Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
monis5 spune:
Fetele dragutele incerc si eu sa va scriu maine, ca multe lucruri ati mai discutat azi, dar am muncit ca un caine - ca niciodata as zice - si apoi am fost la concert la L. Cohen
si acuma ma tarasc spre pat.
Va pup pe toate tare de tot![]()
monis
31+
acum si cu poze
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia stephy, marca Alverde se gaseste in magazinele DM....nu stiu da ca or fi si in Brasov..dar pe aici, le gasesti la Real si Auchan... fetele! |
Multumesc ,o sa le caut ...cunosc mai bine parcurile decat magazinele

| citat din mesajul lui Katyuscha21 ieri cand am venit de la medic am uitat sa va zic ce am facut:mia luat tensiunea,mi-a masurat burta si a ascultat inima lui bebe 138b/min.si a iesit pusca din cabinet.si asta a fost tot.de acum incepem controalele din 2 in 2 saptamani. |
Doamne, ce control minutios
.De analize nu stiu ce sa zic,nu inteleg nimic.Parca ziceai ca mergi la alt medic sau ma insel?
| citat din mesajul lui Avalon o sa ma duc la dr.Iosup care in mod sigur ma va primi. |
Ma bucur ca ai gasit solutia,iti inteleg supararea si dezamagirea dar trebuie sa treci peste.

Eu chiar nu am stiut ca se poate anula o programare,e bine de bagat la cap.
Cat despre cumparaturi,sa le purtati si tu si bebelusii sanatosi.

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetele dragutele incerc si eu sa va scriu maine, ca multe lucruri ati mai discutat azi, dar am muncit ca un caine - ca niciodata as zice - si apoi am fost la concert la L. Cohen si acuma ma tarasc spre pat.Va pup pe toate tare de tot |
Imi pare rau ca ai fost hamalita in halul asta.Bine ca ai avut si momente de relaxare pe ziua de azi ,inteleg ca a fost frumos concertul.
Somnic dulce,te asteptam maine fresh

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+
Ancutza_Bro spune:
vad ca nu mai e nimeni pe-aici... am ramas eu cucuveaua de servici
... noapte buna burtici
... na , ca am facut si rime ![]()
Anca
30+
Daria
POZE
Katyuscha21 spune:
SHTEPHY asa e ca trebuie sa merg la alt medic dar asta e pe data de 23 pana atunci merg la asta si nu stiu cum o sa fie daca o sa trebuiasca sa mai merg la ea dar la controale de rutina stiu eu nu strica ca uite asa mai ia o tensiune si asculta inima lui bebe.dar sper si cred ca asa o sa fie sa nasc cu asta la care am sa merg ca cica e bun dar cine stie peste lepra dau si acum
30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
ionelamaria spune:
Buna dimineata.
Sa aveti un W-E minunat!!!
Ce discutii picante ati avut
. Cred ca informatiile de la mine nu vor fi de niciun ajutor. Noi ne-am luat pauza pana dupa nastere... de nevoie
Adica 2500km ne impiedica si in ultima sapt sau dupa nastere.... cui ii mai arde? Nu as fi incantata sa ma misc....si nici prea atragatoare nu cred ca voi fi![]()
27+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Andrecluj spune:
Laura G.
o sa vezi ce emotie!Ramona C.
un pupic pt felicitari si altul pt dvd, daca nu descarca nicio fata de ka Cluj, imi voi ruga corespondentul din Alba sa ia legatura cu tine si sa-mi trimita dvd-ul prin posta, ar numai daca ma lasi sa platesc, macar dvd-ul.Ti-as raspunde si la intrebarea cealalta, dar eu de la inceputul sarcinii am ca partener o perna la care ii spun "tati", iar cu perna nu fac amor, oricum mi-a interzis. So... vedemla anu' la recuperari care cum poate, bine?Floricik
saru manaAva, nu m-am uitat pe prima pagina, esti fecioara cumva? Ca tare ma recunosc in ce scrii. Multu succes la Iosup!
Felicitari pentru cumparaturi! Cum sunt tampoanele alea Tena?Stephy si tie 2
, o data ca m-ai felicitati, apoi ca nu mi-ai zis "Andrecluj"
26 +
Chiara Ada
monis5 spune:
Neata
Eu am inceput sa bantui pe net de la 8... ora de trezire de mers la serviciu ![]()
, desi tare somn imi mai e...
.
Primul lucru, am citit articolasul de jos de la cofeechat.ro. Bine zice tanti aia despre concertul de aseara...
[...]modul in care isi sustine si isi prezinta muzicienii. Felul plin de respect profund si onest in care isi priveste publicul. Daruirea cu care se intoarce la chemarile spectatorilor. Emotia reala care i se simte in glas atunci cand ne multumeste ca l-am ascultat, deschizandu-ne inimile noastre incercate in fata muzicii lui. Evlavia cu care ingenuncheaza cantand. Nobletea cu care isi ia ramas bun, spunandu-ne ca poate nu ne vom revedea, dar ca ne doreste sa avem vieti luminate de norocul de-a fi inconjurati de prieteni, de familie. Iar daca nu ne va fi dat atata noroc, sa ne gasim linistea si impacarea in solitudine. Smerenia cu care isi asaza mana pe inima si iese din scena cu sufletul plin de recunostinta…
Comentariu doamnei mi-a amintit ca aseara cand l-am auzit pe artist ce urari ne-a facut... vieti luminate de norocul de-a fi inconjurati de prieteni, de familie. Iar daca nu ne va fi dat atata noroc, sa ne gasim linistea si impacarea in solitudine.... m-am gandit la noi toate ... la bebelusii ce stau sa vie in vietile noastre... la fetele ce sunt singure acuma... mmm, ce stare de gratie...
Este a doua oara cand am starea asta... prima oara a fost la un alt concert... tot al lui
. Cred ca plec la plimbare azi ca sa aprofundez tot la ce m-am gandit aseara...
Apropos cine a mai fost la concert? am vazut cateva burtici de trim II pe acolo...
EDIT: aici e www.coffeechat.ro/2009/09/leonard-cohen-cand-zeii-ingenuncheaza/" target="_blank">articolasul din care am citat.
monis
31+
acum si cu poze
Andreea_24 spune:
buna dimineata fetelor!
multumesc inca o data pt primirea calduroasa ce mi-ati facut-o.
ce harnicute ati fost azi noapte .ati vorbit pana tarziu.
Ramonika, scuze, ai dreptate, caruciorul e albastru.nu stiu ce am vazut eu ieri.
Avalon, vreau sa-ti spun ca eu am fost la Iosup la 3D.a fost ok.am vazut ce se spune despre el dar inclusiv doctorita mea a fost la el.
iar doctorita Mihalache de la cfr 2 isi trimite pacientii doar la el.
eu merg la colega ei de cabinet din 13 sept.dr Puiu Carina.