Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
Katyuscha21 spune:
am primit rezultatele de la analize :
urina-Negativ
hemoglobina-1-126 si al 3lea-125(nu stiu ce e asta )
diabet gestational-5.8(ce e asta?)
si cam atat dic ce inteleg din scrisul lor
30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
laurairina13 spune:
LauraG, indicele glicemic e puterea glicemica a fiecarei glucide=carbohidrat, cu cat indicele glicemic e mai ridicat cu atat glucoza eliberata in sange e mai mare, deci si glicemia e mai mare. Carbohidratii astia sau glucidele sunt grupate din ce am citit eu in cartea lu Michel Montignac,(si probabil clasif e facuta si de oamenii de stiinta ,au ba..) in glucide bune si glucide rele.
Glucidele bune sunt cele prin a caror ingerare in organism determina o crestere scazuta a glucozei in sange si sunt :cereale brute, orez integral, lintea, dar si majoritatea fructelor si legumelor.
Glucidele rele determina prin asimilarea lor in organism o crestere ridicata a glucozei in sange=hiperglicemia si sunt:zaharul de masa, sub toate formele (inclusiv combinat cu alte alimente=prajiturile) , toate glucidele rafinate industrial(ca faina alba si orezul alb), alcoolul, cartoful si porumbul.
Ca sa iti dau un singur exemplu, daca mananci un mar cantitatea de glucoza din sange ce o determina e muuult mai mica decat daca mananci o banana. Si asta e demonstrat prin indicele glicemic al celor doua: marul are indicele glicemic 35, banana are 60. Probabil ca prin tabelele alea cu valori care le-ai primit la curs pt fiecare aliment in parte, regasesti cumva si chestia asta, ca e mai sanatos dpdv glicemic sa mananci un mar decat o banana. Daca vrei sa studiezi sa iti faci o idee ce indice glicemic au diverse glucide iti pun aici un link:
http://doi4montignac.blogspot.com/search/label/3.IG%20in%20ordine%20alfabetica
Sper sa nu te fi zapacit ft tare cu astea...
Proaspata Doamna!
Laura, 30+ Mara Teodora
poze
BoboMom spune:
Laurairina, merci de info!
Katyuscha, 30cm e f bine la 30 sapt. Eu la 29 sapt aveam 29cm Asa ca e perfect. Habar n-am ce reprezinta analizele tale... Nu ti-a zis dr? La noi nici nu ti se da rezultatul fara explicatii...
Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Laurairina, merci de info! Katyuscha, 30cm e f bine la 30 sapt. Eu la 29 sapt aveam 29cm Asa ca e perfect. Habar n-am ce reprezinta analizele tale... Nu ti-a zis dr? La noi nici nu ti se da rezultatul fara explicatii... Laura 30+ baby Nicholas James www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) Poze |
mia dat o asisitenta a zis in caz ca suntem undeva si se intampla ceva cu sarcina sa avem tot timpul cu noi istoria analizelor in geanta ce chestie si asta auzi la ei.
daca medicul a iesit pusca din camera nici bataile inimii la copil nu mi lea zis dar am intrebat si ea mia raspuns ca am aproape 30 de saptamani de sarcina si eu ii zic ca nu am aproape ci azi fac 30 sapt si ca eu am intrebat cu totul altceva.si imi zice a scuze 138 si a iesit si am ramas ca in gara in ploaie
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
BoboMom spune:
Katyuscha, pe lista de analize nu ai cumva si o coloana cu valorile normale? In general la noi asa se dau ca sa inteleaga tot omul. Dar mie mereu imi zice ori doctorul ori asistenta ce reprezinta (asta dupa ce le vede doctorul). Adica nu mi se spune neaparat pt fiecare chestie in parte, dar de ex cand am facut primul test de glicemie provocata, am facut si hemoglobina (parca) si mi s-a spus ca aia a iesit bine, dar glicemia nu. Si de fiecare data daca intreb ceva mi se raspunde. Imi pare rau ca ai dat de asa incompetenti... Se pare ca e f diferit sistemul de cel de la noi. Oricum incearca sa stai linistita, pt ca sunt convinsa ca daca era ceva in neregula nu te lasau sa pleci asa.
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Andrecluj spune:
Raportez si eu bebelina frumoasa, cu picioare lungi si ochii mari, avem 960 de grame, suntem cu picioarele in ficatu' lu' mami, col ok, placenta "in urcare" dar "stai in continuare pe fundu' tau mai mult la repaos decat la chefuri" (care chef ca n-am vazut un chef inca anu' asta). L-am rugat sa se uite putin la rinichi ca ma dor, n-au nimic, sunt curati, deci durerile sunt probabil cele lombare de sarcina, in schimb s-a uitat la colecist si m-a trimis la control dupa nascare pentru ca e dilatat. Atat am avut de raportat, va pupam cu dragLaura G., felicitari! In sfarsit te-ai decis, ma bucur mult ca o sa-ti vezi de sarcina linistita. 26 + Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Katyuscha, pe lista de analize nu ai cumva si o coloana cu valorile normale? In general la noi asa se dau ca sa inteleaga tot omul. Dar mie mereu imi zice ori doctorul ori asistenta ce reprezinta (asta dupa ce le vede doctorul). Adica nu mi se spune neaparat pt fiecare chestie in parte, dar de ex cand am facut primul test de glicemie provocata, am facut si hemoglobina (parca) si mi s-a spus ca aia a iesit bine, dar glicemia nu. Si de fiecare data daca intreb ceva mi se raspunde. Imi pare rau ca ai dat de asa incompetenti... Se pare ca e f diferit sistemul de cel de la noi. Oricum incearca sa stai linistita, pt ca sunt convinsa ca daca era ceva in neregula nu te lasau sa pleci asa. Laura 30+ baby Nicholas James www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) Poze |
nu nu este
dar nu bag chiar totul in seama ca mai tare ma consum astept data de 23 sa vad de ce doctor dau poate am si eu noroc
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
BoboMom spune:
Andre Felicitari pt bebelina frumoasa si sanatoasa! Abia astept sa-mi vad si eu flacaul la eco joi
Poze
RamonaCopot spune:
Buna seara fetelor! Eu am fost un pic cu sotul la cumparaturi si acuma m-a apucat harnicia si am facut si prajitura a la Andrecj . Doar ca nu am pus nici un fel de fructe in ea ca aveam in casa doar struguri si prune, asa ca o sa-i fac dimineata o budinca si o pun deasupra si zic ca pap tort .
Apropos...Andre, daca nu descarca nici o fata din Cj filmul ala sa ti-l dea si tie, eu si maine pot sa-ti trimit pe un Dacos dvd-ul, dar are cine sa se duca sa-l ia de la Dacos? Si felicitari pt bebelina cuminte care creste si o bucura pe mami! Daca placenta e in urcare e un semn bun.
Simina si fetele care nu reusiti sa dati play la film...eu m-am dus direct acolo unde l-am descarcat, si de acolo i=am dat play, ca direct din BITCOMET nici mie nu a vrut sa mi-l deschida. Sper sa mearga si la voi asa.
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3