Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup fetele, caldura mare astazi, si eu am tot chef de treaba, pana acum am spalat masinile si a mea si a sotului si prin casa ma tot invart ca un titirez dar nu mai e ca alta data, acum deja trebuie sa ma asez ca ma doare mijlocul

am facut ciorba de burta, snitele si piure, nu dati cu cartofi

pozitiiii pe o parte si "mama iedului" cam odata la saptamana incercam desi stiti voi, la mine e problema cu sotul care zice de incest

camy - bine ca nu ai infectie

tinonino - ai grija de tine

lavi - pup sid e la mine

28+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Tinonino, remediu naturist pt dureri de ureche: tai o aschie dintr-un catel de usturoi, o pui intr-o bucatica de vata, dup-aia in putin ulei incalzit, dupa care impaturesti totul in putina vata uscata si bagi in ureche. Mie asa imi faceau mama si bunica atunci cand eram mica si mi-am amintit de asta si am folosit iar metoda de curand cand m-a durut urechea. Sper sa functioneze, desi stiu ca la otita e mai rau decat la o simpla durere de ureche. Sanatate multa! Despre antibioticul respectiv l-ai intrebat si pe ginecolog, sau doar pe ORList? Ginecologul ar trebui sa-ti dea aprobarea sa iei, din cate stiu eu...

Speram sa vad vesti (bune) de la Lumi. Eu parca tineam minte ca pe 8 pleaca. Hai, Lumi, nu ne mai tine in suspans!

Eu azi cred ca ma apuc sa-i spal hainutele lui Nicholas si sa i le asez in sertare

Va pe toate!

Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Multumesc si tie Laura,cred ca o sa il incerc.nu pe dr gine nu l-am intrebat dar asa scrie si pe prospect,vad eu ce fac,dar sigur o sa ma fac bine

: 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sanatate multa Tinonino

LauraG abia astept sa ajung si eu la faza de spalat lucrusoare...dar pana la mijlocul lui octombrie...no way

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Camy, de ce pana la mijlocul lui oct no way? Crezi ca se murdaresc sau ai alte motive? Si eu m-am gandit daca o fi ok sa le spal asa devreme, dar cred ca in sertare ar trebui sa 'tina' bine, nu?

Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Tinonino, imi pare rau ca otita nu iti da pace! Incearca ampicilina, vezi poate trece. Oricum la nivelul asta de sarcina doua trei antibiotice nu cred ca ar provoca ceva rau!
LauraG si eu spal hainele lui Raresh imediat cum le cumpar! Am zis ca daca va fi nevoie le voi mai spala odata in octombrie! Pupici

Ca tot ati vorbt despre si pozitii...am mai zis in urma cu cateva capitole, ca din fericire pentru mine doctorul nu a interzis...asa ca il fericesc pe sot si el pe mine cam o data pe saptamana...Pozitii...cel mai bine e atunci cand stau eu pe o parte... dar am mai incercat sa stau si deasupra...si nu am patit nimic. Pupici si floricele tuturor mamicilor!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare fetelor!

Tinonino- multa sanatate!
Laura si Lumi - o sa treceti cu bine peste diabetul de sarcina

Lumi cred ca face ultimile cumparaturi si bagajele.

Eu sunt prinsa cu treaba prin casa, schimbari, montat centrala termica, apoi trec la dulapuri...o sa fie tare greu.

Ma alatur si eu Ionelei si Deliei, fara sot acasa, doar ca eu mai am un puiut de care trebuie sa am grija. Partea cea mai nasoala e ca nu se stie daca v-a ajunge pana o sa nasc.....

Va citesc zilnic, in ultima vreme ma trezesc pe la 3,4 dimineata si stau pe net vre-o 2 ore pana mi se face din nou somn

Am fost si eu la eco azi si totul e in regula cu micutul meu, are 1280g la 28 de sapt.
Va pup

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Tino, ai dreptate, si eu imi puneam tamponele cu rivanol. Diseara daca te doare rau ia un paracetamol si ai sa vezi ca trece!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
25+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

mihamora, sper ca ai gresit la grame si vroiai sa spui 1280 gr, da? 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Mihamora, vad ca ai o multime de treaba...bine ca te poti descurca si singura! Eu nu stiu cum as fi fara sa il am pe sot langa mine....cred ca aeriana...de fapt eu oricum sunt cu capul in nori! Singura cred ca as fi o catastrofa!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput