Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ce curiozitate am eu la ora asta....
voi mai practicati??? MA intereseaza in mod deosebit cele care sunteti asa mai in jur de 30+... si daca da, in ce pozitii va simtiti mai bine???
Sa vedeti si voi de ce nu pot eu sa dorm acuma....

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

de-o sapt sunt pe lipsa....pozitii..hm..aici vrei sa spun???..ok "sus pe el" si "capra"....nu mai suport sa stea el pe mine..e f greu......Doamnneeee sper sa nu citeasca vecinii mei!!

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Eu am invatat catalana din prima telenovela urmarita "sarmana Maria"... am continuat sa ma uit pe "acasa" iar cand m-am dus in Spania i-am lasat muti ce spaniola stiu eu numai din filme...si de scris am invatat s-o scriu vb pe net

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

In alta ordine de idei, azi am facut si eu prima data cumparaturi consistente pentru bebelusii mei, le-am luat multe hainute, de la body-uri pana la pantalonasi , sosetele, bluzite, prosopele cu gluga, piesele de rezistenta fiind 2 costumase "marinar" cu care probabil ii voi scoate din spital... sunt foarte mici, dar sunt asa dragalase, nu stiam ca hainutele de baietei pot fi atat de dragute... am cautat lucruri placute la pipait, bumbac 100% si culori placute, nu m-am ferit de verniluri pastelate.
Si pentru mine, am gasit camasile acelea de care povesteati voi, cu barza, speciale de alaptat, mi-am luat seturi cu halat, am 4 in total, oare ajung? Si niste tampoane extra groase, maxi 5+1/2 picaturi de la Tena, papuci de spital... Incet-incet, completez bagajul de spital...
Oricum, am umblat de imi zvacnesc picioarele... Ce ciudat m-am simtit azi, mai mult ca niciodata am vazut prea multe priviri atintite spre burtica mea, adevarat ca s-a tuguiat tare si m-am imbracat cu haine mai mulate... Dar erau priviri cu simpatie, de ce sa mint ca m-au deranjat

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

In alta ordine de idei, azi am facut si eu prima data cumparaturi consistente pentru bebelusii mei, le-am luat multe hainute, de la body-uri pana la pantalonasi , sosetele, bluzite, prosopele cu gluga, piesele de rezistenta fiind 2 costumase "marinar" cu care probabil ii voi scoate din spital... sunt foarte mici, dar sunt asa dragalase, nu stiam ca hainutele de baietei pot fi atat de dragute... am cautat lucruri placute la pipait, bumbac 100% si culori placute, nu m-am ferit de verniluri pastelate.
Si pentru mine, am gasit camasile acelea de care povesteati voi, cu barza, speciale de alaptat, mi-am luat seturi cu halat, am 4 in total, oare ajung? Si niste tampoane extra groase, maxi 5+1/2 picaturi de la Tena, papuci de spital... Incet-incet, completez bagajul de spital...
Oricum, am umblat de imi zvacnesc picioarele... Ce ciudat m-am simtit azi, mai mult ca niciodata am vazut prea multe priviri atintite spre burtica mea, adevarat ca s-a tuguiat tare si m-am imbracat cu haine mai mulate... Dar erau priviri cu simpatie, de ce sa mint ca m-au deranjat

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 28+

si eu ma simt bine cand ma intreaba cunoscutii "ce faci greieras?"
Felicitari pt achizitii!!!!!...eu zic ca 4 camasi iti ajung..ca doar nu o sa-ti curga laptele garla

Edit: pe unde ai facut cumparaturile????

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Mama mi-a spus ca si dupa cezariana curg lohii dupa nastere cel putin 10 zile mai "consistent" si apoi inca vreo cateva saptamani mai exista scurgeri, pentru ca se curata uterul... deci tampoane ne trebuie indiferent de tipul nasterii (naturala sau cezariana).

Avalon 28+

Mergi la inceput

Hainutele le-am luat dintr-un magazin de hainute de bebe din zona 13 Septembrie-Prosper, insa daca ma intrebi numele magazinului nu-l stiu, sunt varza la retinut nume de firme...

Avalon 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

de-o sapt sunt pe lipsa
[/quote]

De o saptamana pe lipsa??? Am uitat sa intreb si cat de des..dar din afirmatia ta inteleg ca cel putin la o saptamana. Hmmmm...si eu credeam ca daca e de vreo 2-3 ori pe luna e bine...

Merci de raspuns...si daca te citesc vecinii...iaca asa afla si ei cum se fac copii .

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Voi studia si eu problema asta cu parabenii din cosmeticele de bebei, dar asa la prima vedere pot sa va spun ca treaba sta in felul urmator: ca si la BPA free exista branduri (cum ar fi Avent in cazul BPA) care au produse si cu BPA si fara BPA; exact asa exista Klorane care fac sampoane fara parabeni, in schimb alte produse cosmetice sunt cu parabeni; cred ca singura solutie este sa mergem si sa le cumparam din magazin si sa ne uitam pe eticheta... Eu sunt topita de exemplu dupa sampoanele Klorane si mastile de par (in special cele cu citrice) - au fost singurele mirosuri pe care le suportam in primul trimestru de sarcina cand eram un detector de chimicale ambulant.

Avalon 28+

Mergi la inceput

Haaa..Ramonaaa m-ai pus sa vb prostii si nu mai zici nimic?????? Sau te-ai pus pe treaba??

i-a raspunde si tu la intrebarile care le-ai adresat mai devreme

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Si pentru ca va tot aud de tot felul de dureri localizate in diverse locuri, ei bine azi am simtit si eu o durere ascutita in capul pieptului care iradia spre dreapta, la mine bebelusii sunt asezati transversal, unul se sprijina cu capul pe ficatul meu iar celalalt loveste cu picoarele in vezica... Manca-i-ar mama pe ei, si mai au de crescut, stau acum ca doi cozonacei la dospit pana cresc suficient cat sa-i scoata nenea doctorul din cuptor...

Avalon 28+

Mergi la inceput