Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
simonette spune:
Dragelor...vreau si eu adresa si parola de la contul comun yahoo!
Va rog mult!Cine mi-o da ii dau un 
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
25+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Dragelor...vreau si eu adresa si parola de la contul comun yahoo! Va rog mult!Cine mi-o da ii dau un ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 25+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Simo, e aceeasi ca si la picassa si gmail

monis
31+acum si cu poze
simonette spune:
Monis uite
icul promis!!!! Si multumesc mult! Ma gandeam eu dar trebuia safiu sigura!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
25+
cu Nicholas!
tinonino81 spune:
Buna fetele!Ma bucur sa vad ca sunteti bine,Andreea 24 bine ai venit!
Eu sunt tare suparata,am "capturat"o otita de toata frumusetea.De 3 zile ma tot chinui,bineinteles ca nu pot nici sa dorm...
Am fost ieri la dr. la orl si mi-a dat niste picaturi,mi-a spus ca otita e destul de frecventa la gravidute,dar eu nu am mai auzit.
Voi stiti cumva de niste remedii naturiste,ca nu mai pot.

Dr mi-a dat si antibiotic,dar nu vreau sa-l iau,ca cica e si nu prea indicat in sarcina,decat sa pateasca bebe ceva din cauza mea mai bine suport orice durere.
la toate fetele
: 31+
Andrecluj spune:
tinonino81, stiu ca simonette a avut recent, poate iti citeste ea mesajul sau trimite-i pm. Multa sanatate 
26 +
Chiara Ada
RamonaCopot spune:
Tinonino
, imi pare rau sa aud ca te-ai pricopsit cu o otita.
Am inteles ca is nasoale rau si ca pana la urma tot la antibiotic se ajunge. Oricum cateva antibiotice is permise si in sarcina si cred ca s-a gandit dr tau la asta. Nici nu stim cum sa facem mai bine, sa nu luam medicamente si sa rabdam durere ca sa nu-i facem rau la bebe, sau sa luam medicamentele alea ca durerea ce am suporta-o noi poate la bebe face rau si sa nu degenereze in alte probleme...e grele de ales.
si insanatosire grabnica sa ai!
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
simonette spune:
Tinonino!!! Offf, ca tare rau imi pare! Eu am tras tare cu afurisita de otita si nu am scapat fara ampicilina desi as fi vrut! Cu cat o iei mai devreme cu atat mai repede scapi! Eu mergeam la 2 zile la aspirat si zilnic faceam spalaturi cu apa oxigenata, alternand cu picaturi ophtamezone! Erau apa de ploaie! Eu ma odihneam numai cu paracetamol........numai asa imi trecea durerea si puteam sa dorm! A fost fnasol, abia de cateva zile nu mai curge nimic si nu ami simt dar a durat mai bine de 2 saptamani....;
A debutat cu urechea dreapta si am incercat sa scap de antibiotic insa pe zi ce trecea se agrava durerea. Dupa 4 zile a inceput si urechea stanga si am inceput si eu trat cu anti insa 5-6 nopti nu am putut dormi......;cum puneam capul pe spate pulsau amandoua, daca stateam pe o parte durea numai una......a fost rau!
Luam paracetamol si ma linistea! Fereste-te de aerul conditionat!!!!!!!!!!! Nu stiu ce sa mai spun...;tot concediul mi s-a f....t din cauza asta
Daca mai ai intrebari nu ezita!
Si sper ca la tine sa fie mult mai simplu!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
25+
cu Nicholas!
tinonino81 spune:
Simo nu stiu cat de simplu e ca eu si alergica la penicilina si la tot din gama asta,antibioticul care mi l-a dat nu prea e sigur,deocamdata doar urechea dreapta e afectata,dar la mine nu curge este foarte inflamata,deabia pot sa o ating,cu somnul nu mai am pretentii
,poate in fund sa nu o ating cumva.Asta e,inseamna ca tot picaturi,apa oxigenata si rivanol(mi-a spus dr sa tin in ureche tot timpul un pansament mic cu rivanol,si parca e putin mai bine,dar mi-e si frica sa vina iar noaptea

: 31+