Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
Avalon spune:
Pozitia asta de v-am zis nu necesita o camera mobilata
verificat! Pervazul ferestrei e suficient ca punct de sprijin ![]()
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
28+ 

Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia apropos de burti...ia priviti aici krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
a mea arata acum ca poza sapt.33 (respectand proportiile, desigur, ceea ce se traduce "pentru o piticanie de 1,54 m inaltime)

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
28+ 
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Avalon Pozitia asta de v-am zis nu necesita o camera mobilata ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 28+ ![]() ![]() |

depintee de greutatea femeiiRamona vezi ca-i pe verticala mama..n-ai nevoie e cada mare ca doar stai in picioare

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Avalon spune:
Ce, nu ma mai joc cu voi
Imi iau pernuta si ma duc la culcare!![]()
Avalon
28+ 

Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Beiii...am reusit sa descarc filmul!!!!!!!! Iupiii... Da sa nu ma intrebati cum..ca habar nu am pe ce am apasat pe acolo.. Eu aveam u torrent instalat, si am deschis si ala, am dat si pe linku ala, si habar nu am cum am reusit performanta sa il descarc! Maine dimineata cand e liniste, il bag la audiat, sa vad ce zice tanti moasa aia acolo!si sa imi iau notiteL-am deschis din utorrent cum a zis ancutza , cu clic dreapta si open nu stiu ce..Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 30+ Mara Teodorapoze |
ma bucur ca ai reusit...vizionare placuta
Anca
30+
DariaPOZE
simina_kin spune:
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=15937....FRATEEE CE PRETURI AU 
si eu mi-am luat sac cu 35 lei din IKEA

29+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
![]() depintee de greutatea femeiiRamona vezi ca-i pe verticala mama..n-ai nevoie e cada mare ca doar stai in picioare ![]() |
Pe verticala sa tot fie...da eu is pitica rau 1.65...si el are 1.92. Ma si vad in vana cu cizmele cu toc (in alea am exersat pana acuma "privitul pe geam" )
Offf...offf... ca parca imi vine sa-l trezesc
si sa-l intreb daca nu are nevoie sa faca o baie, ca merh eu sa i-o pregatesc 
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREInoi 3
simina_kin spune:

..esti de coma
....bafta![]()
...si eu am facut baie si m-am cremuit toata in fata lui
sa vedem urmarea![]()

29+ cu
Maya Andreea
bebe
dana n. spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Ramonika ffffrrrraaaaaaaaaaatttttttteeeeeeeee, nu scap de "binevoitori" nici dupa ce am renuntat la semnatura... ![]()
|
Draga mea, te inteleg perfect
... Sunt in aceeasi situatie.
------------------------
31+
DavidAlbume foto