Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
RamonaCopot spune:
Avalon...cred ca a fost super azi la cumparaturi! Eu cand i-am luat la bebe primele hainute, niste body-uri simple...nu mai puteam de fericire. Imi venea sa merg cu ele pe burtica sa le admire toata lumea
.
Si eu am fost admirata in seara asta cand am fost la piata sa iau struguri si parca imi venea sa rosesc putin... toata lumea ma ruga sa gust daca imi trebuie.
Ava, tu parca ziceai ca esti mai veche pe forum si ca ai avut si alt id. Oare acuma, o data ales, nu se mai poate schimba? Ca ma tot gandesc ca nu am facut bine ca mi-am pus numele si prenumele 

...
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Ava, tu parca ziceai ca esti mai veche pe forum si ca ai avut si alt id. Oare acuma, o data ales, nu se mai poate schimba? Ca ma tot gandesc ca nu am facut bine ca mi-am pus numele si prenumele ![]() ![]() ...Ramona, 31+ DOMINIC ANDREInoi 3 |
NU...NU POTI SCIMBA DOAR NUMELE....iti faci alt cont si o iei de la capat cu moderarea

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Haaa..Ramonaaa m-ai pus sa vb prostii si nu mai zici nimic?????? Sau te-ai pus pe treaba?? i-a raspunde si tu la intrebarile care le-ai adresat mai devreme |
Noi am facut treaba azi
.Cu pozitiile eram curioasa ca "eu deasupra" mi-e tare greu si parca ma inghionteste bebe pe la ficati, "el deasupra" parca se termina totul prea repede, asta daca nu resuseste se lase prea greu pe burtica mea...
aia cu "mama iedului"..imi face cu ochiul
, plus ca si mie mi=e cam frica ca dupa ce am stat o luna intinsa in pat sa nu o dau tocmai acuma in bara din cauza la hormoni...Oricum mai astept si alte raspunsuri...
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREInoi 3
Avalon spune:
Asa e, Ramona
, cum zice Simina
, si in plus regulamentul zice ca nu poti avea mai multe id-uri, deci trebuie sa ceri stergerea acestuia inainte de a crea unul nou.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
28+ 

simina_kin spune:
Stefy n-ai culcat familia ?????
29+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Avalon spune:
Dragutelor, nu va incurc in probleme de sex ca noi suntem in stand by de la inceputul sarcinii... dar daca imi pun putin imaginatia la incercare pentru Ramona, ma gandesc ca pozitia aceea el in spatele ei in pozitie verticala sau semi-verticala-inclinata cred ca ar merge... uite cum o sa am eu vise erotice la noapte
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
28+ 

RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
NU...NU POTI SCIMBA DOAR NUMELE....iti faci alt cont si o iei de la capat cu moderarea |
Daca nu ar fi moderarea asta.... Ce sa-i fac daca nu m-am gandit la vremea respectiva. Si sotul era langa mine si chiar imi zicea ca de ce nu-mi pun alt nick name...
Poate o sa=mi fac alt cont totusi si intre timp sa scriu de pe amandoua pana scap de moderare, ca la cate prostii debitez eu pe aici..cine stie cine citeste si ii arata la soacra adevarul despre ea
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREInoi 3
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Avalon Dragutelor, nu va incurc in probleme de sex ca noi suntem in stand by de la inceputul sarcinii... dar daca imi pun putin imaginatia la incercare pentru Ramona, ma gandesc ca pozitia aceea el in spatele ei in pozitie verticala sau semi-verticala-inclinata cred ca ar merge... uite cum o sa am eu vise erotice la noapte ![]() ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 28+ ![]() ![]() |
Daaa asta-i buna in cabina de dus sau in cada..inconjurati de aburi

29+ cu
Maya Andreeabebe
RamonaCopot spune:
Avalon...merci de raspunsuri. Un brat de 

pt tine si sotul tau ca rezistati cu stoicism! 
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Daaa asta-i buna in cabina de dus sau in cada..inconjurati de aburi ![]() |
Daaaaaaa
. Macar bine ca avem patul de 2/2.Ramona,
31+
DOMINIC ANDREInoi 3