tren decat la 2 jumate....vreau acasa sa dorm!

Olgule, mai bine cu bunicii!

Mergi la inceput

mihule, Surubul are o perna pe care o iubeste, dar doarme cu ea in brate, intre picioare, sub burta...ca Steful Bubulinei...cand ii e somn o cauta si mi-o aduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello dragelor,
urez si eu la multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei , am vazut poze superbe cu familia Bubu la mare, am vazut-o si pe dansatoarea crengutei care este MORTALA , urez bun venit lui Mimo si aprovizionare usoara , servici usor randunicilor care sunt la job, concediu placut in continuare randunicilor care sunt in vacanta si celor care pleaca sa aiba vacanta de vis si nu in ultimul rand multa sanatate bolnaviorilor.

Ramo, imi pare rau ca esti necajita, multa sanatate bunicii si voua putere.

Olgutza, mai bine ca ramane Sophie cu bunicii, este incomparabil.

Eu sunt foarte happy caci o gasesc pe Rebi asa fericita seara cand vin acasa, creste inima in mine...Cand ma vede incepe sa dea din craci cu forta, sa topaie, sa danseze, sa chiuie si apoi merge la joaca ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

haidati bre, scrieti ceva!!!! Ca ajunge trenul tuchitei in gara si noi tat la pagina 16 stam

Eu chiar sunt down azi ashe ca vorbulitze cu taraita

PS. Unde-i Simo?????

Mergi la inceput