Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pozitia asta de v-am zis nu necesita o camera mobilata verificat! Pervazul ferestrei e suficient ca punct de sprijin

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

apropos de burti...ia priviti aici

krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

apropos de burti...ia priviti aici

krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai

a mea arata acum ca poza sapt.33 (respectand proportiile, desigur, ceea ce se traduce "pentru o piticanie de 1,54 m inaltime)

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Pozitia asta de v-am zis nu necesita o camera mobilata verificat! Pervazul ferestrei e suficient ca punct de sprijin

Avalon 28+

depintee de greutatea femeii si de inaltimea pervazului.....pervazul meu imi vine sub tzitzi

Ramona vezi ca-i pe verticala mama..n-ai nevoie e cada mare ca doar stai in picioare....poate incerci...eu iti zic ca-i super

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Ce, nu ma mai joc cu voi Imi iau pernuta si ma duc la culcare!

Avalon 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Beiii...am reusit sa descarc filmul!!!!!!!! Iupiii...
Da sa nu ma intrebati cum..ca habar nu am pe ce am apasat pe acolo.. Eu aveam u torrent instalat, si am deschis si ala, am dat si pe linku ala, si habar nu am cum am reusit performanta sa il descarc! Maine dimineata cand e liniste, il bag la audiat, sa vad ce zice tanti moasa aia acolo!si sa imi iau notite
L-am deschis din utorrent cum a zis ancutza, cu clic dreapta si open nu stiu ce..

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

ma bucur ca ai reusit...vizionare placuta

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=15937....FRATEEE CE PRETURI AU

si eu mi-am luat sac cu 35 lei din IKEA

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Avalon 28+

depintee de greutatea femeii si de inaltimea pervazului.....pervazul meu imi vine sub tzitzi

Ramona vezi ca-i pe verticala mama..n-ai nevoie e cada mare ca doar stai in picioare....poate incerci...eu iti zic ca-i super

Pe verticala sa tot fie...da eu is pitica rau 1.65...si el are 1.92. Ma si vad in vana cu cizmele cu toc (in alea am exersat pana acuma "privitul pe geam" )
Offf...offf... ca parca imi vine sa-l trezesc si sa-l intreb daca nu are nevoie sa faca o baie, ca merh eu sa i-o pregatesc . Si cizmele is aici in debara chiar langa baie

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

..esti de coma....bafta...si eu am facut baie si m-am cremuit toata in fata lui sa vedem urmarea

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ffffrrrraaaaaaaaaaatttttttteeeeeeeee, nu scap de "binevoitori" nici dupa ce am renuntat la semnatura...

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

faza cu greturile nush daca mai tine, ca am deja 6 luni, intru intr-a saptea.
matzele is bine-mersi. se ingrasa...

Nu te supara, da' de matze nu ti-e teama??? Ca sunt foarte periculoase in perioada sarcinii.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Draga mea, te inteleg perfect... Sunt in aceeasi situatie.

------------------------
31+ David

Albume foto

Mergi la inceput