Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
Andreea_24 spune:
ce dragute sunteti!m-ati primit asa frumos...
va multumesc
am sa incerc saimi schimb semnatura
vreau sa-mi apara si mie nr de sapt
si eu va doresc sarcina usoara tuturor
va pup
Vreau si eu un bebelus al meu!
Andreea_24 spune:
cred ca cine m-a trecut in listuta nu a inteles prea bine
nu am nici o fetita.in dreptul meu e un carucior roz.am spus ca am un baietel in burtica.
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Mai nu stiu ce se intampla cu filmul ala...a ajuns la 100% donwload de mult...si tot se misca niste chestii pe acolo..nu pot sa-i dau play nicicum 29+ cu Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Simina acolo unde iti scrie ca e downloadat 100% da-i un click dreapta si "open containing folder" o sa ti se deschida folderul unde a salvat programul filmul si il deschizi de acolo
Anca 30+ Daria
POZE
BoboMom spune:
Andreea, bun venit! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Lavinia Sthephy si pe tine ca ai lamurit-o ca am scris azi-noapte
Of si mai voiam sa va raspund dar am uitat
Azi mi-am dat preavizul. Mai lucrez pana pe 18 sept si gata. Ce-i drept, nu voi mai lua nici un ban dup-aia, dar asta e, sper sa ne descurcam. Bebe e cel mai important. Sefa mea a reactionat f bine si chiar mi-a zis ca daca simt ca nu mai pot veni nici astea doua sapt nu e problema. Dar sper sa pot sa fac asa cum am zis. Acum trebuie sa lucrez, ca plec in 2 ore si am ceva de terminat...
A, Laurairina, cum e cu indicele ala glicemic? Nu stiu sigur la ce te referi. Ne-au zis cat trebuie sa avem glicemia, dar nu stiu ceva de un indice... Poate ma lamuresti.
Va pup! Weekend placut!
Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Andreea_24 spune:
acum sa va spun cateva lucruri despre mine.am 24 de ani, sunt casatorita de 3 ani, sotul meu e mai mare decat mine cu 6 ani.anul trecut am terminat facultatea si ne-am gandit ca e timpul sa facem un bebe.am renuntat la anticonceptionale in august 2008, am facut pauza necesara pana in ianuarie 2009, si in martie am ramas insarcinata.
nu am avut probleme cu sarcina, ma simt f bine si ma rog in fiecare secunda sa fie bine si in continuare.
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea_24 acum sa va spun cateva lucruri despre mine.am 24 de ani, sunt casatorita de 3 ani, sotul meu e mai mare decat mine cu 6 ani.anul trecut am terminat facultatea si ne-am gandit ca e timpul sa facem un bebe.am renuntat la anticonceptionale in august 2008, am facut pauza necesara pana in ianuarie 2009, si in martie am ramas insarcinata. nu am avut probleme cu sarcina, ma simt f bine si ma rog in fiecare secunda sa fie bine si in continuare. 23 |
bine ai venit, sarcina usoara si nastere la fel de usoara si la termen
28+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Katyuscha21 spune:
buna fetele am aparut si eu pe aici
ieri cand am venit de la medic am uitat sa va zic ce am facut:mia luat tensiunea,mi-a masurat burta si a ascultat inima lui bebe 138b/min.si a iesit pusca din cabinet.si asta a fost tot.de acum incepem controalele din 2 in 2 saptamani.
azi dimineata mi-am masurat burtica singura si are 30 cm asta e bine?
30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
raluci_b spune:
pt fetele care vor mai naste la giulesti
astazi am cunoscut o mamica care a nascut acolo mi-a mai spus cate ceva:
- moasa 50 lei
- pt nastere iti dau ei camasa de noapte a doua zi o poti lua pe a ta
- bebelusii sunt imbracati cu hainele lor
- doctor 100-200 EURO depinde
- restul de necesar vor ramane la sot care le va aduce apoi la camera
28+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro