Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
Ancutza_Bro spune:
mai fetelor la partea cu "scufundarile" nu prea pot sa va incurc...eu din cauza scurgerilor pe care le am inca din luna a 3-a nu mai am activitati de-astea decat ffff rar... cred ca am avut vreo 5-6 pe toata perioada sarcinii si atunci cu usturaturi si dureri...ne-am lasat pagubasi si sincer le cam ducem lipsa dar asta e ... sacrificii in scopuri caritabile 
oricum ultima oara s-a intamplat acum vreo luna si sotul meu drag dormea, deodata pe la 2 noaptea il apuca si ma ia si ma suceste si ma intoarce de nu am putut sa scap...i-am zis dimineata ca mai avea putin si ma viola si a recunoscut ca nu-si aduce aminte nimic 

...tare nu? i-am zis ca nu ma intereseaza ca nu-si aduce aminte, sa o puna la socoteala ca prea curand nu o mai vede pe "randunica" ![]()
in alta ordine de idei...ma descurc si eu cum pot , nu-l las chiar asa pe uscat, mai sunt si alte metode ![]()
fetelor care puteti face chestia asta...va invidiez

Anca
30+
Daria
POZE
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Avalon Ce, nu ma mai joc cu voi ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 28+ ![]() ![]() |
Gata...promit sa nu mai zic nimic.
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREInoi 3
simina_kin spune:
ohhooo se incinge atmosfera...si hormonii n-i se urca la cap![]()
![]()
Ancutza bine ca ai grija totusi![]()

29+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui simina_kin ohhooo se incinge atmosfera...si hormonii n-i se urca la cap Ancutza bine ca ai grija totusi ![]() ![]() 29+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
eu am mai vrut odata sa deschid subiectul asta dar am vazut ca nu se discuta de asa ceva m-am razgandit...e o tema delicata si nu oricine vrea sa isi descrie intimitatea
eu la capitolul asta pot doar sa ma plang si atat
Anca
30+
DariaPOZE
RamonaCopot spune:
Simina...daca esti cremuita gata, fuguta in patut, sau pe geam sa admiri luna
.
Ma pun si eu sa butonez telecomanda ca vad ca nu am sanse sa-l mai trezesc in seara asta. Poate reusesc sa adorm si eu mai devreme de 4 acuma daca am companie.
Noapte buna va doresc la toate!
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Stefy n-ai culcat familia ????? |
Ba daaaaaaa,dar vorbiti de lucruri sfinte si nu ma bag
Adica nici sa-mi imaginez vreun raspuns la intrebarea RamoneiC nu vreau ca numa vise erotice nu-mi mai trebuie la ce insomnii am

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simina_kin http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=15937....FRATEEE CE PRETURI AU ![]() si eu mi-am luat sac cu 35 lei din IKEA ![]() ![]() ![]() |
Periculos de mari
.Daca s-ar culca cupilu instantaneu in el si s-ar trezi cand i-as zice eu,as da banii pe el,altfel no way..._
Ramona,mami de
26+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Simina...daca esti cremuita gata, fuguta in patut, sau pe geam sa admiri luna |
Da ,ai si ce admira,cred ca-i luna plina.Stiu ca privesc mereu cerul cu fi-mea,nu din alte motive.
_
Ramona,mami de
26+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Raportez si eu bebelina frumoasa, cu picioare lungi si ochii mari, avem 960 de grame, suntem cu picioarele in ficatu' lu' mami, col ok, placenta "in urcare" dar "stai in continuare pe fundu' tau mai mult la repaos decat la chefuri" (care chef ca n-am vazut un chef inca anu' asta). L-am rugat sa se uite putin la rinichi ca ma dor, n-au nimic, sunt curati, deci durerile sunt probabil cele lombare de sarcina, in schimb s-a uitat la colecist si m-a trimis la control dupa nascare pentru ca e dilatat. Atat am avut de raportat, va pupam cu drag |
Super vesti Andreutza.Ma bucur ca sunteti bine amandoua.

_
Ramona,mami de
26+