Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Bine ai venit la noi Andreea24! Sarcina usoara iti dorim in continuare si sper eu sa nu te speriem cu vaicarelile noastre.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Simina acolo unde iti scrie ca e downloadat 100% da-i un click dreapta si "open containing folder" o sa ti se deschida folderul unde a salvat programul filmul si il deschizi de acolo

Anca 30+ Daria

POZE

Saru'mana am reusit...pacat ca nu are si traducere,inteleg eu engleza da nu chiar sa traduc cursiv

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Beiii...am reusit sa descarc filmul!!!!!!!! Iupiii...
Da sa nu ma intrebati cum..ca habar nu am pe ce am apasat pe acolo.. Eu aveam u torrent instalat, si am deschis si ala, am dat si pe linku ala, si habar nu am cum am reusit performanta sa il descarc! Maine dimineata cand e liniste, il bag la audiat, sa vad ce zice tanti moasa aia acolo!si sa imi iau notite
L-am deschis din utorrent cum a zis ancutza, cu clic dreapta si open nu stiu ce..

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Saru'mana am reusit...pacat ca nu are si traducere,inteleg eu engleza da nu chiar sa traduc cursiv

29+ cu Maya Andreea

Asta am uitat sa specificam, sorry! Da eu zic ca o sa intelegi esentialul, ca stim ca tu esti fata desteapta !

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Andre felicitari pt bebelusa frumoasa Ma bucur ca sunteti bine

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

29+ cu Maya Andreea

Asta am uitat sa specificam, sorry! Da eu zic ca o sa intelegi esentialul, ca stim ca tu esti fata desteapta !

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

da ce unde stii??? am scris pe frunte "studii superioare"?????...n-am facut "limbi stariane"..stiu doar astea de pe meleaguri

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Ce curiozitate am eu la ora asta....
voi mai practicati??? MA intereseaza in mod deosebit cele care sunteti asa mai in jur de 30+... si daca da, in ce pozitii va simtiti mai bine???
Sa vedeti si voi de ce nu pot eu sa dorm acuma....

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna seara
Multumesc tuturor celor care m-au incurajat si au avut un cuvant bun pentru mine in situatia asta idioata cu ecografia morfologica, v-am simtit foarte aproape de mine M-am suparat mai mult pe mine, care sunt atat de prevazatoare si intodeauna imi fac un plan de rezerva, de data asta am stat intr-o singura programare, mai ales ca auzisem ca li s-a mai intamplat si altora sa li se anuleze... m-a intrebat cineva de ceilalti doi, ei bine eco de trim.1 a facut-o la unul (dr.Iosup) plus inca o eco de rezerva la dr.Calomfirescu; eco de trim.2 am facut-o la celalalt (dr.Pop) plus inca o eco morfo de rezerva la dr.Steriu, iar eco de trim.3 o programasem la acesta, la care se obtine cel mai greu o programare... imi aduc aminte ca la sarcina trecuta am incercat sa-mi fac la Euroclinic la el si mi-au spus ca "domnul doctor nu mai primeste paciente noi", desi eu am explicat ca nu vreau sa fiu pacienta lui ci doar sa fac ecografie morfologica... In fine, ideea e ca voi rezolva intr-un fel, o sa ascult sfatul lui Miramar si o sa ma duc la dr.Iosup care in mod sigura ma va primi. Problema e ca atunci cand mi se pune pata si nu iese cum vreau eu sunt si acum exact asa cum eram copil, cand am cerut imperios bomboanele alea si mama mi-a luat altele, am luat punga si am intors-o cu fundul in sus, rispind bomboanele pe jos ca un sirag de margele care se rupe...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 28+

Mergi la inceput

Andreea24ine ai venit la noi!!!Sa ai o sarcina la fel de usoara si de acum in colo!!!

Eu nu stiu ce am da ma doare baza burticii rau ..am luat nos-pa, sa vad dc ma mai lasa !!!Drurerea din vad ca s-a mutat in "veverita" da numai la atingere...adik dc ma duc la wc si ma sterg...ma doare acolo la atingere.....am renuntat sa ma mai sterg, ma spal si dau usor cu prosop

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

29+ cu Maya Andreea

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

da ce unde stii??? am scris pe frunte "studii superioare"?????...n-am facut "limbi stariane"..stiu doar astea de pe meleaguri

29+ cu Maya Andreea

bebe

Am dat si eu cu presupusu...
Nici eu nu am facut la viata mea nici o ora de engleza. Am facut la scoala rusa si franceza si apoi la faculta ne-a chinuit unu cu ceva germana. In schimb engleza si italiana le stiu mai bine ca cele pe care le-am studiat. De la tv in mare parte...si apoi ca nevoia te invata . Acuma sa nu-ti inchipui ca stiu cine stie ce de bine..dar sa esenta o prind si eu.
Ah...si mai stiu sa graiesc si ardeleneste, ca eu is olteanca la origini

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput