Burtici fericite de septembrie-octombrie (189)
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:

HAI AIDAAAA, GO BABY GO

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

monikus spune:
Manga ce de-a informatii. Eu nu le-as fi tinut minte pe toate nici sa ma tai.
Auzind ce frumos va explica acolo, mai mai ca as fi optat si eu pt natural dar uite ca pt unele decid sortii. Macar sa fie asta problema.
Din pacate pe mine m-a luat deja durerea de burta de la statul la calculator. Va pup pe toate, ii tin pumnii Aidei si celorlalte fete care sunt pe punctul de a deveni mamici pt prima data sau din nou. Multa bafta.
Incerc sa mai intru cand pot pt ca nu pot sta fara vesti de la voi. 

Hai Aida!!!
Hai Cristina!!!
Hai Anamaria!!!

Monica
32+ in curand mami de
Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
Doris-Alina spune:
Aida a intrat in cezariana...
Doamne ajuta...e la clinica privata, pe maini bune si sigure...
Laci e acolo, si mama ei si sora ei...
Eu ma duc dimineata, sa-i fac poze la Eric!
Peste o ora sun din nou...si vin cu detalii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
alex25 spune:
Noapte buna, Monikus!
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt 

monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina Aida a intrat in cezariana... Doamne ajuta...e la clinica privata, pe maini bune si sigure... Laci e acolo, si mama ei si sora ei... Eu ma duc dimineata, sa-i fac poze la Eric! Peste o ora sun din nou...si vin cu detalii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!![]() BLOG DC-Impreuna Timisoara Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI![]() www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories ![]() |
Yupyyyy acum pot sta linistita in patut.

Alex

Monica
32+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE
alex25 spune:
Yupiiiiii, Doris, multumim din suflet!!!!

Stam cu sufletul la gura pana la sfarsit!
Ce bine ca e si Laci acolo ca aveam emotii.....HAI AIDAAA, nu mai e mult si iti tii odorul in brate!
gasca e alaturi de tine!!
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt 

Dana15 spune:
Raluk azi am fost blue amandoua
..ce ne-am nimerit! eu de la vreme (plus ca nu am iesit deloc din casa pana acum o ora) si de la zgomotul facut in garsoniera de vis a vis, pe care o renoveaza..incepand de la 7 dimineata pana la ora 17..fara pauza !!!

plus ca a venit la usa un nenea cu fetita lui sa ceara bani..ca strang pentru o operatie ..imi venea sa-i dau vreo 2 palme la nenea pentru ca si-a pus copila in situatia asta; nu am avut in portofel decat o hartie de 50 Ron si le-am zis, ca imi pare rau dar nu-i pot ajuta acum ..am vrut sa le dau 2 bonuri de masa..si mi-a raspuns ca nu poate plati operatia cu bonuri! m-am simtit super, super naspa!! adica, Doamne iarta-ma, dar ce vina am eu?!! in fine...sa-i ajute DD!!
Anomis
Dana 35s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Multumim Doris! 
Ce bine ca este Laci cu ea si mamica si sora...asteptam cu nerabdare vestea cea mare!!

AIDA
Fetelor, cu nastere din aceasta neasteptata, ne-am trezit si noi din amorteala!!!

Dana 35s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
uve_got_mail spune:
Bai, ce de surprize...iarasi un baietel grabit
Doamne ajuta si sa fie bine!
HAI, AIDA, INTR-O ORA O SA IL AI PE BEBE IN BRATE!!!!

Nu va mai panicati cu tuseul ala vaginal, e dureros, eu am facut acum o saptamana pentru streptococi si alte animale si doaaaare, dar nu ceva de speriat, trece in cateva secunde; la nastere insa, nu cred ca mai e asa simplu

35+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob