Burtici fericite de septembrie-octombrie (189)
Raspunsuri - Pagina 12
uve_got_mail spune:
Nu stiu ce am, si pe mine m-a luat tristetea azi, nu am putut nici sa dorm...am citit o carte politista, ceea ce nu mai facusem din liceu
Maine merg sa ii cumpar lucrusoare pentru baie Samburicai - cadita, prosopele, paturici etc. - poate asta imi mai ridica moralul
, o fii de la luna plina
35+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
raluk16 spune:
Dana 
Monikus eu pe net am gasit ca in 4 septembrie e luna plina.
angelli multumim ca ne-ai incurajat ca doare mai putin nasterea decat tuseul vaginal

Maria multumim mult de teorie!
Eu am o nedumerire cu placenta si cordonul si alea... Dupa cate am inteles, daca vreau celule stem nu pot alege treaba aia sa ii rog sa nu taie cordonul cat timp pulseaza (ca sa aiba bebe sange mult si sanatos). Dar eu nici nu m-as fi gandit ca daca se taie cordonul repede asta inseamna neaparat ca o sa-mi dea medicament pentru a elimina placenta rapid
. E sigura treaba asta? Nu ma poate lasa s-o elimin natural?
Deci sa-mi anunt sotul ca atunci cand voi face pe nebuna, sa stie ca nasc imediat
. Problema e ca atunci el va ranji fericit, ceea ce pe mine ma va enerva si mai tare 
Sper ca scanezi fluturasul cu pozitiile de suportat bine contractiile
. Oare nu sunt pozitii care sa faca mai putin probabile rupturile sau epiziotomiile? Bine, intreb pentru voi, ca la noi e musai pe spate cu picioarele sus in furcile alea, de nici nu ai cum sa impingi
.
Imi place cum povestesti ca e acolo. Eu aici am o lista mare si vreau sa-i rog ca dupa ce-mi fura copilul sa-l spele
, sa-i faca una alta
... sa mi-l aduca mie (bine, infasat,ca m-ar crede din MISA sa le cer sa-l puna piele pe piele
). Dar si asa nu stiu daca voi avea succes, pe langa priviri bizare
...
Si ce ma bucura filozofia lor referitoare la epiziotomie
. Pai asa stiam si eu, dar na... la noi in tara ... Stiam ca depinde de moasa foarte mult daca fara epiziotomie te rupi sau nu. Partea proasta e ca la noi se numara pe degetele de la cele doua maini cati doctori din toata tara nu fac epiziotomia implicit, din start
. Oare cum trebuie impins? Ca sigur moasa de aici nu va stii...
Noapte buna, Monikus 
Doris multumim mult de tot ca ne tii la curent 

. Cred ca ce emotii au toti! 

Sa-l vada pe puiul drag! Off ce frumos! 
Dana nu te stresa, sigur era o pacaleala cu nenea... Am citit de o gramada de astfel de farse... si mai era si obraznic... de parca nu putea sa foloseasca bonurile si sa puna la operatie banii pe care i-ar fi papat altfel...
33+
Alex
miha74 spune:
Uau ce de emotie!

HAI AIDA 

doris- multumim de vesti
cristina- he, he nu e pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste.
Iti tin pumnii pentru maine si ne vom gandi puternic la tine si la bb Emma Ioana (aporpos ti-am zis ca imi place tare mult numele ales
)
si scoatem deja agitatele pentru Cristina si anamaria

SA AVETI NASTERI USOARE 

Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
38+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Doris-Alina spune:
BB ERIC a sosit pe lume...
Are 4, 490 kg, grasunelu... este bine, sanatos...
Aida e inca in sala...pana acum totul e ok si sub control...
Am auzit un tatic plin de emotie, care-mi spunea ca seamana leit pe Aida ...si o bunica care plangea de bucurie...
Licurici, iti multumim ca ai veghet de acolo de sus!
ERIC-TUDOR, bun venit pe lume!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
uve_got_mail spune:
WOW, ce bebe mare!!!!!!!!!!!!!!!! Si ce repede!!!
Aida, felicitari si sa va bucurati de noua viata ce a venit in familia voastra!

35+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
miha74 spune:
bb ERIC bine ai venit pe lume! Sa le aduci bucurie inzecita intregii familii!

Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
38+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
raluk16 spune:

Bine ai venit pe lume, Eric Tudor!!!

Felicitari mami Aida!!!

Recuperare rapida, mami! Sa ai laptic, Eric sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii si fericire pana la adanci batraneti!
Doamne ce minunata seara 

.
Multumim, Doris mult de tot! 

33+
Alex
Dana15 spune:
Ce frumosssssss!! multumim mult Doris!! 

BUN VENIT ERIC sa ai parte de tot ce este mai bun in viata !!!
Multi pupici pentru Aida!!! 

Doamne ce ma bucur!! ce bine!!!
Dana 35s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi