Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 21
laviniablaga spune:
Please!
Face cineva capitol nou?![]()

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
laviniablaga spune:
burtici, pana faceti voi alt capitol eu merg sa ma pregatesc! In seara asta mergem sa vedem meciul Romaniei la terasa....ne mai bucuram si noi cu ocazia asta de vremea frumoasa...ca acusi vine iarna. Va pup pe toate....Si haideti sa mai povestim
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj mihamora, sper ca ai gresit la grame si vroiai sa spui 1280 gr, da? ![]() 26 + Chiara Ada |
Asa, da am gresit. Merci

Michelle
28+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007 POZE
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Please! Face cineva capitol nou?![]() A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristianCamera lui Rares Poze |
Buna ziua burtici
fac eu cap nou

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laviniablaga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Buna ziua burtici fac eu cap nou ![]() 29+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
multumim! kisses and hugs!
30+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
simina_kin spune:

Capitol nou

29+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!